- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thuglife #8618 üzenetére
Igaz nekem Yamaha van és elég régi,de nyugodtan át lehetett állitani a vágási frekit. Alkalmazni fogja. És annnak sincs akadálya hogy a nagyhangfalat 80ra,a subládát feljebb állitsd. Igaz,én 140 helyett egészségesebb 120 alá állítanám,nekem ugy jobban megfelelt és a mélyláda erősítőjének is. De ugysincs olyan technika analógban hogy 120-nál teljes kapacitást átenged,130nál meg elvág minden kimenőt.
Ha több mélyre van szükséged,inkább közepesen hangerön kalibráld a subot,majd vágási freki beáll,utána picit feljebb tekerheted a sub hangerejét. -
törölt tag
Ezekröl épp ma olvastam 1 magazinban. Mit ne mondjak:Életed lesz és irigyellek.csúcs gépek,kinézetre és kategóriában egyaránt. Kiváncsi vagyok rájuk mert kedvencem épp az Onkyo. Nem semmi hangfalak kellenek hozzá.(THX2ultra;220 Watt 6 ohmon) Vajon lesz olyan jó a BD SP 807 mint a Pio?
-
-
törölt tag
Igen,a sorroundot is el kell forditani a pozició felé, és igazából kicsit magasabban kell rakni,mint a hallgatási poziciód,mig a center és a frontok lehetöleg egy vonalban legyenek veled.Már ha 5.1 esed van. A 7.1re kicsit más szabályok érvényesek: :a sorroundok melletted oldalt,a back sorroudok pedig hátul,feletted.kell legyenek.
-
törölt tag
válasz
mfranky #8059 üzenetére
Kb 15-20 Watthoz az ideális hallgatótávolság a hangszóróktól kb. 1.5 méter,kör alakban..
Tehát nyugodtan gundolkodhatsz 5.1-ben,legfeljebb nem max hangerőn hallgatod.
Természetesen létezik,csak audiofil kategóriában,tehát borsos áros kapsz DD és DTS tudó 2.1-es rendszert. -
törölt tag
válasz
djapor96 #7975 üzenetére
A delay az késést jelent tehát azt korrigálja,hogy mennyit késnek a hátsó hangfalaid a ülőhelyedhez és a tvhez viszonyitva,igy helyes beállitásakor ajakszinkron,meg visszhangptoblémák kiküszöbölödnek. Ennek értéke távolságfüggő,a gépkönyben is van róla táblázat.
És ha jol beállitod,megszünik a visszhang is a pro-logicon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest