- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
bangyika001 #4210 üzenetére
Hogy boldogul? Rosszat még senkitől sem hallottam.........Eddig mindenkinek tetszett...Ellenvélemény csak egy volt az is csak akkor mikor a max hangerőt próbálgattam.......
Kijönnek a rendőrök, csendháborítás, stb...
Egy problémám van vele alaplapi koaxxal összekötve néha kimarad egy pillanatra a hang...ha villanyt kapcsolnak, vagy a hűtő kapcsol vagy termosztát... Na ezzel még nem tudtam mit kezdeni........
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Egy számomra új probléma...... yamaha erősítő 363 digi. koaxon számítógépről meghajtva..... villany felkapcs. termosztát ki-be kapcs egy pillanatra kimaradó hang....... analógon meghajtva nem csinálja,..........
megoldás? azt tudom, hogy a szg. nem földelt konnektorra csatakozik........földelés megoldaná? vagy mi a búbánat?
köszi...
-
Gézengúz
addikt
namármost.......mkv kiterjesztéshez azon belül ac3 dolby digitalhoz és dts -hez ugye ami a leggyakoribb (no blu ray) illetve mp3-hoz, aztán még dvd filmekhez (ez szintén dolby digital illetve surround esetleg, dts) alaplapi hangkártya
Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce (MCP55P) - High Definition Audio ControllerAsus M2N-E alaplap digitális koax csatlakozóján keresztüli meghajtáshoz
ugye bőven elég nekem egy YAMAHA RXV-363?
Thx...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest