- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-
WARZ
tag
Az az egy bajom van, hogy a földre nem nagyon férnek hangfalak inkább falra kéne konzollal!
Ezért néztem a bostont meg elég jókat írnak a kisebbik változatáról meg ahogy olvasgattam itt a forumon, hogy nem árt ha az egész 5.1 egy családból származik ezért nem is néztem más mély ládát! -
WARZ
tag
válasz
MaTTeS #43114 üzenetére
Az az igazság hogy 60%-ban zenére kellene!
Nem tudom hogy számít e de 16 m2 szobába lenne az egész hangrendszer és a mélyről én is csak pozitívan tudok nyilatkozni haverom szobája egy kis négyzet alakú szoba és ott elég szépen teljesít ez a kis psw 125-ös csoda filmben is és zenében is nagyon jól tolja a mélyetMost még csak tervezgetem a tanácsaitok alapján hogy mi legyen, mert úgy is csak dec végére illetve január elejére jönne össze rá a keret
és ahogy említettem inkább zenére kéne mint filmre ...
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni erről az összeállításról, hogy jobban és szebben e fog szólni a régi hangrendszeremnél?!Régi: Genius SW-HF 5.1 6000
Az én elképzelésem meg: Denon avr-1311, Polkaudio psw 125, Polkaudio tl 150 set!
Amit várok ettől a rendszertől, hogy jobban és szebben szóljon filmnél és zenénél egyaránt.!
Szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest