- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Patice #41713 üzenetére
Nagyjából a te izléseddel azonosulok, kiivéve hogy a sötéttel ki vagyok békülve.és még odatenném a hagyományos Martin-Logan féle szobát,az még szerintem jól szólt.
Bécit láttam,beszéltem egyszer vele de még egyszer nem találtam, pedig kerestem volna egy kérdés erejéig.
Volt egy érdekes vitám a pro-sound szobában (jobbanmondva kérdések tömkelegével árasztottam el az előadót) szegény már sült-főtt..Arra gndolok aki egy gipszkartonra rekte e hangszóróit.. azt ha láttátok volna...
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #41717 üzenetére
Köszi.
te is.
Most értem haza,most kezdem olvasni a topicot. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #41676 üzenetére
Pedig van. Minden Blu-ray TrueHD track-al jön egy Dolby Digital (AC-3) sáv, amely nem szerepel külön audio jelként egy Blu-ray lejátszón a HDMI-n,(értsd: nem rá épül,mint a DTS-nél) de automatikusan leválasztásra kerül az AC-3 sáv, ha csak optikai / koaxiális csatlakozón jelenitődik meg. Ezt a BD és a média játszókban külön áramkör, a PCH intézi. A PCH úgy viselkedik kifelé, mintha egy DVD lejátszóként üzemelne a lejátszó,direkt a szabvány miatt és figyelmen kívül hagyja a többi részét (a vesztesémentesen kódolt TrueHD többi részét) a jelnek, és csak az AC-3-ként (DD 5.1) jelenik meg az opikai vagy koax kimeneten és nincs módja, hogy automatikusan vagy manuálisan átállitható legyen.
Remélem érthetően fogalmaztam.. -
törölt tag
válasz
Mr Paris #41646 üzenetére
Azt hogy kell-e HDMI azt az apukád forráskészülékei döntik el. Az igaz hogy a 1xx h/k-k helyett jobbna jársz a Denon és az Onkyo belépőkkel vagy Pioneer 520/521-es készülékeivel. Ha nem kell HDMi, és apukád "árérzékeny", akkor régebbi készülékek is jók lehetnek,pl Onkyo TX-SR505 is.
-
-
törölt tag
válasz
Dorian #41603 üzenetére
Erkélyre kivitt megoldás nem jó? Mert erősiteni a beépitettet nem lehet sajna.Oda vehetsz nagy nyereségű,vagy ha pesti vagy akkor nem is kell csak jó szelektivitású antenna.
Kábeltévéd van? Én még próbából egyszer bedugtam a Yamahába és jól fogott mindent. Régebbi tévé antenna sajna nem mindig jó rá.Minden zavart összeszednek
Megjegyzem: nem vagyok e téren szakember. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #41591 üzenetére
Nézz át ide.
-
törölt tag
Dome és piezo:mindkettő általában magassugárzó csak más elven müködnek, a piezó: egykristály sigárzó mely ugy müködik hogy van benne egy kristáyl ami az eletromosság hatására változtatja az alakját, és rezgésbe jön, és dóm:magas- vagy középhangszóró, amelynek membránja kupola alakú. A mai hifi-technikában ez a legelterjedtebb típus, Még ezeken kivül sokfajta van de a bajnokpityu ribbont használ ami szalaghangszóró a mágneses indukció elvén működik,mint a hagyományos de a membránja egyben lengőcséve is: leheletvékony műanyagfólia, amelyre számos keskeny vezetőcsíkot vittek fel (például fotomaratással). Ez a "tekercs" erős mágnestérben van felfüggesztve. Amikor a tekercsen áram folyik keresztül, a membrán a műsor ütemében előre-hátra mozog.
Driver: vezérlő: ezt tölti be az eszközmeghajtó, vagy program ami a oprendszer alatt az adott eszköz, kodek elérését, funkcióinak használatát lehetővé tevő szoftver.
Ellég akár két és fél,3 vagy három és félutas is. Félutas azt jelenti hogy a jelet két különböző hangszóró kapja meg és a keskenyebbik elé tesznek vágást,szürést.
Ja sokfajta anyagú van mndnek van előnye-hátránya régen papir volt jó most a kevlár de a prolipropilén is jó. -
törölt tag
Vágási meredekség azt jelentei hogy pl ha 900 Hz-nél van a vágási pontja a hangváltónak akkor az feletti tartományt milyen meredekséggel váhja,. Ez ezért jó mert pl nem kivánatos mondjuk a magasabb frekiket a mélyhangszóróra engedni. Minél magasabb ez az érték,anál jobb, a 6 dB már jónak mondható de vannak akár 24 dB- és magasabbes váltók is. És minél magsabb számú a meredeksége,annál pontosabban szebben sugároz a hangszóró.
-
törölt tag
válasz
electrocarlo #41560 üzenetére
Hát, már valahol alatta is.. Sőt a 608-ról mondta Béci épp, hogy nagy hangerőn elfogy az energiája és valóban erőlködik, klippel, szétesik a hangja.
-
törölt tag
válasz
electrocarlo #41553 üzenetére
Robi-k-t kérdezd, ő már többször megtette emlékezetem, szerint.
-
törölt tag
válasz
electrocarlo #41551 üzenetére
És melyiket hallgatta?? Mert itt azért inkább tapasztalatokra építkezünk.. Ne bántásnak vedd, de a haverod tudása max arra jó hogy a használt árát belője... még lehet egy komolyabbat be se tudna kötni...
Hidd el,egy jó és egy jól összeválogatott rendszer egyik ismérve hogy halkan is szépen,dinamikusan szól,és hangosan se tul bántó. És nem kell még milliókat sem költeni rá, 3-4 százezerből már simán HD-képes rendszered lehet.És alatta is lehet élvezhető rendszert összehozni.. -
-
törölt tag
válasz
electrocarlo #41528 üzenetére
Az ellenkezője igaz!!
-
törölt tag
Nem hiszem,egy vonali bemenetnek mindenképp elégnek kell lennie... Még akkor is,ha kettő IN lenne, akkor a mono vagy a left feliratba kell dugnod. Amit képet te linkeltél,azon is csak 1 RCA van.
Olyannal is találkoztam már, amelynek 2 RCA van, és az egyik IN (be) másik OUT (ki) volt.
Szerintem ne bántsd azt a dugót,vagy biztositék,vagy feszültségállitó lehet alatta: tul közel van a táphoz arra hogy bármiféle bemenet vagy hasonló legyen. -
törölt tag
HA a subwoofre Yes-en van elméletileg müködn kellene. 80Hz-ra állitsd a frekvenciát. Legfelső subwooferbe kel dugni és subwoofer input-ba a másikat és lehetőleg egyszálast használj,nem kell az Y. Az MNC--ben tekerd a frekvenciát és a hangerőt is kb. fél-háromnegyed közé,mivel szerintem mindkét érték elég alacsonyan van a kép szerint. Még esetleg emelheted a sub hangerejét a Denon menüjében ott ahol a hangfalak erősségét állithatod, teszthanggal tudod ellenőrizni a hang meglétét.
Közben Hackeeeee gyorsabb volt. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #41478 üzenetére
És hogy tetszett???
-
törölt tag
válasz
Gabesz80 #41468 üzenetére
Jobban szól.Onkyo hangfalak nem tul jók. És a kábelekkel sincs sok vacakolás: megméred mekkora kell, rászámolsz kb. 1 métert,(én azért tettem mnert igy az erősitőt könnyű kihuzni ha vmi új forrást kötnék rá) és összekötöd fázishelyesen. Az egyik végük ugyis meg van különböztetve. Ez pl. simán jó.
ha maradnál az Onkyónál: 3405 is passziv. Az aktiv azért is jó mert például annak az energiáját is az 5 hangfalba fekteti.Érezhetően jobbitó hatása van, pl halkabban is szebben szól. -
törölt tag
7.1-re akkor költs,ha a hátad mögött van hely minimum 2 méter vagy több.
Erősitők: szerintem magasabb kategóriá Denont vagy Marantzot ajánlom jobban,azok zenére jobbak mint az Onkyo (de populáris zenére az is tökéletes!) Onkyo 609-e jól sikerült darab.
3 hangfalszett közül én a Prosont preferálnám és esetleg ai Iq-nál jobb KEF-eket. Ugy kalkulálj,hogy az 5.0 legyen az erősitő érrtékének kb. duplája,és a vezeték az összes költségnek még a 10-15%-a. Proson mellé odateheted a Dali, Polk, ,QLN, Dynavoice, Dynaudio és a Mordaunt-Short márkákat is. -
törölt tag
válasz
Gabesz80 #41448 üzenetére
Jól irták: az 5405 aktiv méllyel rendelkezik. Ez viszont azt jelenti: anniyval erősebb az 5045 tehát amit a mélyre adna,azt az 5 dobozra küldi,ezzel jótékony hatással van a hangzásra is,erősebb. De járható út a JBL SCS178 és mellé ujonnan Onkyo TX-SR308(a30 9 nem jobb tőle de drágább) vagy Denon 1311. Használtan 4 olyan erösitöt láttam AVX-en ami 50 alatt volt. Azokat is merem ajánlani.
-
törölt tag
válasz
Voice24 #41399 üzenetére
Ilyent nem a lejátszóra hanem a tévére vagy esetleg jobb AV receiverre kell bizni. Hivatásos skálázót egyik sem gyárt, tévébe épitettre vagy pl. Anchor-Bayra vagy Faroudja-ra kell ilyet bizni.
Általad emlitettekből egyikre sem biznám.
Csak azért irom, ha Bécinek nem hinnél... -
törölt tag
válasz
Pioneer VSX #41356 üzenetére
Nem PCM-re: bitstreamra kell állitani!
-
törölt tag
válasz
alfaman512 #41288 üzenetére
Milyenek a sub beálitásaid?
Próbáld meg úgy, hogy 80Hz alatt semmit ne kapjanak a frontok.
Ha ugy sem javul akkor készülékhibára gyanakodok. Másik erősitővel is megpróbálhatod, akor ki tudod zárni.. -
törölt tag
válasz
alfaman512 #41281 üzenetére
Hangváltód megnézted?
-
törölt tag
válasz
MCGaiwer #41277 üzenetére
Helló.
Egyfajta generális véleményt adhatok:
A házimozi erősitők is kategóriákra bomlanak,van belépő,alap.-.>egész a High End ig, ezt olvashattad az 1 sz hsz-ban is. Ezt minden gyártó tpusjelzésekre osztja. Ebben a szegmensben az általánosan ismertek küzöl a Pioneer és esetleg a Sony nagyobb kategóriája, főleg ES és DA sorozat érdemel figyelmet. A többi gyártó-főleg a nagykategóriákban- kivül esik az ismertség körében. Vannak meghatározó márkák,amelyek teljesség igénye nélkül: Onkyo, Denon, Harman/Kardonn,Marantz, Yamaha ezek kommerszebbek, feljebb pl. NAD, Arcam, Rotel, Lexicon, Myryad, Jungson, NuForce ezek minőségi készülékek, prémium szegmensnek felelnek meg és nem is mindenki számára elérhetőek árban.
Onkyo: Tipusainak felépitése:TX-SR/NR a kettőt a LAn/ethernet kábel és internetrádió megléte különbözteti meg.Számozása,pl: 3088: 3 az a belépő széria és 8: az évjáratot jelöli. tehát na tx. sr soroza 8 évében,20010-ben került kiadásra,kettő között van elválasztó 0, hogy helye legyen az esetlegesen jövőre kiadott 310,,két év mulva 311, stb. Jelenlegi státusz: 6-os szériáig ajánlott készülékek közé tartozik, felette még a 7-8 széria és az 1009 is elmegy,de az 1009-estől már vannak árban és tudásban jobb készülékek, és az Onkyot simán "lemossák" a pályáról. Dinamikus hangszinezete van rock és populáris zenére,mozira különösen ajánlható márka. Viszont újitásokra vevő,szolgáltatáskinálata bőséges még a belépőkinálata is. 200-2006-7 között még a nagykategóriája is különösen ajánlott volt,épp ezért kedvelt és a legnépszerübb márkák közé tartozott.
Hangfalban viszont gyenge,felejtős. -
törölt tag
válasz
greatdoki #41263 üzenetére
Hangprojektorral itt nem sok embernek van tapasztalata. 2.1-et sem igen használ senki,inkább a sima hagyományos sztereó van helyette preferálva: jobb hangzást érsz el vele mint bármivel, még HM erősitőt beleértve is. Inkább menj a Hifi topikba (multimédia) ott lehet hangprojktor topikot is hamarabb találsz, mert itt is volt hangprojektoros topik,csak kihalt. De jobban jársz visszafordulni a sztereó felé. 150-ből már nagyon jó szettet lehet venni, használt erősitő/hangfalból pedig még jobbat ki lehet hozni.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #41256 üzenetére
Tenném de nagyon lassú,szinte kökorszaki,az őt tápláló géppel egyetemben. Nagyon sokszor néma marad (nem válaszol).
Igy kénytelen vagyok rád hallgatni...
(Anett: internet.) -
törölt tag
válasz
electrocarlo #41220 üzenetére
Ez filmje is válogatja,embere is, ki ezt, ki azt szereti,hangban, filmben. Ezen z oldalon valahol megtalálod a véleményemet.
Nagykategóriróll csak ugy tudnám leirni a véleményem ha Kimi2-vel lcserélnék pár napraa a gépet.-eki jó onkyója,nekem jó denonom van. -
törölt tag
válasz
hello28 #41202 üzenetére
Azért akkora égbekiáltó különbségekre ne gondolj..
Hallanod kell, nem lesz rossz csak más: nem annyira részletes, hangsulyosabb, és nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem jó vagy hogy pl.egyes hangszereket nem hallasz meg.... Populáris zenére és háttérzenére nagyon jó az Onkyo is, bulizni is lehet vele. De nem éri utol élményben egy magasabb kategóriás pl. Denon vagy pláne egy sztereó erősitő hangját.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #41186 üzenetére
De igen,, végülis helyes: Denon részletezőbb, jobban kiadja a részleteket,így zenénél jobban megmutatkoznak az erényei Onkyo dinamikusabb, tágasabb teret rajzol,nahgyobb energiatartalékai vannak, így mozira ideálisabb. Persze ez nem azt jelenti,hogy alkalmatlan zenére az Onkyo,filmre a Denon, populárisabb vagy rockzenére igenis jó lehet az Onkyo is, akármég bulit is simán lehet vele tartani, ésnem akció, beszélős filmekre is előnye is lehet a Denonnak.
Természetesen szubjektivitáson is alapul, tehát szvsz. -
törölt tag
válasz
electrocarlo #41163 üzenetére
Nekem is kb. épp akkora a szobám.
Én használt denon AVR3806-ot vettem,Azért főleg mert kell az LP bemenet, és HD-t küldhetek rá HDMI-n,igaz,csak LPCM-ben.. mellé jelenleg Castle knight-on gondolkodom,meg kellene hallgatni, csak még nyers a bolt szerint.. elég lenne a 4-es széria is.
Ha ujonnan gondolkodnék: Onkyo 609,legalább és most elég lent van a JBL ES ára, arra gyurnék,vagy Dali concept szettet venném, és lenne majd mellé legkevesebb 25 centis,min 150 wattos mélynyomó, használtan 40-ben megvan. Igaz,ez felülről takarja a 300,de alig több, és nem muszáj egyszerre mindent... -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #41164 üzenetére
Persze hogy van..
Opus pl. nagyon jó lehet,azt egyszer hallotam sztereón.
Én az olcsó kategóriásokra gondoltam,kecskeméten meg lehetett mindet hallgatni,ott is azt mondták,hogy a Vardusok nem sokat érnek,Diamondoktól kezdődik valahol a jó hangfal. -
törölt tag
válasz
Mejulie #41133 üzenetére
Semmi baj nem lesz,irtam: 4,de még 3 ohmig is nyugodtan rákötheted.
teljesitményről szerintem igazán leirtunk mindent,de: ha nagyobb a hangszóró mint az erősitő(és ez az általános) semmi baj nem lehet,halkabban szól,szebben,de hamarabb is fog torzitani,mert a hangszóró tekercsének tehetetlensége miatt az erősitő már nem birja az igényét követni. Ez kb 100%nál nagyobb arányú különbségnél tehát a Pioneered 5 hangfalnál kb.60 wattos kimenetére 120 Wattnál erősebb teljesitményigényűt kötsz (RMS) mutatkozik meg igazán. De baj nem lesz, és a legtöbb HM hangfal tervezésénél ezt is figyelembe veszik, ezért is van a 2.1 arány. -
törölt tag
válasz
Mejulie #41130 üzenetére
Impedancia: hangfalnak van impedanciája,mivel az képez ellenállást az erősitő felé,mivel az az árram forrása és nem forditva. A mai erősitők 4 ohmot simán elviselnek,csak az adatait és beállitásait 8 vagy 6 ohmra adják meg, legyen az teljesitmény, csillapitás, érzékenység, Damping-faktor,stb. Ennek következménye: az alacsonyabb impedanciás hangdoboz jobban "fűti" az erősitőt,hamarabb bemelegszik, valamint hamarabb éri el a hangszórótekecs a telitési pontot,így hamarabb éri el a torzitási köszöböt. Magasabb impedanciáju doboz halkabban, de "szebben" szól.nagyon magas impedancián más nem képes megszólalni a doboz,nagyon alacsonyon (3 alatt) pedig már zárlati áram keletkezhet. Oka: a kisebb impedanciát könyebb meghajtani a erősitőnek,ezért nagyobb árammal tudja meghajtani a dobozt.Igy nagy impedanciát(16-20 fölött) már nem tud meghajtani,mivel "nehéz neki",nem megy át akkora áram hogy megmozgassa a tekercseket,igy meg sem fog szólalni.
4-8-ohm jelentése: 4-től 8 ohmig változik a hangfal ellenállása,méghozzá a frekvencia függvényében: minél magasabb a leadott frekvencia,annál nagyobb az elenállás,és vice versa. Tehát az alacsonyabb frekvenciák,így a mélyhangok kis ellenállással és ennek következtében nagyobb árammal kerülnek a tekercsekre,mint a nagyobb ,magasabb frekvenciák. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #41051 üzenetére
Ez milyen kábel végülis?
-
törölt tag
válasz
kosarob8 #41021 üzenetére
Ha még 20-at hozzá tudsz tenni jobban megéri a 5405 ugyanebből- előnyeit most irtam 12 hsz-al ezelőtt. Erre már lehet alapozni, késöbb vehetsz hozzá frontokat jobbat. tehát ezt már merem ajánlani.
Igen,sorba kell kötnöd: WD médialejátszó->HDMI->Onkyo HT-s... -> HDMI az out-ra ->televizió. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #41013 üzenetére
Van a SAL-nak egy hivatalos oldala,ott esetleg érdeklődhetsz, hátha...
De ez valóban nem garancia arra,hogy jó lesz a végeredmény....
Hivox-nál érdeklődni lehet több értelme lenne: ott kaphatók külön hangszórók is,ért az illetó szakember a hangváltókhoz is, lehet kicsit több pénzből ugyan, de nagyságrendekkel jobb eredményt kapsz hangszóró+váltócserével. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #41003 üzenetére
Ha elolvasod száraznak tünő irásom rájöhetsz hogy ehhez megfelelően hangolt hangszórók kellenek,tehát ismerni kell a hangszóróknak nemcsak a lesugárzási frekijét: egyáltalán a Thielle-Small paramétereit.. Tehát ha azonos elem a SAL két hangszórója,egy rosszul választott hangváltóval inkább elrontod,mint javitod a hangképét. Ezért van az hogy ugyanaban az árban az alsó szegmensben inkább kétutas,mint 3 és vice-versa: a felső szegmensben inkább 3,mint kétutas.
Utána feltett kérdésedre: Igen,8 ohmos 3 utas hangváltó és mellé az egyik mély helyett közép vagy mélyközépsugárzó. SAL-nál biztosan találsz olyant.
Én az alapokat tudom csak, erről szerintem a DIY forumon tudsz több infót beszerezni. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #41002 üzenetére
3 utas hangváltó az a kapott jelet szűrőkkel elosztja 3 felé. Mégpedig esetedben úgy hogy az egyik ágra 900Hzes aluláteresztő/felülvágó szüröt rak,második ágra egy 900-as felüláteresztő és egy 4kHz-es aluláteresztöt,a harmadik ágra pedig 4 kh-es felüláteresztő szürőn keresztül engedi át ugy a jelet,hogy közben a jel átesik szürökön és közben átalakul.Legegyszerűbb aluláteresztő szűrő a tekercs, felüláteresztő párja a kondenzátor, és ezeket ellenállásokkal hangolják valamint fáziseltolást is végeznek velük, mivel a fázisok nem egyformán érkeznek, az összegződés akár teljes kioltásba is átfordulhat. 90 fokos fázis eltérés esetén, a két azonos amplitúdójú jel összegződése esetén pedig dupla erősités keletkezik. Minden hangszóró eltérő terhelhetőségű és pl. ezt is kompenzálják ugy hogy kifelé egyenletes terhelésnek hasson,tehát az erősitő egyféle terhelést "lát", ráadásul minden hangszóró máshol éri el a csucspontját. És a jó hangváltó nemcsak hogy a csucsokat elfojtja hanem megvédi a túl magas energiaszintektől is az egyes hangszórókat.A mélyhangok jó hatásfokú lesugárzásához nagy membrán, nagy membránkitérés és nagy terhelhetőség kell. A magas tartomány lesugárzására ezzel szemben könnyű, kis membránra van szükség. Két olyan feltételről van szó, ami üti egymást. Ezt is biztositja a jó hangváltó: mélyekheznagyob energiát, magasakhoz kis energiát biztosit. És minél több utas,annál egyenletesebben szól. A "félutas azt jelenti hogy az egyik ut tartalmazza a másik tulajdonságát tehát mély és egy mélyközéphangszóró esetén ugy alkalmazzák, hogy ugyanaz az utról kapják a jelet csak a mélyhangszóróra jutó jel kap pl egy 900 hz-re hangolt tekercset,amely elvágja a 900Hz feletti részt. Ezért nem mindegy a megépitésük,é a tuningcégek is előszőr ezt az alkatrészt veszik górcső alá.És azért is szükségesek mert a szélessávú hangszórók,melyeknek nem kellene azok nemcsak drágák a minőségi termékek,valamint sok tervezési kompromisszumot hordoznak magukban, hanem nem egyenletesen sugároznak,így a terhelést is növelik tehát nagy energiát vesznek fel az erősitőtől valamit csúcsokat,völgyeket produkálnak.
Tudom szárazra sikerült és nem könnyü megérteni dióhéjban sem de a lényeg: elosztja több felé a hangjelet a hangdobozban, és lehetőleg lineárisan küldi a hngszóórók felé. -
-
törölt tag
válasz
kosarob8 #40985 üzenetére
Én inkább HDMI-s szettet vennék rá.
Onkyo 609,denon 1612 és ezek feletti modelleket érdemes venni, hangbobozokban meg JBL ES és za felettieket.
Ja olcsó kell? akkor Onkyo HT-S 5405.De használtban is gondolkodhatsz: Onkyo TX-SR/NR6xx és feletti,Denon 15xx és feletti,Pioneer VSX8xxx feletti,Yamaha RX-V6xx feeti modelleket nézd,mert a HD hangokat ezek adják igazán vissza. -
törölt tag
válasz
spiky03 #40983 üzenetére
Straigth az a direkt megfelelője. Egyébként egyenest jelent angolul.
Ha Dial normalizált modú DD-t teszel be,nem javul a hangja,nem figyelted? (Ezt a filmek kezdetének elején irja ki,pl. Dial norm +4 dB!!)Valami az akusztikával lehet,mert nálam tökéletes volt...
Még talán annyit tehetsz a centerdoboz magasabbra helyezésén kivül,hogy a többi hangerejét kicsit lejjebb veszed. -
törölt tag
válasz
ktamas1978 #40964 üzenetére
Ha zenehallgatás elsődleges akkor Denon,Pioneer játszik ,és ha lehet nagykategóriamert azokban van LP,tehát használtan vagy ujonnan pl a 2310-es még fellelhető,elég horror áron,de elég sok 3805/06 szokott eladó lenni, ezt merem ajánlani.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #40923 üzenetére
Ha forintositva adnák meg az árát tehát ZŁ helyett HUF lenne, akkor még be is vállalnék egyet..
-
törölt tag
Ha nem támogatja, tényleg kár megvenni... ma már szgépes hangkártyát és vidkártyát sem igen keresnek többcsatornás és HD-támogatás nélkül. Főleg,Kikiri7 ha neked meg egyenesen szükséged lenne rá. Kérdezz rá, próbáld ki,vagy ha nem akkor esetleg el kell fogadnod a HDMI-ről a sztereót, mindezt a XXI századi jelenben,amikor ennek sokszorosára is képes...
Szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest