- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
Dassler #4189 üzenetére
Kb. 60%-ban zenére, de 40%-ban játékra és filmre is használom, és hiányzik egy kis "dübörgés", mert amúgy zenére egész jó ez a Genius, csak nem rezegteti be a szobát, amikor vmi durva effekt van, vagy a filmben becsapódik vmi, stb. Arra gondoltam, hogy ez azért van, mert ebben a kétutas rendszerben a mély-közép egy hangszórón van, meg csak kb. 4". Igazából most az a kérdés, hogy van-e annak értelme, illetve valójában van-e arra lehetőség, hogy ezt a meglévő 2.0-t kiegészítsem egy külön mélynyomóval? Mert zenére nekem "tökéletes" a Genius, csak játéknál meg filmeknél kapcsolnám be hozzá a basszust. A 2.1-ekben pl azért nem gondolkoztam korábban, mert ott a mély hajlamos elnyomni a zenét, a mélynyomó jelenléte miatt.
-
marcias
őstag
Sziasztok,
Csak részben kapcsolódik a témához a kérdésem, de remélem tud valaki segíteni.
Jelenleg egy Genius 2.0-es fadobozos sztereót használok, amivel sok szempontból elégedett vagyok, viszont van hibája. Az egyik talán legzavaróbb, hogy érzékeny a hálózati zavarokra. Ha felkapcsolom a villanyt, vagy valami nagyobb fogyasztó lép működésbe a házban, az belehallatszik rendesen. A másik problémám, hogy úgy érzem, a hangminőségben sok tekintetben az alaplapi hangkeltő a szűk keresztmetszet (AD1988A), továbbá a vezetéken is érezhetően felszed egy zúgó alapzajt (vagy ezt a hangfal maga kelti?).
Milyen lehetőségeim vannak a hangminőség és a hang tisztaság javítására? Új hangkártya? Új kábel? Vagy vmi egyéb?
Ezen felül, a PC-m tudja az SP/DIF szabványt, ami ugye digitális jelet ad ki magából. Evvel nem lehet valahogyan operálni? Vagy inkább úgy kérdezem, gyártanak-e PC-hez olyan aktív hangszórókat, amik tudják a digitális jeleket fogadni? Vagy ehhez szigorúan modern erősítőre van szükség? Létezik olyan olcsó erősítő, ami megérné a beruházást? Továbbá, gondolom akkor félretehetem az aktív hangszóróimat, és venni kéne egy párat az erősítőhöz. Ez az egész mennyibe kerülne?Hoppá, ahogy elnézem jó sokat kérdeztem.
Ha csak párra kapok választ már annak örülnék! Köszi
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest