- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Tudnátok ajánlani valami programot,amivel fel tudnám tenni a hdd firmware frissítést?
-
half333
őstag
válasz
Balathruin #40961 üzenetére
Toshiba DT01ACA050 Ata Device 500 GB. CPUID HwMonitor,ezzel néztem mindig is a hőmérsékletet. Hogyan lehet firmware-t cserélni,hátha megszűnik a kattogás (nem túl sűrűn csinálja,de biztos ami biztos,ezért vettem a másikat,de megnyugtattál azzal h az energia takarékosság miatt van h leáll)
-
half333
őstag
Sziasztok! Ara lennék kíváncsi,h miért van az h egyik HDD-m pl.: mikor nézem a hőmérsékletét a procinak,graf.-nak,hdd-k nek,nem mutatja ki,ekkor megnyitok a saját gépet,ott viszont ott van,2x rákattintok,és csak másodszor v 3. nyissa meg,ekkor hallani h a gépből h beindul,amúgy vadonatújan vettem,és csak 1x másoltam rá a másik HDD tartalmát,mivel annak a mechanikája kattog,és úgy hallottam bármikor tönkre mehet.
-
half333
őstag
Helló! A tápegység tönkre teheti a HDD-t?
-
half333
őstag
Üdv! Meg tudná valaki h mit jelent ez: ide interface hang up setup bios to compatible ide mode
hdd regenerator futtatása közben jelent meg ez a szöveg pirosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged