- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
Mivel nem találtam ssd probléma threaded, ezért ide irók
Szóval, tegnap osszeraktam az új gépemet, alaplap cpu ram és egy 1t m2 ssd, feltelepittettem a windows 10t az m2re, feltelepittem a harddisksentinelt, mindem meghajtó kondiciója 100% kivéve az amin a régi windows 10 van, amugy az egy ssd, ADATA Su800
A megjegyzésben ezt irja a program "
A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #167 Average Erase Count, #168 Max Erase Count of Spec
Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése." a kondició jelenleg 57%, amiért irók, tegnap néztem a régi windowson mindegyik kondicióját és 100% volt, ara gondoltam talán a chkdsk találni fog valamit, és talált a meghajtó /f paranccsal ezt "Correcting errors in the Volume Bitmap" kijavitota de a kondició maradt 57%
Segitsetek nem érzem ugy hogy az ssdnek baja lenne. -
Abrion
senior tag
egyről a kettőre
A lemez felületén található 28 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Samsung HD103SJ
Sentinel ezt jelzi, Current Pending Sector Count, 28 de ok ír a státuszra.
mit csináljak?
A windows is jelzet hogy hiba van a HDDvel, és újra kéne indítani, hogy megjavuljon. -
Abrion
senior tag
Egy Kérdés
Tételezzük fel van egy rossz NTFS partíció, kitudja mitől romlott el, lemásolom a fájlokat egy kitisztított de csak gyorsan formált partícióra, ezzel így nem lesz baj? mármint a fájlokkal nem jön a rossz rész?
Amúgy ezt csináltam
3 partíció lett invalid, fogtam a két partíciót amin nem volt sok fájl átmásoltam a legnagyobb partícióra Win XPn mert csak a win xp látta a partíciót WIN 7 nem, aztán átléptem Win7re töröltem a 2 partíciót a lemezkezelővel de gyors formázással, aztán visszaléptem Win XPre és a 500GB os vinyoron mindent áthelyeztem a formázót partíciókra, 5 óra alatt meg is csinálta, most ott járok hogy a Win 7 el formázom szép lassan az 500GB partíciót. ha ez így oké akkor nem formázol le még1x a két másik vinyon, bár kitudja lehet hogy a win xp elrontotta még1x, akkor viszont le kéne törölnöm a két partíciót, de várok amíg valaki nem válaszol a kérdésemre.
Más
Ajánljatok egy jó partíció vizsgáló programot, úgy érzem a Windows 7 partíciója is rossz, de még működően. -
Abrion
senior tag
válasz
Abrion #46503 üzenetére
Milyen programot keresek? Recoveryt vagy valami NTFS Repairt?
Esetleg próbáljam meg Windows 7 DVD-röl javitani vagy XP CD-röl?Ami furcsa hogy bármelyik partíciós program látja a partíciót és a fájlokat.
És ha valami partíció baja van, miért látja a WIN XP? nem kéne ugyan ez lennie ott is? -
Abrion
senior tag
Na újra
Van két HDDn
1TB vinyo
C Win 7 használom és aktivált legálisan OEM
D Videók + képek <--- ezzel van baj, végeztem rajta teljes hozzáférést XP
E Programok ez jó400GB vinyo
1 XP végeztem rajta teljes hozzáférést XPn de a Win 7 látja és minden jó
2 Lerakat ezzel is van baj Win 7 en
3 Win 7 nem használom és nem aktiváltVégeztem CHKDSK a Lerakaton XPben és semmi hibát nem irt ki, sőt még kvótát is aktiváltam, Win 7-en semmi, ja és a Felügyeleti eszköz ... Számítógép kezelés ... Lemez kezelés nem mutatja ki a lemezcímkét sem.
-
Abrion
senior tag
Hali
Csináltam valamit a Windows Xpben az egyik partícióval, még jó a Win XP-ben , de a Windows 7-ben nem látom és a lemez kezelőben nem tudok betűt adni a partíciónak, feltelepitetem egy partíciós programot, és az látja a partíciót és a benne lévő könyvtárakat is de azzal sem tudok betűt adni neki.
SegítsetekEzt írja ki a lemezkezelőben, ha próbálok betűt adni a partíciónak.
A műveletet nem lehetett befejezni, mert a lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magisk
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest