- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
válasz
Henker2 #1306 üzenetére
Olvastam annak a tévének az itteni tesztjét, azt írják, van rajta digitális audio csatlakozó.
Ennek a kezelési leírásnak a 6. oldalán látható, hogy van a tévének S/PDIF csatlakozója.
Sőt, HDMI ARC is van, tehát simán csatlakoztatható házimozi erősítőhöz, soundbárhoz.
Belekukkantottam a hozzászólásokba, hulladék, kátyútöltelék, sapka fosch jelzőkkel illették. -
BBéci
legenda
válasz
Henker2 #1300 üzenetére
Az, hogy 10 éves, nem indokolja a pocsék hangminőségű eszközök megvételét. Pontosan abban a korban lehet és kell kialakítani a hang (és egyéb) minőség iránti igényét. Túl gyakran jönnek a házimozis és hifis topikokba tanácsot kérni olyan emberkék, akik a szóban forgó Geniusról, vagy ahhoz hasonlóról lépnének feljebb. Általában azzal elégedettek, nem a hangminőséggel van problémájuk, hanem a csatlakoztatási lehetőségekkel, szolgáltatásokkal. Azért elégedettek, mert gyerekként azt kapták a szüleiktől, nem hallottak jobbat, beképzelik maguknak, hogy ami drágább, az hangosabb, nincs más előnye.
Kérlek, ha anyagi lehetőségeid engedik, ne rongáld a gyermeked hallását, ízlésvilágát olyan hitvány hulladékkal, mint az említett Genius!Pontosan miféle tévéről van szó? Az utóbbi 16 évben 70-80 tévét vizsgáltam, teszteltem, kivétel nélkül mindegyiken volt S/PDIF kimenet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Henker2 #1300 üzenetére
Szia, igen elhasalt a gondolat, szerintem engedd el, az 5.1-et
Zsoika eszköze talán az egyetlen opció, ha mindenképp 5.1-et akarsz...nálam én úgy oldottam meg hogy kijön füles aljzatból egy sztereó jel a kis 5.1 mozi aux aljzatába és benyomtuk a Prologic módot.
azt nem néztem hogy a te Logitech eszközöd tudja e Prologic módot.
de a lányomnak bőven elég a sima sztereó.
ez a legolcsóbb megoldás itthon jelenleg, nálam
vagy valóban emelni kell a keretet, amit megértek maximálisan miért nem akarod, én is így vagyok ezzel, pedig szemezgettem a lányomnak egy soundbarrral ami tudja az ARC-ot hamár vettem neki a xbox mellé egy 101 cm-es tévét, persze inkább én akarom mint ő -
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest