Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz K1nG HuNp #56309 üzenetére

    Leginkább úgy van esélyed ha CoTW előtt befejezed a meccset. Épp ezt írtam ide nemrég, hogy CoTW-vel az a bajom hogy nem lehet tempó és/vagy kártyaveszteség nélkül megoldani, nem létezik olyan lap amivel meg lehet hatékonyan oldani. Ráadásul sok class egyáltalán nem tud vele mit kezdeni. Ha vezetsz a boardon akkor van esélyed kezelni de nem mindig lehet ezt kivitelezni egy olyan class ellen aminek van explo trapje, freezing trapje amiket akár ingyen is ki tud tenni, sticky és OP DR lényei, egy nagyon jo fegyvere ami kombo a trapekkel, unleash the skill ami büntet ha nagy a boardod, erős removalok meg a jo kis houndmaster tempo.

    Azt gondolnád hogy pl egy flamestrike jo válasz a CoTWre, de ha belegondolsz azzal csak annyi lesz a CoTWböl hogy deal 5 dmg, your enemy misses his next turn, ez óriási tempoveszteség. Ráadásul a többi classnak nincs is féamestrikeja.

    Manában hatékonyabb megoldás egy freeze meg egy doomsayer de ez meg 2 lap egy board resetért amire egy lap miatt kényszerültél, és több féle képpen is meg tudja oldani a doomsayert a hunter. És ezt is csak a priest tudja megcsinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák