- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
kb 3 hete vásároltam egy Western Digital Caviar Green 3TB WD30EURS vinyót, és 3 nappal ezelőtt elkezdett furán viselkedni. Műveleteknél nem válaszolt, eldobta a kapcsolatot. RÁnéztem HDSentinellel és 20%-os ír a kondícióra. A kérdésem az, hogy ilyen esetben lehet garanciális cserét kérni? Illetve menthetőek róla az adatok (gariztatás keretén belül)? Kb 10 éves zene/film/egyéb gyűjteményt tárol, remélem menthető
-
Zomb€€
őstag
válasz
liksoft #14362 üzenetére
Haccá' wattos Zalmanom van, szal azzal nem hiszem, hogy gond lenne (remélem) viszont egy ágon van (már) 3 vinyó. De mikor ketten voltak is csinálta.
Lehetséges, hogy egy szoftver fizikailag is legyepálja a vinyót? Jelen esetben WMVarre gondolok, azt használtam egy ideje, mikor elkezdett köhögni... -
Zomb€€
őstag
válasz
liksoft #14357 üzenetére
Köszi, keresgettem,. Ez az UDMA/PIO satas vinyókra is vonatkozik?
Amúgy nem hinném, hogy a tápcsatikkal lenne gond, tegnap rakosgattam azokat is. Melegedés se okozott gondot, 30-40 fok között szokott ingázni, van előttük egy venti.Nem lehet valahogy ezeket a szektorokat "befoltozni"? Tehát másolok oda adatot, majd írásvédetté téve azt nem használja újra a vinyó, és pár MB vesztéssel visszakaphatom a drágaszágom. Vagy ez ebben a formában lehetetlen?
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
Mostanában elkezdett rakoncátlankodni a rendszervinyóm, vettem egy másikat, és közben ezt leteszteltem, erre jutottam:
[link]
Ezekkel a bad sektorokkal lehet vmit kezdeni? Mert így kb használhatatlan, 1MB-al ír:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged