- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #31955 üzenetére
Egy ideje kikapcsoláskor a gép csipogott, de utána észrevettem, hogy nem az alaplapi speaker az, hanem a vinyó... Abban is van speaker, vagy mifene? Ez jelezné, hogy valami nem kafa? Azóta a kondícióm 17%.
Ja nem, újra megnéztem, már 14%
Crias neked is azt javaslom, merevlemezkezelőben nézd meg, van-e betűje... Futtatásba beírod, hogy diskmgmt.msc és megnézed, ott látszik-e a vinyód, majd jobb klikk rajta és Meghajtó betűjel és elérési út módosítása opció a helyi menüben...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem, ha AHCI nem játszik, akkor Legacy IDE vagy Native IDE a nyerő?
Ha a rendszernaplóban olyan bejegyzés van, hogy: "Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\DR0." vagy "Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort0." akkor első körben a mazzag lehet a ludas? A vinyó HD Sentinel szerint 100/100...
Már napok óta fagyogat a gép és nem tudom miért... Kikapcsoltam a virtuális memóriát, letöröltem frissítéseket, amik korábban letöltődtek és sokan panaszkodtak rá, de egyik se oldotta meg eddig...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Működtem a géppel, elindítottam egy programot, amibe sajna bele is fagytam. Mikor újraindult a gép, nem tudott bebootolni a vinyóról. Most Linux LIVE CSD-ről nyomom és ezzel se tudok belépni a merev lemez egyik partíciójára sem.
Mielőtt bekapcsoltam a gépet épp akkor tettem bele egy SATA dvd írót az eddigi IDE csatolós után. Lehet az kavart be valamit a BIOS-ban? Vagy egyszerűen a fagyás miatt gárgyult meg a vinyó?
Tehát a partíciók látszanak Linuxban, csak épp belelépni nem tudok, egyébként a gép se tud bootolni a vinyórol, de cd/dvdről tud.Mi lehet a gáz?
Köszi: RR
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest