- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #9186 üzenetére
Az a baj, hogy amikor ezt az új TB-os vinyót particionáltam és formázgattam, akkor totál elfelejtettem, hogy a swap-ot az elejére kéne csapni, most meg már jól rápakolgattam párszáz gigát, és a lakásban már nincs ekkora tárhelyű vinyó, amire át tudnám addig pakolászni a cuccokat, pedig ahhoz újra kéne particionálni
Szóval ideje lesz jópár kétrétegű DVD-t megírni meg lementegetni ismét, mert azért örülnék neki, ha ezzel is gyorsulást tudnék elérni.
Bár sokszor azt mondják, ha nem használ az ember memóriaigényes alkalmazásokat, akkor akár ki is lehet 2 GB-nál már kapcsolni a fenébe a swapot, de ki tudja, mikor akarok pl. videoszerkesztőt vagy durvább igényű játékot használni...(#9187) Kernel: ez a durva, csattanásszerű visszacsapódás a régi vinyónál nem tesz nagyon rosszat a fejnek?
Amúgy a Hitachi-t azért választottam, mert a másik vinyós topicban agyba-főbe dicsérték, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka, érdemes azt venni.
Mondjuk tény, gyorsaságra eddig nem is lehetett panaszom: [link] amikor ezt írtam, a zaj még nem volt zavaró - azóta kerreg, mióta a rendszer rajta van
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest