- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
Nordic #37555 üzenetére
Az sux :S
Amúgy én egyfolytában küldtem a bugreportot, mert nekem konkrétan folyamatosan kilépett a játék, nem "csak" disconnect volt. Vagy újraindította a telefont. Szerettem azt hinni h a 20+ bugreportom segített a megfejtésben
De akkor nálatok vmi más lesz.
Amikor én kerestem rá megoldást (bár nekem nem segített, nekem egyik patch után lett jobb sztem), akkor többeknek egyéb, teljesen indokolatlannak tűnő (mármint az összefüggés tűnt indokolatlannak) progik törlése, BT, Wifi kikapcsolása, meg mindenféle buta dolgok is segítettek.
Isten mentsen h blizzed védjem, de tudok 3-4 embert közvetlen környezetemben aki minden nap tolja mobilneten, szóval hajlok affelé h telefon+egyéb programok+beállítások+HS konstellációban bármelyik hibás lehet, vmi szerencsétlen kombo miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest