• h3lios

  PH! addikt

  A két sárkány nem volt rossz. Nem egyszerű ilyen lapokkal körbejátszani Noz - Deathwing párost. Egyébként Strife nagyon ráment a mech szinergiára, de az élesben is olyan rankeden, hogy vagy nagyon jön és akkor EZ, vagy nagyon nem és akkor csak látványos vergődés lesz belőle.

  Egyébként érdekes most a csapatok felállása. C9-be gyakorlatilag 2 régi tag tért vissza erre a versenyre. Amaznak meg kellett 1 random srác Firebat helyére. Bár nekem az Archon csapat mindig is szimpi volt, Amazt nézem a legtöbbet, nekem nincs bajom a ripacs stílusával. Ellensúlyozza a nézőközönsége, akik mindig ellene szurkolnak, + nyomatják a Scamaz WutFace-t. ;]

  Zalae az egyik legszerényebb játékos, neki annó néztem a streamjeit és normálisan válaszol a CHAT ! -be feltett kérdésekre. Meg félig magyar származású a srác, nem lehet nem szeretni. :))

  C9-es tagokat mostanában nem néztem, de náluk van ez egyeten értelmes HS streamer Grill.

  A többi nagyobb szervezetet annyira nem ismerem, Tempo Stormosokat nem néztem soha, mert Reynoodle a legunszimpatikusabb játékos számomra.

  TSM mint ha nem is lenne, Kripp és Trump sem arról híres, hogy versenyre járnak.
  Savjz streamjeit is szeretem, bár mostanában kicsit ellaposodott, mert 90%-ban Reno lockot és Rouge-ot játszik, amit már unok.

  Mostanában Thijs-ra szoktam rá, jó arc a srác és nincsen elszállva magától, valamint EU -s skill ranglistán a top 3-ban benne van. (szerintem a sorrend kb. Ostkaka - Thijs egál és utánuk jön valahol Coach).

  Forsen-t hagyjuk, őt inkább nem nézem mert agyrákot kapok 2 perc után.
  Amcsi streamerek közül Kibbler a másik kedvencem, ő is szimpatikus, valszeg azért mert Pro MTG-s, bár rajta meg hamar elunom magamat.

  Ez csak az első kör volt, van több csapat is. :D

  [ Szerkesztve ]

  B-tag: H3lios#2825