Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Aki ezt a FOST Brawlt kitalálta nyerhetne 1 orosz rulett játékot a kellemes kikapcsolódás részeként.

    Szana szét makkolta magát az ellenfelem, Shamanként két Elemental Destruction-t 2 Feral Spiritet vett ki. Ami a legviccesebb volt, hogy ezek után is sikerült stabilizálnom. 6 HP-n állok, erre mit vesz ki ? Al Akit-t. Nekem a legjobb választási lehetőségem a Bane of Doom volt duplán... (Warlock quest).

    Amit sima játék módban NEM lehet teljesíteni. A Reno Lock ha én játszom hulladék kategória, mert vagy A: Reno az utolsó lapok egyik, így cseszhetem a full heal-t. Vagy Emperor nem jön időben így lassú fos az egész.

    Maly lockkal próbálkoztam, akit az is elver, aki nem akar. Hunter legyorsul, Priest - Warrior - Reno túl healel. Gyakorlatilag nem tudok elég burst-öt összeszedni. A Board control az egyetlen remény. Arra pedig a paladin dobja ki röhögve a pyro + eq kombót...

    Arról nem is beszélve, hogy 10 játékból 1x sem jött fel a combo + Emperor combo. Egyszerűen vagy Malygos nem volt kézben, vagy a spellek. De tök mind 1, ha az a rohadt Emp. a pakli utolsó 2 lapja. Addig agyon üt bárki, aki csak akar. Maly-t magában kirakni nem lehet, mert bárki leszedi. Aki nem teljesen szenilis az első dragon szinergia után felfogja, hogy mi ellen játszik.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák