- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
tomi2611
csendes tag
Erről a sub kábelről mi a véleményetek?
-
tomi2611
csendes tag
válasz
nem100girl #29739 üzenetére
Nekem 100hz-n van és kicsi (small) hangfalra van beállítva. Ugye ezekben a hangdobozokban nincs mély csak közép és magas sugárzó. A mélynyomón pedig a crossovert feltekertem maxra. Meg pl szerintem érdemes kikapcsolni a dynamic eq-t, mert szétcseszi a hangképet. Nálad is előfordul, hogy néha egy picit "recsegnek" a magas hangok? Például filmeknél, ha megszólal egy trombita, kicsit recsegős, de nem mindig.
A monitor kábeleket csak sub ként szokták használni nem?
-
tomi2611
csendes tag
válasz
python1 #29711 üzenetére
Köszönöm az választ, akkor lecserélem a kábeleket. Esetleg egy linket tudnál küldeni arról, amit Te használsz? Meg azt nem tudom, hogy a kábelek hossza meg kell egyezzen minden csatornánál vagy csak a frontok és a surroundok külön? Egyébként in-akustik premium vagy star minőségű mono sub kábelek vannak. A star kb 4000 Ft, a premium meg 13.000 Ft 2 méter hosszúságban. Gondolom elég lenne az olcsóbbik is.
-
tomi2611
csendes tag
Sziasztok!
Van egy onkyo tx-sr 307-es erősítőm, ehhez egy jbl scs 178-as hangfal szett. Nem egy nagy szám, de elég kicsi szobám van, úgyhogy nagyobbak nem jöhetnek szóba. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a hangfalkábeleket lecserélnem (elég gagyi az alap kábel, amit adtak hozzá)? Meg az erősítő és a mélynyomó egy digitális koax kábellel van összekötve. Érdemes-e venni egy mono sub kábelt és ha igen, akkor milyen minőségűt? Néztem in-akustik kábeleket, de nem tudom mennyit változna a hangminőség és nincs annyi pénzem, hogy potyára megvegyem
Még egy utolsó kérdésem lenne. Számítógéppel van összekötve az erősítő, egy Xonar DX küldi a hangot Toslink kábelen keresztül. Szerintetek melyik a jobb megoldás, ha digitálisan vagy ha analog kötöm össze a cuccost?
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Robogó, kismotor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest