- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
tissotto
tag
Sziasztok remelem jo helyen teszem fel a kerdesem. Van 1 onkyo 607-es av erositom, erre ravan kotve 1 onkyo lp lemezjatszo eloerositovel, de mikor atrakom aux-ra az av erositot hallom az egyik radioallomast. A lemezjatszo levan foldelve az av erositon nincs fold csatlakozo. Rohadt idegesito mert elvezhetetlenne teszi a zenehallgatast. Mit tudok csinalni?
-
tissotto
tag
Szerintem en maradok a kiszemelt 919-es pional
Annyira szerintem ugysem vagyok szakerto, hogy meghalljam ebben a kategoriaban a kulonbseget meg ahogy irtatok is szinte mindegy is melyiket valasztom, rosszul nem jarok.
Hmm akkor ezekrol a yamaha hangfalakrol lemondok, amugyis neztem ezt a polk audiot csak nem tudtam, hogy ez milyen markanak szamitEgyebkent az allo hangfalakkal mi a baj? Kabelre mennyit erdemes kolteni szerintetek meterenkent?
Valaki kerdezte, hogy milyen geppel mennek rendesen a full hd filmek, nos en e8400-at hasznalok 4giga rammal ati 3450hdmi-s vga-val valaki emlitette utana, hogy a vga-ra kell bizni a dolgot es akkor nem kell izom proci, ha jol sejtem akkor ez a dxva (vagy vmi hasonlo nevu) technologia, ha jol tudom meg elegge gyerekcipoben jar de majd valaki jobban felvilagosit minket! A felskalazasnak pedig van ertelme, en az 50es plazmamon probaltam ki sima dvd lejatszoval, majd ps3-al dvd1 filmet es sokkal elvezhetobbe tette az amugy szerintem mar silanynak szamito dvd minoseget. -
tissotto
tag
Nekem igazabol nem kell ez a felkonvertalosdi mivel pc van rakotve tv-re az meg alapbol 1080p-be kuldi a jelet, ps3 felkonvertalja a dvd-ket, az xboxomnal meg nem hiszem, hogy barmit is feltud konvertalni, tehat ebbol a szempontbol tokeletes nekem ez a pio erosito, viszont igy az lenne a kerdesem, hogy attol még, hogy nem konvertal fol, az eleve 1080p-be kapott jelet azt ugy is tovabbitja?
Az onkyo 607-esrol en is sok jot olvastam de abba ha jol tudom nincs ipod/phone dokkolo es kulsore is sokkal szebb a pio, tudom hulyen hangzik ez igy de nekem fontos az esztetika!
H/K erositoket neztem es ugyanebben az arkategoriaban azok ~6*65w-ot tudnak, ez hogy lehet?
Nos akkor 50k/hangfal kategoriaban milyen markakat javasoltok hol nezelodjek? Koszi!
-
tissotto
tag
Koszi a valaszokat, engem elsosorban az erdekel, hogy technikailag jo-e amiket osszeszedtem mert tenyleg nem ertek hozza, pl., hogy most ez az erosito meghajtja-e ezeket a hangfalakat, meg neztem samsung es sony oldalan is teljes szetteket, 2 kilo kornyeken ott odavan irva, hogy 1000 meg 1100w de gondolom azok nem szolnak ugy mint ahogy ez a szett szolna, hiaba csak 7x140w? Az aruhazakat en is inkabb kerulom, ritka ott a jo szakember de ahogy a fentiek alapjan latjuk van ra kivetel, viszont tudtok ajanlani valamilyen fasza boltot ahol tudnak tanacsot adni?
-
tissotto
tag
Sziasztok, most akarok venni 1 hazimozi szettet viszont nem sokat ertek ezekhez az erosito-hangfal rendszerekhez ezert tanacsot szeretnek kerni
Amit tudni kell, hogy tetoteri nappalim van, ha a kanapen ulok a tv-vel szemben akkor jobb oldalt egyenes fal van, bal oldalt ferde, a tv pedig 1 sarokban van ahol szinten ferde a fal. A rendszert foleg HD filmek-re hasznalnam tehat az erositonek tudnia kell true-hd-t es dts-hd-t, persze azert zenet is orommel szoktam hallgatni
,a raszant osszeg 3-4 kilo korul lenne. Par ora olvasgatas utan en a kovetkezo rendszert gondoltam ki magamnak az avplanetbol:
Erosito: Pioneer VSX-919AH-K
Hangfalak elolre es hatra 2lehetoseg:Yamaha - NS-9002 es Yamaha - NS-555 Nem igazan tudom mi a 2 kozti kulonbseg!
Center: Yamaha - NS-C444 es Yamaha - NS-C700 itt is 2 hangfalt neztem ki, az egyik 2x dragabb a masiknal, nem tudom, hogy er-e annyit.
Melyladabol abszolut nem tudom milyet kene vennem
Nos tehat igy nez ki az en elkepzelesem, remelem tudtok segiteni!
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest