- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
Core2duo6600 #12440 üzenetére
(#12439) Dzsekó, (#12440) Core2duo6600
Köszönöm szépen a felvilágosítást!
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Van egy pendrive-om és egy MP3 lejátszóm. Mindkettő 1 Gb-os, de a pendrive-on csak 954 Mb szabad hely van. Ez normális?
Az MP3-mal semmi baj, azon van 991 Mb szabad hely. -
JetiRulez
őstag
válasz
liksoft #6423 üzenetére
Valamit beállítottam, de egyáltalán nem ezeket a lehetőségeket kínálta fel a bios. UDMA-nál lehetett választani, hogy Auto, SingleWordDMA 0, SWDMA1, MultiWordDMA 0, MWDMA1 és UltraDMA, ezt SWDMA0-ra állítottam. A SMART-nál pedíg Auto, Enable, Disable, ezt pedig letiltottam. És még volt olyan, hogy LBA/Large Disk, itt szintén ugyanazok a lehetőségek, mint a SMART-nál és ezt is letiltottam. És továbbra sem jó a winyó.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Van egy 200Mb-os Western Digital Caviar AC1210F ATA winyóm és nem tudom formázni, mert Windows-ban ez a hibaüzenet fogad: "A Windows nem tudja formázni a meghajtót." vagy valami hasonló, parancssorban pedíg ez: "Érvénytelen adathordozó, vagy a 0. sáv rossz -- a lemez haználhatatlan.". Ellenőriztem a csatlakozást, de ott semmi gond...szerintem. Vajon tönkrement?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest