- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
reimre
csendes tag
Mivel kies környékemen általában nem kapni semmit, ezért sima RCA kábellel dugtam össze egy lejáccó coax kimenetét az erősítővel. Tulajdonképpen rendesen(?) működik, egy dolgot kivéve: a szobában, amiben van, fénycső világítás van és ha felkapcsoljuk a világítást 2X "csuklik" a hang. Ez gondolom megszűnne, ha rendes kábelt használnék. Na mind1, szóval a fő kérdés:
a normál TV-s coax kábel elvben 75 ohmos. Meg lehet ebből csinálni digitális hang átvitelére szolgáló coaxot, vagy fogjak hozzá rendelgetni valahonnan? RCA dugót még csak-csak lehet kapni, de se coaxiális-digitális kábelt se optikait nem kapni 20 kilométeren belül sehol.Köszi a válaszokat előre is!
-
reimre
csendes tag
válasz
Integra #7005 üzenetére
Úgy látszik ez harmony bug akkor.... Nekem az egyik DVD lejáccó távja részlegesen volt meg az adatbázisban, 5 gombot tanítottam hozzá, de csak 3 működik. Úgy láccik nem erre van kitalálva. Ráadásul mivel a volume up/down is hiányzott azt, hiába vannak ezek üresen, nem lehet ezekre tanítani, csak a felső menükbe. Sajna semmi se tökéletes. Bár lehet, hogy csak annyi az egész, hogy zsírúj elemet kellett volna tenni a DVD távjába, mert a 5 gombból az első 3 lett jó. Talán véletlenül, talán nem.
-
reimre
csendes tag
Én is Harmonyt használok egy ideje (555). Alaposan utánaolvastam mielőtt megvettem, de így is elég sokáig tartott megszoknom. Azóta jól elvagyunk.
Van egy-két hülyesége, mert pl. az én TV-met a pwrOn gomb nem kapcsolja be (Panasonic, aminek 8-10 villanás kell a bekapcsoláshoz, szerencsére a nyomva tartott 1-es is jó neki) de viszont az összes többi távot hónapokkal ezelőtt elcsomagoltam, elem nélkül.
Viszont ha valaki kérdezi ajánlani nem merem, mert nem lehet előre tudni, hogy az adott illetőnek bejön-e...... -
reimre
csendes tag
Nincs valakinek véletlenül Magnat Vector 77? Milyen minőségű a cucc? Mennyi lehet a piaci ára egy különösebb sérülés nélküli párnak?
-
reimre
csendes tag
válasz
Diplomata #6948 üzenetére
Igazság szerint semmi bajom a mostani cuccal. Az erősítő és a hangfalak még a kommunizmus nagyobb dicsőségére épültek, az már homályba vész, hogy ki volt az építő mivel home-made termék. Az erőlködőt egyszer már javította egy ismerős műszerész, ő akkor azt mondta a benne lévő cuccok alapján valószínűleg a 80-as évek eleje-közepe lehetett a "gyártás" időpontja. A hangfalak hasonló stílusúak, darabja nehezebb mint egy mostani 29.12-es szett, mivel fából vannak, nem pozdorja meg mdf meg szdsz meg ilyenek hanem fa. Egy komoly baj van: az egész eszméletlen ronda úgy ahogy van. Meg az erősítőhöz legutóbb is csak nagy nehezen sikerült valami bizonytalan korú és eredetű bontott alkatrészt rekvirálni, ha megint baj lesz vele akkor talán már nem is lesz. De lehet, hogy mégse cserélem ki. Még gondolkodom.
Köszi a hirdetést, erre a típusra az árgép 90+E árakat ad elő, holnap felhívom. Ma már asszem késő van. -
reimre
csendes tag
válasz
dhcodoki #6941 üzenetére
Hááát, közben rászántam időt és olvasgattam többfelé. Az eredmény: teljesen elbizonytalanodtam. A mélyládát azért hagytam ki, mert azt eleve láttam, hogy nem fér bele a megszavazott keretbe meg mert nagyobb részt zenére lenne használva, az meg inkább a mozizáshoz kell és később is pótolható. De akárhogy is nézem, komoly kompromisszumokat kell kötni: vagy emelni a kereten (na ezt végképp nem akarom) vagy használt cuccokat venni vagy részekre bontani a beszerzést. Olyat nem akarok venni, amit később megbánnák. Jóllehet a jelenlegi ősöreg stereo cuccnál csak jobb lehet, de már abban se vagyok biztos. Szóval rágni kell ezt még.
Köszi mindenkinek aki segített! -
reimre
csendes tag
válasz
dhcodoki #6935 üzenetére
Hát nem olyan kicsi a szoba, 25 m2. Sztem ide nem elég polcsugárzós szett.
Másik dolog, ami nem teljesen világos: jelenleg már minden eszközöm HDMI kábelen csatlakozik a TV-hez. Ezért néztem ki a 4 HDMI bemenetű Yamaha RX-V465 erősítőt. Hozzá nem értőként nekem evidens volt, hogy az erősítő a HDMI-ről veszi le a hangot. Viszont olvasgatva itt-ott keveset úgy látom ez közel sem egyértelmű. Szal valaki megvilágítaná nekem, hogy is van ez?
Igen, én is inkább nevesebb gyártók dolgai után nézelődök, de ahogy látom a vaterán nincs túlzott érdeklődés a legtöbb jamo, wharfaldale és hasonló hangfalszettekre. Igaz, szinte mindegyiken látni kisebb-nagyobb sérülést olyat meg nem szívesen vennék még olcsón se. -
reimre
csendes tag
Látom itt elég sok hozzáértő ember van a területen.
Azt kérném, hogy javasoljatok nekem 100, max 120 körüli áron erősítő + 5.0 hangfalszettet. Azt látom, hogy ez a pénz elég karcsú egy minőségi dologhoz, de nincsenek annyira nagy igényeim.
Ez az erősítő pl. megfelelőnek látszik, de hozzá adott hangfalszettről tud valaki referálni?
http://ittveddmeg.hu/products.php?id=23791Előre is nagyon köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest