- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz
King Unique #56402 üzenetére
Köszönöm, továbbítottam mindkét hozzászólás észrevételeit.
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
A fiam ismerősétől jött segítségkérés, idézem.
"Sajnos az történt hogy az egyik HDD-m nem akarja behozni az adatokat. Működik, pörög, de nem lehet érzékelni."
Magáról a hdd -ről semmit nem tudok.
Milyen lépéseket kell tenni?
Képek, videók vannak rajta amiket szeretne megőrizni a tulaj.
Köszi. -
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Van egy külső vinyóm amit valamilyen oknál fogva raw-nak lát a windows. Kicsit utánaolvasgattam és leszedtem az AOMEI progit ami viszont már ntfts-nek mutatja. Na akkor most mi a teendőm? Mert egy kicsit elvesztettem a fonalat
.
-
Dan-szan
senior tag
Ismerősöm a tv-hez használt egy 2,5" vinyót, most nem érzékeli a tv de a windows sem ismeri fel. Hogyan lehetne megnézni mi lehet a baj,illetve hogyan lehetne lementeni róla a tartalmat?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
King Unique #44724 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan
,igen törölni akarom a c meghajtót és kiterjeszteni a d meghajtót. Ehhez akkor külső progi kell ha jól értem. Egyszeri alkalom lesz tehát egy ingyenes is elég ,valami ajánlott ezek közül?
Úgy látom a fentebb említett progi nekem való lesz.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Laptopból kivett és külsőként használt hdd-t akarom újra particionálni. Elég ehhez a win lemezkezelője,vagy külső program kell hozzá?
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Ma reggel nem bootolt be a vinyó,áttéve másik gépbe elérhető rajta minden.Tudom,hogy cserés lesz de addig is hogyan lehetne működőképessé tenni a laposban?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
liksoft #22315 üzenetére
Akkor picit bővebben.Tehát HD Sentinel szerint 0 napja van (toshiba laptop-wd vinyó) gondoltam lementem az asztalira és lefuttatok rajta olvasás-írás-olvasás elsőre aztán meglátjuk.Kipróbáltam több usb portot nem vált be,a külsőt kölcsön kaptam,betűjelet nem tudtam neki adni a lemezkezelésnél nem jelenik meg.Előfordulhat,hogy mégsem elég az usb-n keresztül kapott energia?
-
Dan-szan
senior tag
Üdv. Laptopból kiszedtem a vinyót, be egy külső házba,aztán rádugtam az asztali gépre de ott nem jelenik meg! Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged