- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Szerintem meg ide egyáltalán nem vonatkozik annyira, mint a HOTS-ra..a HOTS/LOL/Dota stb-ben mi a fene az rng? Hogy kikkel rak össze vagy mi? Azok tisztán skill alapú játékok, ne keverjük már a szezont a fazonnal. LoL-t sokat toltam, ott sem volt soha sírás az rng miatt, azért mert a rinya csak, hogy jaj én mindig béna társakat kapok ezért nem haladok. De ez teljesen más dolog, attól még mindenki tisztában van vele, hogy fényévekre van a valódi profiktól.
Nem kell ezt a játékot jelenlegi formájában túlmisztifikálni. Maradjunk annyiban, hogy egy-egy éppen erős paklit elég gyorsan be lehet tanulni, aztán még ha hibázol is vele, akkor is tudsz vele haladni, csak ne legyél teljesen elátkozva. Nem kell, hogy szerencséd legyen, elég ha nincs folyamatos balszerencséd, s megtanultad a paklid alapjait. De ezt én nem nevezném egyenértékű tudásnak egy HOTS/LOL pro tudásával..
Ettől függetlenül itt is lehet rosszul, átlagosan, s jól játszani, ezt aláírom, de már egy átlagos tudással is két vállra fektethetsz "profikat"..naaa ilyen nincs egy HOTS, LOL, SF, CSGo akármi esetében..
Új hozzászólás Aktív témák
- A karcsúság ára
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Haditechnika, harcászat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest