- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
válasz
King Unique #52660 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Az, hogy miért lett dinamikus, számomra egyáltalán nem tiszta, , de végül a teljes formázás, újrapartícionálás, majd az adataim visszamásolása megoldotta a problémát. Köszönöm!
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptopom, amiben eredetileg volt 1db 1TB-os HDD. TEgnapi nap vettem bele egy 240gigás SSD-t, hogy felgyorsítsam a szerkezetet, mert egyébként bűn lassú volt. Ez sikeres is volt, a rendszer 9 másodpercen belül betölt, utána egyből indítható minden, nem lassúlkodik, nem fagy. Viszont. Eddig ugye a HDD egyik partícióján volt a windows, ezt a részt formáztam, és feltelepítettem az SSD-re, valamint nyilván beállítottam elsődleges boot-ra. Viszont azt apartíciót amin előzőleg a windows volt, egyszerűen nem tudom életre kelteni. Azt írja a háttértárkezelőben, hogy Nem lefoglalt, és nem engedi hogy összeolvasszam a másikkal, vagy egyáltalán egy újat hozzak létre rajta. Azt írja mindig, hogy nincs elegendő tárhely a feladat befejezéséhez.
Csatolok pár screenshotot:
Próbáltam megadni kisebb partícióméretet, próbáltam külön programokat, de semmi nem segít. A fontos adatokat lementettem külső vinyóra, így ha esetleg csak a merevlemez teljes formázásával hozható helyre, akkor az sem nagy probléma.
Mit tudnék vele kezdeni? Köszi előre is a válaszokat. -
98bja
senior tag
Sziasztok! Még márciusban vettem egy 2TB-os Hitachi merevlemezt, és azóta a következő a gondom: teljesen véletlenszerűen mikor meg akarok nyitni egy mappát, vagy éppen le akarok valamit tölteni a netről, befagy a fájlkezelő. Van amikor 20 másodpercig, de most pl. 10 percen keresztül nem reagált semmire. (még a feladatkezelőből sem tudtam leállítani) Valamikor meg minden gond nélkül megy. Nem tudok rájönni mi lehet a probléma, és eléggé idegesítő. Egyébként ha rendesen működik akkor gyors, és semmi bajom nincs vele, csak hát ezek azért elég kellemetlenek tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest