- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #24564 üzenetére
A 939- es gépemben / AsusA8V / 160- as IDE HDD- t használok FAT32- vel. Patchelt W98 fdisk+formattal hoztam létre egyben a partíciót, utána endegtem rá az XP telepítőt, annak már nem engedtem átformázni NTFS- re.Evvel a módszerrel még nagyobb diszkeket is lehet FAT32- re formázni.FAT32- vel gyorsabb a rendszerdiszk.Adatnak már NTFS- t használok, a fileméret korlát miatt
-
válasz
spiercell #24175 üzenetére
A BIOS a lefutása után az MBR- nek adja át a vezérlést, ha ez jó a HDD- n akkor elkezdi betölteni az oprendszert.Feltételezem hogy az MBR hibás.A hiba oka lehet hogy az XP telepítő nem tudta valami oknál fogva felülírni vagy kijavítani a meglévő MBR- t. Próbálj meg egy Win98 telepítőlemezről bootolni és kiadni parancssorból az " fdisk /mbr " utasítást, majd ismét futtatni az XP telepítőt. A Win98 által beírt MBR már nem okoz gondot neki -- tipp, nálam is előfordult hasonló.
-
válasz
Lyndon #23995 üzenetére
Olyan tippem van hogy valszeg a boot-sorrend nem jó.Az új biosok a boot-sorrendet eszköztípusonként csoportosítva tárolják.Ha bekötöd az IDE HDD- t az ugrik elsődlegesre, innen nem tud bootolni.Van egy külön HDD boot-sorrend opció is, ott kell hogy lásd mindkét vinyót, és itt kell a satást első helyre venni.Ha ott nem jelenik meg a satás akkor valami más gubanc van.Ha egy IDE meghajtó lóg a szalagkábelen annak meg mindegy hogy master vagy slave a jumperelése, meg kell hogy jelenjen a biosban és nemigen zavarja a satást.
-
válasz
Bendztner #23701 üzenetére
Nekem ugyanezt produkálta egy 200- as Samu, asszem ugyanez a sorozat.Egy hét után teljesen behalt sajnos.Gariztattam de az adatok elvesztek.Most olyan 500- as van a helyén mint a Tiéd, ez régóta szépen megy.De most meg a WD15 haldoklik.Szerencsejáték ez a vinyóvásárlás
-
Sziasztok!
Van egy fél éves WD15EARS vinyóm.Külső 3.5 USB keretben használom laptopról.KB 2 hete lecsökkent a sebessége nagyon.Mentegetek róla, mindent le lehet olvasni de az átlag olyan 1M/s, van amikor csak 200K de van hogy visszagyorsul 27M/s – ig.Mentés vége fele járok, utána megpróbálom újraparticionálni.Átettem SATA- s alaplapra, ott is így viselkedik.
Felület lehet? Elektronika? Mi lehet a gondjaA másoláskor nem jelent adathibát és olvashatatlanságot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest