- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
válasz
King Unique #43398 üzenetére
Remélem, ezekre a képekre gondoltál:
Én nem értek hozzá, de az öcsém elvacakolt vele, vmit nézett a Biosban is. A driverek elvileg rendben vannak, mondjuk az érdekes, hogy amit később az Asus is elküldött drivert mi is felraktuk, nem lett tőle gyorsabb, de amikor újra megpróbáltam feltenni ugyanazt, akkor nem is sikerült.
Az zavar nagyon, hogy a hivatalos szervízben elhajtottak, mondván a notebook hdd-je rossz. Ha ez így van, akkor azt el tudom fogadni, de akkor miért kezdte úgy, hogy ez megy 3.0-val, hiszen a nála lévő pendrive-val ment. Ha rossz a hdd-m, akkor az csak az én Samsung M3-asommal rossz (ami egyébként egy Macbookkal jó...)?
Nem szeretnék hdd-t cserélni a notebookban, főleg, ha nem szükséges, de az nagyon nem oké a szervíz részéről, hogy mindig van mire fogni, ha vmi nem megy (hw, sw, másik hw, másik sw...), csak ténylegesen segíteni, megoldani nem akarják. Ezért - az egyébként igen lekezelően előadott hibafeltárásért - is elvileg ott kellett volna hagynom a gépet, ki tudja hány napig, utazni még egyszer 2x20 km-t, hogy közölje, hogy a hdd rossz, az usb jó, mert a pendrivejuk gyorsan fut...Sajnos most igencsak rám jár a rúd a hdd.kkel, majd írok a külső hdd-s topikba...
Neked nagyon köszönöm az eddigieket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest