- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
marton.m #43368 üzenetére
Pénzzel is lassan fog menni, de nem akarom elvenni a kedved
Rengeteg kártya van már kinnt, nulláról csak játszva összegyűjteni mindent kb mission impossible. A paklibontások meg mákra mennek, mert ha szerencséd van, hamar bontasz néhány jó lapot, onnan sokkal könnyebb dolog. De ha peched van akkor sokáig nem lesz értelmes paklid.
-
saen
veterán
válasz
marton.m #43366 üzenetére
Renolockba azért Reno szerintem kéne
Kezdőként én nem arénáznék, felesleges. Az adventure-ök jellemzően jók, bár el kellene dönteni először, hogy valaha akarsz-e pénzt költeni a játékra. Ha igen a válasz, akkor az adventure-öket vedd pénzből, a többi mehet goldból. Ha nem akarsz költeni akkor irány az adventure-ök.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
marton.m #43018 üzenetére
Ha még csak most kezdted, akkor ez teljesen normális. Nálam is beletelt jó pár hónapba mire értékelhető eredményt fel tudtam mutatni. Igaz én nem török semmit, csak ha megvan a 2, vagy max az arany lapokat, ha megvan a simából 2.
Amin én változtatnék:
1 drop csere gatgetzan jousterre (ha lenne zombi akkor az de hát)
+1 juggler
-1 divine f.
+1 aldor
esetleg +1 harvest golem
raid leader kuka
w. trainer is.
+1 hammer
+ healbot(ok)
5 drop kukák
+ azure drake
+ loathebEzeken kívül naxx 1.-2. szárnya ill loe 1.-2. szárnyából mehetnének bele még jóságok. Ezt kb 1 hónap kifarmolni.
Meg dr boom minél előbb kell.Kb ennyi. Persze ezzel sem biztos, hogy bemész 15 alá, de konzisztensebbnek érezném így.
No meg rankedet hónap végén próbáld, akkorra már fölmásznak a jobbak, könnyebb haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest