- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
F9rrest
csendes tag
válasz
robi0604 #7128 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget , hiba nélkül működik a sub !!!
)
Valóban az volt a gond , hogy túl sok minden volt bedugaszolva az elosztóba . Így , hogy csak az erősítő és a sub van benne , úgy néz ki , teljesen OK , legalábbis ma egész nap hiba nélkül működik !
Egyébként szuper kis kütyü
/ONKYO TXSR 307 házimozi rendszer/ , nagyon meg vagyok elégedve vele , ebben az árkategóriában (100e Ft) szerintem OK.
Köszi mindenkinek mégegyszer - robi0604, Neked külön is !
-
F9rrest
csendes tag
válasz
robi0604 #7126 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítő hozzászólást.
Tegnap este tv nézés közben (hang az erősítőn keresztül) megint 5 percenként kikapcsolt a sub , ma viszont már kb. 3 órája hallgatok zenét, semmi gond eddig... Mindjárt átváltok tv-re, megnézem , ma működik-e.
Megfogadom a tanácsotokat és kihúzok mindent , ami nem szükséges. Majd megírom , így OK-e , hátha rajtam kívül más is hasznos tapasztalatokkal lesz gazdagabb.
-
F9rrest
csendes tag
válasz
robi0604 #7108 üzenetére
Teljesen mindegy , milyen hangosan hallgatnám , fellép a probléma. Illetve, teljesen mindegy , milyen forrást használok , már mindegyiknél jelentkezett.
Ilyenkor (barbár módon , tudom...) az erősítő hátoldalán lévő pre out subw. csatlakozó oldalához érintem az RCA vezeték végét , erre a sub ad egy tompa hangot , majd bedugom és műkszik...
Ja , csak úgy mellékesen , az erősítő távirányítójával sem tudom mindíg kikapcsolni az erősítőt , egyszer működik , máskor oda kell sétálnom és csak úgy tudom kikapcsolni...
Amúgy nagyon szépen szól (nekem legalábbis OK) , csak bosszantanak ezek a dolgok...
-
F9rrest
csendes tag
Sziasztok ,
légyszi segítsetek , kezdő vagyok! Nemrég vettem egy ONKYO TX-SR 307-es erősítőt , hozzá SKF-528,SKC-528,SKR-528-as ONKYO hangfalakkal.
A gondom a subbal van , SKW-501-es: folyamatosan , kb. 5 percenként kikapcsol magától , átvált standby üzemmódba. Sajnos hiába mondták az e. worldben , nem adtak mellé magyar nyelvű haszn. utasítást.
Mi lehet az oka? Légyszi segítsetek,
köszi !
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest