Új hozzászólás Aktív témák
-
lowbass
csendes tag
válasz
medvezsolt #2454 üzenetére
Próbáld meg ezt talán segít:
[link]
Nálam segített ott is ahol a partition magic megadta magát. -
liksoft
nagyúr
válasz
medvezsolt #2456 üzenetére
Tudod, én nem vagyok lusta. De nem több ezer hozzászólásra gondoltam, csak 10-20 darabra. Megtalálod bennük a választ. Nem vagyok lusta, mert dolgozom (adatokat mentek) és nem ''formanyomtatványként'' írom be a fórumba 20-30 hozzászólás után ugyanazt a szöveget, mert Valaki lusta visszaolvasni.
Az adatmentéses szakember meg szaktudása és a neten fel nem lelhető programokkal és esetleg szerszámokkal visszahoz olyan adatokat, melyeket ''földi halandó'' ''konyhatuning'' módszerekkel nem tud. Nézz rá a honlapomra, talán ad egy kis plusz információt. -
Kriza
őstag
válasz
Na haragudj a kérdésért, és sem vagyok ebben a topicban jártas, de az jutott eszembe, hogy miért kezdesz ''életbevágóan fontos'' adatokat tartalmazó lemezen olyan műveletet, ami előtt erősen ajánlott a biztonsági mentés?
-
liksoft
nagyúr
válasz
[link] Itt olvass egy kicsit vissza. Nagy valószínűséggel csak szakember segítségével sikerül róla korrekt módon adatokat menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest