Keresés

Aktív témák

• wwl

csendes tag

válasz KTTech #21276 üzenetére

Szia

Nem lehet, hogy az adott HDMI bemenethez véletlenül másik hangforrás van hozzárendelve az erősítőn...? (nálam így működik a PC-s összeköttetés: HDMI-n megy a kép és optikán a hang)

Az erősítőben van 4 db HDMI bemenet és 1 kimenet.
    Az erősítőben ugyan abban a HDMI aljzatba volt a kábel bedugva mikor a Dune-t próbáltam és nem jött hang és akkor is mikor a DVD lejátszót kötöttembe aminél volt hang.
    Optikain és Koax-on jön hang de ugye ezeken csak DTS és DD hang jön a True és DTS HD hang nem illetve lekonvertálva jut csak át, ezért szeretném használni a HDMI kábelt. Pont emiatt cseréltem le az erősítőmet a napokban erre a Denon 1911 re és most nagyon szomorú vagyok hogy valami miatt nem jó.

• wwl

csendes tag

Sziasztok,

Kérlek segítsetek.

Van egy Dune Base 3.0 médiaplayer-em és egy Denon AVR 1911 házimozi erősítőm.
    DMHI kábellel összekötve nem jön hang ki az erősítőből.
    A Dune-ben engedélyezve van a HDMI hang kimenet.

Ezek után DVD lejátszómat hozzá kötöttem HDMI kábellel az erősítőhöz azonnal megszólalt.
    Elvittem egy haverhoz a Dune-t és bekötöttuk egy LCD TV-ve HDMI kábellel és jött kép is meg hang is kifele a Dune-ből.

Ha bedugom a Denon AVR 1911 házimozi erősítő HDMI bemenetére akkor továbbra sincs hang.
    Nagyon szomorú vagyok, léci segítsetek nekem.

Köszönöm
    Üdv

Aktív témák