- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drjekyll5227
csendes tag
válasz
King Unique #45559 üzenetére
Szia, sajnos a tv-men csak 1 usb van, évek óta ezt használtam, gépen szintúgy csak azt az egyet. A hdd-t még megértem , de a pendrive-mitől hibásodhatott meg? Lehet egyáltalán még ezzel kezdeni valamit? És ha arra kerül a sor , hogy formázom az egészet fog még működni, vagy már ne nagyon erőltessem?
-
Drjekyll5227
csendes tag
Szia , igen úgy hiszem mindkét eszközt ugyanarra az usb-re tettem, aztán elkezdtem cserélgetni, de nem lett jobb a helyzet. Annyi a különbség, hogy a pendrive-ot még a tv sem ismeri fel/ nyitja meg, ellenben a külső merevlemezt legalább vmilyen szinten megnyitja a tv. A közelben ps3 van, kormány és ennyi.
-
Drjekyll5227
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.A problémám a következő: több évig tökéletesen működött a hp 500 gb-os külső merevlemezem, erre a napokban megbolondult, a felrakott videónak a lejátszás után kb 2 perccel elment a hangja (tv-n néztem) és a mi még furcsább, hogy miután kiléptem a rendes tv csatornára ott sem volt hang. Tv kikapcs, csatornák hangja működik a kiválasztott film hangja megint 2 perccel lejátszás után elmegy és így előről. Visszadugtam a gépbe és már egyből fel is ajánlotta, hogy használat előtt le kell formáznom és nincs más lehetőség. Később már a tv se ismerte fel, atzán néha egy egy filmet lejátszott. Most ott tartunk, hogy a tv felismeri lejátssza a dolgok egy részét, de a gép egyáltalán nem látja csak RAW-ként. A másik érdekes, hogy egy sokkal fiatalabb pendrive-ra felraktam, majd az is ugyanígy behányt, de ezt már a tv sem ismeri fel. Gépben van a hiba, vagy a lemezzel? Őszintén tancácstalan vagyok, de remélem van rá valami házi gyógymód.
Segítségeteket előre is köszönömüdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek