- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@tthew
csendes tag
válasz
blaca83 #21370 üzenetére
Én is hőszivattyúsat ajánlok és csatlakozom a plusz garanciához is, az hiszem van amire alapból 4 évet is adnak, de találsz ajánlatot 5 év garira is. Írd be googleba, hogy szárítógépek és találsz "hogyan válasszunk szárítógépet?" cikkeket, ott vannak hasznos tanácsok.
A tapasztalatom, hogy black fridayen azokat akciózzák amik nagyon drágák vagy ami nem fogy és sok van raktáron.
-
m@tthew
csendes tag
Csak az nem mindegy mikor veszít az erejéből, a Bosch textilporzsákkal szinte teli porzsákkal sem/alig veszít az erejéből. A porzsák nélküli hamarabb gyengül.
Nekem egy Bosch BGL3A230 van otthon, padlószőnyegen használom és full kakaón már megemeli és komoly edzés vele porszívózni, általában 70%-on használom és nincs panasz a teljesítményre. +1 a porzsákosnak, hogy egészségesebb. -
m@tthew
csendes tag
válasz
sanzi89 #21321 üzenetére
Kösz a helyesbítést! Gorenjét dícsérik, a típust nem ismerem, de a száraz adatok alapján jó.
Szerintem megér egy telefont feléjük, én egy mosógépet és egy hűtőt vettem náluk még májusban, Hirt Gáborral beszéltem, segítőkész és eléggé képben volt. Terméklapon a kép mellett ott vannak az elérhetőségek, szimpátia alapján is lehet választani. -
m@tthew
csendes tag
Igen gyári gari +boti kiegészítés 5 évre, ha konkrét példát nézünk: Whirlpool AWS 63013 Elöltöltős mosógép itt 4+1 év, olcsóbb típusnál 2+3.
Ha 1 évesen beszart a géped miért nem javíttatod garanciába? A mázli inkább úgy mondanám, hogy bárhol foghatsz ki egy olyan darabot ami hamar be fog szarni. De egy bosch vagy whirlpool sokkal megbízhatóbb mint egy aeg/electrolux (nem hibába 1 év rájuk a gyári gari ha jól tudom).Nekünk is egy whirlpool 6th sense van otthon, immáron 10 éve, egyszer volt szervizelve az ajtónál valami, mert amiatt nem indította el a programot.
Megnéztem náluk a garanciális feltételeket, igazad van a bolti garis éveknél 5.000 Ft-os kiszállás van évente.
Átlag 2-3 év amit ők adnak pluszba, szerintem 100-150k értékű gépeknél a +10-15k nem nagy pénz a rizikósabb évekre, ha kehe lenne gari nélkül jóval többet költenél rá szerintem (főleg hogy a szerelőnél is így indul a kiszállási díj) -
m@tthew
csendes tag
válasz
Robez88 #21250 üzenetére
Szia,
több szempontból is javaslom, hogy keresd fel az Online Márkaboltot. 5 év garit adnak minden készülékre, és ha telefonálsz nekik vagy e-mailben kérsz ajánlatot akkor egy szakértő segít neked kiválasztani a neked való típust. Ha több mindent vásárolsz egyedi árat is kapsz.
Mosógépből én a whirlpoolt ajánlom ár/érték arány miatt, porszívóból a bosch kiváló, mikró attól függ milyen "extrák" kellenek. Hűtő bosch/gorenje/whirlpool egyaránt jó, alsó árkategóriában a gorenje kicsit hangos, bosch egy kicsit drágább az átlagnál, de a legmegbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest