Keresés

Aktív témák

• Busaf

tag

Sziasztok!
    Kissé előrébb volt egy kérdésem, sokan válaszoltak rá, köszönöm.
    100-150-ről indult a dolog, de a PC-m is ennyiről indult.
    Most kb 400-ban van és VGA, ház, DVD, BLUE RAY még sehol...
    Most VGA-t veszek, aztán jöhet a hangcájg, addig használom a régi kis Creative 5.1-emet.

Volt szerencsém hallani komolyabb hangszettet "munka" közben és hát ég és föld a kettő.
    Ezért akarok valami tényleg jót.

A szobát elírtam, bocs 5x7-es.

Az a 150k az a pénz, amit havi szinten tudnék ilyesmire költeni. Tehát ha jól értem 70-80-ért egy jó erősítő és 2x ennyiért a hangfal? A mélynyomó meg külön?

Ebben a kategóriában tudna valaki párosítást ajánlani, a hangrész tényleg az a része az egésznek, ahol avatatlan vagyok.

Köszönöm, az eddig ajánlott márkákat megnézegettem, megkönyvjelzőztem, utánaolvasok.

• Busaf

tag

válasz Patice #49248 üzenetére

Ez a JVC elég korrektnek tűnik..., de csak új jöhet szóba...
    Az erősítőből melyiket? 80 e-től xxx-ig mindenféle árban van...
    Mondjuk az a 160-ezres mennyivel tud többet, mint a 80-as?
    (Sajna hangban amatőr vagyok).
    Mert ha annyival többet tud, akkor megveszem, max. várok egy hónapot a hangfallal, de akkor abból is beszerzek valami még jobbat.
    Előre is köszi.

(#49249) madgie igen, árban és kinézetben is hasonló, persze tudom, hogy a lényeg a specifikáció, de hogy abból mit kell nézni???
    Gondolom függ attól, h. mire van szüksége az embernek...

• Busaf

tag

Sziasztok.
    Átirányítottak ide, végigolvastam a bevezetőt, de így már nem biztos, h. jó helyen járok, sz'al bocs, ha OFF.

Azért megkérdezem:
    5.1, 6.1 v. 7.1-es kompakt hangrendszert szeretnék, de olyat ami már nem hangfallal egybeépítve tartalmazza az erősítőt, hanem külön dobozban.
    Távirányító és digitális csatlakozás legyen.
    Konfigom alant, erre a PC-re kellene. Játék, film, ilyesmi.
    Szobám 7x7-es, de ez változhat.
    Hangerő legyen, mélyek jöjjenek.
    Keret 100, max 150 e HUF.

Aktív témák