- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Ekop vs Gnimsh döntő [link]
-
Redcaster
őstag
Amcsi szerveren sikerült a 2. 8:3-as arénát letolni... Rewardtól nem voltam elájulva: forked lightning, golden cruel taskmaster+155 gold... Forked lightning helyett igazán lehetett volna inkább néhány gold, annak jobban örültem volna
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #12190 üzenetére
15öt tegnap abban volt Cho de azt ide is kiraktam a másik 2 aréna pack volt
-
-
Fr0z3n
őstag
13as rang. Eddig ez a legjobb
Főleg, hogy teljesen saját dekk ötlet, nem netről nézett (csak hunter meg warlock dekk ellen játszok, fő a változatosság)
Teljesen ki vagyok büszkülve. Nulla legend, 3 epic lap, melynek egyike se pyroblast(vagy mi) -
whitezo88
nagyúr
aréna, első meccs. mage ellen: kb 10-11 murlocot játszott ki, volt minden, ami szokott lenni. attackot adó, saját magát buffoló, húzó, és warleader is. végén pedig argent commanderrel végzett ki. többször megnéztem, ez aréna?!! nevetséges. 10+ murlocot bead??
-
whitezo88
nagyúr
hol van a flamestrike?!
ja bocs...
7-3. elég nevetségeseket topdeckelt a végén a pala.packban kinyitottam a 3. bontott Ragnarost
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #12182 üzenetére
Azt hittem általánosságról van szó. Nem az esetedről.
Amúgy zoo, murloc ritkán fogja a handlockot.
A control wari meg más téma. Annak is megvannak a hátrányai.Reggel láttam zoo magét. 5 körre Lerooyal simán beverte a srácot. Kerekedett is az szeme.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #12180 üzenetére
Mindegyiket kb. Ha bucira vernek akkor molten. Ha zoo-murlock akkor sea. Ha sok lap van a kézben (te kezdtél és húztál is hozzá) akkor a mountain.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #12174 üzenetére
Ja, pontosan ezért nem szeretem a handlockot: kevés hp-n kell lavírozni, és ha nem jön a taunt, akkor azelőtt levernek mielőtt hasznát vennék a molteneknek.
-
Sirandrish
legenda
De szeretem mikor elbízzák magukat 1 lap miatt!
Kirak a rouge 1 Scarlet Crusadert, 1 Argent Squaret majd rájuk tol egy Bloood Knightot(9/9)...örül is magának..nyomja hogy Sorry meg hogy ki foglak nyírni stb.
Erre én laza mozdulattal tolok a BK-ra egy Slam+Execute kombót és a Slam-al mit húzok? Cleavet
Viszlát!...persze kövi körben fel is adta
-
whitezo88
nagyúr
9-3 lett a zoo aréna
240 gold, lightning storm a jutalom.
-
SLYM
veterán
és már 8-on vagyok. mondjuk itt már volt mikor 2x is elvertek zsinórban, 9-es szinten
-
whitezo88
nagyúr
csináltam poénból egy aréna zoo decket. 5-1 eddig
[link]
+doomguard, nightblade, tiger, argent. most maget 24 hról vertem -3ra egy kör alatt, pedig volt polyja, skillstrike, fireball, satöbbi. elég vicces. -
whitezo88
nagyúr
elvagyunk
[link]
-
xavix13
őstag
Na ma is nyitottam egy hasztalan legendet, megvan a második Velenem.
De legalább nem panaszkodhatokm volt mellé 2 epic is amik hiányoztak.
A legutóbbi 10 packomból 3 legendet nyitottam, kár hogy mindhárom hulladék. (2 velen, 1 gruul) -
whitezo88
nagyúr
pont ez kellett a randuinba, kár hogy nem Golden!
Millhouseal Combo Wombo!legyártottam még a Geddont, az is meglegyen.
-
Fr0z3n
őstag
Szerintem a hunterek könnyen verhetőek mage-el. Lévén kevés lénnyel játszom, ha meg jöttek a kutyák akkor flamestrike, ha kutya+hiéna akkor faceless manipulátor + poly.
-
-
SLYM
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ígyvanferi #12152 üzenetére
igen bár TM nélkül is lethal
közben egy 4-es streakkel megvan végre a rank9 warriorral. miracle rogue most ragequitolt (your opponent left), de megérdemelte mert elején már nyomta hogy Thanks a smmire meg ilyenek. de elbénázta mert mind2 auctioneert kijátszotta de nem concealelte le. igaz, egyszer Alex mentett meg 3 hp-ról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- Everest / AIDA64 topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest