- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djay
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #19085 üzenetére
Low level format tool 2.36 ami a legújabb Hiren's Boot cd-n is van.
-
Djay
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő, van egy Maxtor DiamondMax Plus 8 40Gb-os vinyóm, amit én hülye low level formatoztam mert gondoltam majd az gyógyítja a bad sectorokat. Na most miután végzett a formázással, minden hiba nélkül végigment, és kiírta h ugye majd újra kell particionálni meg ilyenek, erre újra indítottam a gépet, és onnantól kezdve nem ismerte fel rendesen, hanem mindenféle katyvaszt írt ki mintha rosszul lenne jumperelve, meg 300gigásnak látta, majd egy idő után pedig már sehogy sem látta. Most jelen pillanatban ott tartok h a gép indulásakor a bios felismeri mint maxtor L40J, de utána ki is ad egy hibát h HDD error, és onnantól kezdve semmi nem látja, próbáltam Hiren's Boot CD-t bevetni, hátha azon lesz vmi jó kis progi, de semmi se látja. Kérdésem a következő, meglehet e ezt még menteni, valamint h ezt most én okoztam a low level formattal vagy ez amúgy is beállt volna mondjuk. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged