- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
válasz
King Unique #44163 üzenetére
Mi a valószínűsége, hogy ennél be fog kavarni a hardveres titkosítás? Hol lehet ennek utána nézni?
-
tamasgal
senior tag
válasz
King Unique #44161 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Öröm és boldogság!
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok!
Apunak van egy Samsung gyárilag szerelt külső winyója de letört róla a mini usb csatlakozó (user error)! Szétszedtem de persze a panelról felszakadt a fólia ezért a csatlakozót nem tudom vissza forrasztani!
A kérdésem az lenne, hogy leszereltem magáról a fizikai wincsiről azt a kis külön áramkört amin a csati volt és így nekem úgy tűnik, hogy egy közönséges 3.5 ös winyó van benne. A kérdésem az, ha veszünk egy külső házat akkor abba bele tudom e rakni mintha egy hagyományos belső winyó lenne?
Köszönöm szépen! -
tamasgal
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb 4 eves WD 1,5TB-os külső vinyóm (külső tápos) és most olyan hibajelenség lépett fel, hogy lassítja az egész rendszerem ha be van dugva USB-vel a gépre. Megnéztem mindenféle winyó diagnosztizáló progival, ott nem mutat hibát!
Van ötletetek, hogy mi lelhette? El lehet szerintetek ezt adni (persze hibásként, becsapni senkit nem akarok)?
Köszönöm a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged