Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz gbela #45775 üzenetére

    Szerintem meg ide egyáltalán nem vonatkozik annyira, mint a HOTS-ra..a HOTS/LOL/Dota stb-ben mi a fene az rng? Hogy kikkel rak össze vagy mi? Azok tisztán skill alapú játékok, ne keverjük már a szezont a fazonnal. LoL-t sokat toltam, ott sem volt soha sírás az rng miatt, azért mert a rinya csak, hogy jaj én mindig béna társakat kapok ezért nem haladok. De ez teljesen más dolog, attól még mindenki tisztában van vele, hogy fényévekre van a valódi profiktól.

    Nem kell ezt a játékot jelenlegi formájában túlmisztifikálni. Maradjunk annyiban, hogy egy-egy éppen erős paklit elég gyorsan be lehet tanulni, aztán még ha hibázol is vele, akkor is tudsz vele haladni, csak ne legyél teljesen elátkozva. Nem kell, hogy szerencséd legyen, elég ha nincs folyamatos balszerencséd, s megtanultad a paklid alapjait. De ezt én nem nevezném egyenértékű tudásnak egy HOTS/LOL pro tudásával..:)

    Ettől függetlenül itt is lehet rosszul, átlagosan, s jól játszani, ezt aláírom, de már egy átlagos tudással is két vállra fektethetsz "profikat"..naaa ilyen nincs egy HOTS, LOL, SF, CSGo akármi esetében..

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák