- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #1608 üzenetére
Ez csodálatos!Sorban megy tönkre mindenem...
Egy szokásos láma kérdés:Mégis milyen tápot ajánlanál?Tudom,nem ez a szak területed,de nem tudom mástól megkérdezni.Kerestem a megfelelő topikban de nem leltem érdemleges információra.
Akkor ki húzom a 160Gb-os winchestert.Minden másra szügségem van.
Fú,a táp valami Azona.gondolom nagyon minőségi...Van egy toldás is,de az egy úgymond üres kábelre van rákötve.
-
Te jó ég
11578 hibás szektort írt ki
Ezzel mit tudok csinálni? Az a ronda hogy a kb 2hónapos Seagate winchesteren is talált 119 hibás szektort
-
Van egy Samsung SP1614n 160Gb-os 8Mb caches P-ATA-s winchesterem,amivel az a gondom,hogy ha rá másolok egy filet(vagy többet) akkor az 1-2Nap mulva meghibásodik és a ScanDisc ilyeneket ír ki:''A Windows lecserélte a Fileban(file címe) a rossz szektor csoportot'' vagy '' xy file árván maradt'' de a kedvencem:'' A Windows nem tudja helyre állítani a filet mert nincs elegendő hely a merevlemezen'' Pedig van szabadon 60Gb hely.
Az a furcsa,hogy eddig hibátlanul müködött és kb egy hete kezdett el szarakodni.Nem melegszik túl(45C körül van),gyors,halk,csak éppen sz*r.Már próbáltam azt,hogy töröltem a partíciót és ujra partícionáltam,ki kapcsoltam az NTFS tömörítést hátha az okozta, de persze nem.Ha valaki tud,segítsen.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest