Aktív témák
-
raul560
tag
Sziasztok!
Jamo E7 sub-ról mi a véleményetek?
Köszi a válaszokat.
-
raul560
tag
Sziasztok!
A kérdésem, az lenne, hogy a jelenlegi Yamaha RX-V550-es erősítő, és SAL 2610 Frontok mellé megfelelő sub lenne-e a Jamo E7 sub?
Illetve, hogy használtan 50 körül, meg éri megvenni?
Akinek ilyen típusú mély-ládája, van várom a tapasztalatokat.
Előre is Köszi!
Üdv.
-
raul560
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Yamaha Rx-V550-es erősítő mellé jó választás lenne egy Magnat Supreme 800 szett Sub 201-es mélynyomóval?
Akinek van meg van veled elégedve? Kb 20nm-es panelszobába lenne.
Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv.
-
raul560
tag
Sziasztok!
Egy kérdést intéznék felétek, mert nem nagyon vagyok a témában. Erősítő vásárlás előtt állok, és nem tudom mi lenne számomra az ideális. Találtam, egy ilyen típust Sony STR-DE598 ami nem mostani darab, de a paraméterei nem rosszak, bár remélem ebben megerősítetek.
Én nem használnám 6.1-ben csak 2.1 kicsit izmosabb mélyládával, Ílyen konfiguráció is támogatott?Szóval érdeklenének a vélemények.
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest