- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Hagy legyen..nem zavart.
Eddig legalabb nem fagyott a gep,tudtam ra masolni,filmet nezni,most mar minden inditasnal ellenörzi a windows a lemezeket,es hibakat dobal. Idöközben mar 100/0-as,es nem a hdd regenerator hibaja?
1.5 terras winyora 200 orat irt,ugyhogy par szazaleknal inkabb leallitottam.
-
Dexar007
veterán
Ez a HDD Regenerator nagyon jo kis program! 100/35-böl csinalt 100/8-at, gep fagyogat,es nem mindig ismeri fel a vinyot.
-
Dexar007
veterán
-
-
Dexar007
veterán
Üdv,
szerintetek erdemes ezzel meg foglalkozni? [link]Ez egy külsö wd elements vinyo volt,amit tegnap szetszedtem,es belsö vinyot fabrikaltam belöle. Mindket esetben 100/35-öt irt,elöször azt hittem,hogy az usb csatlakozoval van problemaja.. Filmek voltak csak rajta,es mar nehezen olvasta oket.
Csinaltam idokozben egy low level formatot,kondicio nem valtozott,de most teljesen hasznalhatonak tunik.HDD sentinel önteszt,es wd sajat programja szerint is ,,olvaso fej hibas". -
Dexar007
veterán
Nyomtam egy lassu formazast,de az sem segitett. Nem lehet valahogy felujitani? Erdemes egyaltalan meghirdetni,vagy dobjam ki? 20 ezer forintos kulso winyo.
Vicces egyebkent,hogy nalam eddig 2 böl 2 WD ment tönkre,es mindegyik ilyen nevetseges 100 nap alatti üzemidövel.Miközben ilyen is van a gepemben.: [link] Persze tudom,ez csak szerencse kerdese,de mar csak poenbol se vennek több wd-t.
-
Dexar007
veterán
Szerintetek ezzel lehet kezdeni valamit? [link]
Film lejatszas mar akadozik,szoval kb hasznalhatatlan. -
Dexar007
veterán
válasz
liksoft #38835 üzenetére
Adatmentes lenyegtelen, nem volt rajta semmi olyan dolog.Csak remenykedtem benne,hogy egy low formattal feljebb kuszik 57-rol nem pedig lejjebb.
Lassu halalt josolsz neki?Vagy egyszer csak elpukkan?
Igazabol most masoltam ra egy ket filmet, es tokeletesen viszi, persze semmi fontos dolgot nem mernek ratenni,de ilyenekre meg lehet jo lesz egy ideig (?)
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problemam lenne,hogy radugtam a gepemre egy 320-as notebook winyot,hdd sentinel szerint akkor 100/57-es allapotban volt,jo par szektorhibaval. Olvastam,hogy erdemes lenne egy low formattal megprobalkozni,igy hat leszedtem a .: ,,HDD LLF Low Level Format Tool" programot,1 ora alatt vegigment a formazas,most pedig ott tartunk,hogy 100/11-es lett sentinel szerint 516 hibas szektorral.A legjobb pedig,hogy a gep mar fel sem ismeri,legalabbis nincs a sajatgepen belul ilyen meghajto.Idokozben a particios kerdes megoldodott,mar csak az nem tetszik,hogy mindjart meghal sentinel szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged