- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doresz
tag
válasz
Jarod1 #18431 üzenetére
2 kábellel is próbáltam, úgy, hogy csak az egyik USB-t csatlakoztattam, úgy is, hogy mind a 2-t (mert ugye ennek olyan a kábele), a laptop mind a 4 csatlakozójánál. Asztali gépen is próbáltam. Mégis csak annyit tudok elérni, hogy unknown device-ként ismerje fel. És tegnap még ment róla a másolás. Ha régóta nem használtam volna, még megértem, de egyszercsak megkattant, pont akkor, amikor a fontos dolgokat másoltam volna.
-
Doresz
tag
Sziasztok!
Mobil rack-ben használt Hitachi winchesterem tegnap felmondta a szolgálatot. Másolás közben befagyott, aztán a gép egyáltalán nem ismerte fel. Folyamatosan 'Unknown device' üzenetet nyomott. Sikerült elérnem, hogy végre megjelenjen a meghajtó a sajátgépben, de amikor csatlakoztatva van és nagyjából látja, teljesen behal a rendszer. A sajátgép nem látja a foglalt/szabad hely arányát, formázni sem tudom, adatokat sem lehet menteni róla. Amint kihúzom azt USB-t, elindul a recovery program, hirtelen formázná.
Van ötlet esetleg? Azon kívül persze, hogy kuka... 1 fontos mappa van rajta, amit épp a külső vinyóra másoltam volna, amikor behalt :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Crucial 240GB SSD eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest