- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ToxLee #14441 üzenetére
Igen,majfnem jól emlékszel csak 3000 volt. Amire emlékezhetsz.
-
törölt tag
válasz
imibogyo #14420 üzenetére
Megpróbálom érthetően elmondani,ha nem megy, az az én hibám:
Ohm az ugye ellenállás,tehát feszültség és áramerősség hányadosa.teljesitmény pedig a szorzata. És nagyfrekvenciás áramokban mindkettő változik ezért a tul nagy áramokat csillapitani szokták.Ez ugye más a 4 ohmnál,más a 6-nál.4 ohmnál megnő a teljesitmény is mert nagyobb áram folyik át mint 6on.(12V:4Ohm=3 A és 12V :6ohm =2 A.)Ezért lesz hangosabb a 4 ohmos hangfalad. És az Onkyo állitási lehetőségei ugye 6 és 8 ohm.(szolj ha tévedek,mert lehet van az ujabbakon 4 ohm is!)8 ohmon nagyobb csilllapitási tényezőt állitanak be az erősitők mint 6 on(nehogy túlvezérlődjön).De a 4et is kibirja csak nagyobb áram folyik át azonos feszültségen(amit a potméterrel állitasz). Ezért lesz hangosabb a CAV mint a Jamód. Mivel a CAV-on 4 ohm ellenállást tanusit ugyanazon az árammal szemben mint a jamo ami 6. Pl fent emlitett példa:4ohm =12V/3 amper folyik át és 6ohm=12volt/2 amper folyik, és ezért 6 ohmon 24watt 4 ohmon 36 watt lesz leadva,nem számolva a veszteségeket! -
törölt tag
válasz
imibogyo #14408 üzenetére
Az Ohm tartományhoz megfelelő teljesitménykivezérlés,csillapitás értekek,stb tartozik amelyek befolyásolják a hangképet is. . A Jamo600-el mindez teljesült de ha cav front-Jamo hátsóval üzemelteted,sztereóban még nem igazán,de 5.1-ben már kiütközik a különbség: nagyon elnyomná a front a hátsókat nagyobbak lennének a különbségek-habár sztereónál nem vájfülű ember nem veszi úgy észre. Jó elgondolás a sztereó is, hogy külön erősitőre menne a jamo háttér,pláne ha meglesz a surround+center.Mélynyomó 5 hangfal mellé kell,2 mellé nem igazán hiányzik-mármint a hangképből-azt ráérsz a center mellé. Főleg ha akkor ugy döntesz hogy kell mégis az 5.1 Szerintem..De addig elmegy sztereóban 4-el.ráérsz gyüjteni,gondolkodni.
Ja ige: CAV akart lenni de ":" és "C" = "".
-
törölt tag
válasz
nismoka #14399 üzenetére
Azt én is aláirom hogy beállitás kérdése,ott nemigen állitgattak semmit. magyarul az alapbeálllitáson ment minden kb félhangerőn,de épp a 920 feletti modelleknél már az MCAAC-vel szinte mindent lehet korrigálni a hangképben és szgépre menteni.
Fázis korrekciót azt kb.a center-subwofer távolságkülönbség ;>180cm.-nél kell csak átkapcsolni. -
törölt tag
válasz
Vidala #14378 üzenetére
Egyelőre fülhallgatót.
( De ott lesz véve a erősitő és a hangfalak is,ha összejön a rávaló.Még azt sem tudom mennyiért menne el a Yamaha 1300 RDS..
Élmények:
Pio nem annyira, de a többi tetszett,különösen a NAd,de az drága volt és kevesebb szolgáltatásokkal bir.Kissebb.olcsóbb Misssionokra és dalikra nem való a nad,csak minőségibbre,(ezért is nem az lett választva a vásárló által) de ott kihozza az igazti,audiofil hangzása lesz,állitom,jobb mint a Rotelnek pl a mission 794-el.Onkyo 608 jobban szolt mint az 508..(sorry,tapasztalatot kértél).Tehát nem csak szolgáltatásbeli különbség van közöttük.JBL E80 és az ES80 között jól kihallható volt Onkyó 608-on a ES80 erősebb magasabban és mélyebben is tisztább hangja.Az ES80 és a M35,,M6 MX és a 794 missionok cslilngeltek érezni lehetettt hogy a magasabb hangok is jelen vannak a hangképben. nem lettek fojtottak.Utána a vásárló kérdezte a kifutók közül van-e jobb erősitő igy lett 200 ért a 707 megvásárolva + meghallgatva vele a M35i pár.
-
törölt tag
válasz
redhunter #14374 üzenetére
Igen.Kezeli de nem hozza létre pl.a DD true és a DTS HR 7.1-hez szükséges +2 csatornát,csak 5.1-et. A DTS HD és a DD EX amugy is 5.1 core-t (azaz magot) tartalmaz és az kerül csak dekódolásra. és mivel a DDplus nem kompatibilis a hagyományos DD-al igy nem "hallgat" hanem dekodolva lesz az is.
-
törölt tag
válasz
Levin01 #14371 üzenetére
Én épp a héten hallgattam több más szetttel Onkyón,denonon NAD-on és pion Missiont és polkot,plussz még Onkyon JBL-t és dalit.Kihasználtam hogy vki vásárolni akart.így sokmindent volt időm hallani,elöttem állt a sorban.Tehát hallás után ajánlom.(végül Onkyo-707,mission M35 pack és sub mellett döntött kb 400 alatt volt alkuval.
-
törölt tag
Én úgy értelmeztem hogy 3 egyforma hosszú kábelt kell-e használni a front-center trióhoz.
"Jól emlékszem, hogy a centernek ugyanolyan hosszú kábel kell, mint a frontoknak?"
Arra ment a válaszom.Ami a nem THX dobozok kivételével igaz is.De tudomásom szerint ott sem kötelező. -
törölt tag
válasz
Festina86 #14230 üzenetére
Itt nézd meg
Ha nincs,itt találhatsz még forrást. -
törölt tag
válasz
Helmoras #14208 üzenetére
Vagy sztereó,vagy 5.1 és nagyobban gondolkozz szerintem.Valóban,az LCD tévéknek nem igazán jó a hangzásviláguk.Jó sztereó mellé nem kell mélynyomó,nem fogod kevesleni a mélyet jó választás esetén egy mégakkora szobában sem.A jó választás nem a drágábbra utal,hanem meghallgatásra,és a szobának megfelelő teljesitményre mind hangfal,mint erősitő szempontjából! Mélyek kicsikarásához inkább állódobozokat javaslok.Kérdéseim mint Thuglfe-nak.,
-
törölt tag
válasz
bozont #14165 üzenetére
Nekem csak akkor sistereg,ha odahajolok közelébe,de akkor is csak minimum 90% hangerőn teszi:normális esetben nem szabad sisteregnie..
Amit esetleg tenni tudsz ellene:a kötések meghúzása,újrablankolása,erősitőn a jelszint levétele 0 decibelre (középre az equalézer-skálán,esetleg vastagabb,sodrott hangszóróvezeték beszerzése és szakszerű bekötése,-szoros illesztések,vagy ha van rá lehetőséged,szerelt vagy crimpelt kábel használata.Ha utána is zúg akkor hangfal, hangváltó vagy esetleg erősitő probléma.Ha zene vagy film közben is sistereg,egyértelmüen kondenzátor-csere! -
törölt tag
válasz
Morden24 #14123 üzenetére
Na mi lett vele? Vedd picit lejjebb az erösitön a sub kivezérlő jelét mert lehet tul van vezérelve. De ha akkor is marad,akkor bolt/szerviz mert a tekercselés megszakadt valahol vagy a kondi szállt el.Itt is kérdezheted.
-
törölt tag
válasz
Vidala #14118 üzenetére
Nem konvertál,hanem megnégyszerezi az eredeti vivőfrekvenciát,így redundánsan küldi el, nagyobb esélyt adva az ottani elektronikának a hibajavitásra,a helyinek pedig az olvasási hibák pontosabb korrigálására. Szerintem.
Az SACD-hez annnyi köze van hogy s leolvasási sebessége sokszorosa,ha jól emlékszem 2822 Khz ami 640 Khzes jelként jelent meg a kimeneteken.Számok nem biztosak,utána kellene néznem!! -
törölt tag
válasz
Vidala #14114 üzenetére
A PS3 képes megnövelni az eredeti 44.1Khz frekvenciát 88.2 -dupla- vagy 176.4 -négyszerese- értékre.Így jön létre a PCM176.4 kHz. 2.0 az adatfolyamban levő csatornák számát jelöli.Ha nem jó akkor vissza is lehet állitani 44.1-re,de azt nem hiszem,hisz 192Khzig simán veszik optikain,HDMI-n még többet.
-
törölt tag
válasz
vikkendtelek #14105 üzenetére
Ezt akkor lehet megmondeni ha a hátsót megcseréled az elsőkkel és ha ugy szólnak a sorroundok akkor nem hangfalhiba vagy elkötés,hanem az erősitőnek kiment a többi végfoka és csak azok szolnak,amik testelve vannakés a védelem engedi,nem veszi el a jelet róla,pl pro logicban a center csak a 2 jelből levő infóval tud szólni,így elvonják a frontok előle a tápot. Mig a másikban azért szól a center,mert saját jelet kap és nem kapnak a frontok elegendő jelet.Teszttel meg minden jel a teljes erején tud szolni,nem ,nincs másik "meghajtanivaló" hangfal.Szerintem.De a tévedés jogát fenntartom.
-
törölt tag
válasz
vikkendtelek #14103 üzenetére
Igen, ha eddig szólt,és helyesen van bekötve.Szervizbe vele.
-
törölt tag
válasz
#95561216 #14082 üzenetére
" Eltérőek az igények, na."
Nekem semmi gondom vele, ha valaki csak belépőt venne:ő pénze,ő használja,ő igénye:ebbe nekem beleszólásom nincs,max megóvom az egydobozosoktól vagy a tul kicsiktől/egyszerübbektől;azokkal inkább szívna; engem meg a poklokra küldene.
"Ha csak a két első van bekötve." Nos a többi erősitő kimenetei nem kapnak semmiféle terhelést,tehát gond nincs.Végtelennek "érzi" az ellenállását,tehát áram nem folyik rajta.Névlegesnél nagyobbat meg amugy se vesz fel a front hangfal.A mélynyomó meg felveszi a fölös áramot, az is birja. -
törölt tag
válasz
Dorian #14079 üzenetére
Az rendben van hogy 8-15ért vesz lejátszót,(nekem is olyan van másodlejátszónak) de hogy köti rá? Mivel az ilyen egydobozosoknak nincs digitális bemenetjük. Figyelmeztesd a barátod,megveheti a legolcsobbat,amit kap vagy a legdrágábbat is akár,ízlés szerint, csak sztereózni fog,messsze nem tudja kihasználni az erősitőjét.
És igen,11ért van samu,LG,orion,philips is ami tudja ami barátodnak kell:divx,USB,HDMI progressziv scan olcsobbakrol HDMI lemarad,és legolcsobbak esetleg se USB-se divx. Analóg 5.1 kimenetet minap kerestem,30 ezer alatt nem volt. -
törölt tag
válasz
#95561216 #14076 üzenetére
Summa summárum:azért nem semmi helytállás hogy hármunknak nem hiszel,még csak több szem többet lát alapon,gúny tárgyává teszed Bécit vájfül jelzővel,nebulo5 még müszakilag is alátámasztotta... Szerinted erősitő nélkül üzemelne a centered?Pláne még mellette a másik 4?Meg a tévéd hangszórója?Az hogy nem látod,vagy nincs külön,még nem azt jelenti hogy egyáltalán nincs.És ha 1 kimenetet kiveszel a sorból vagy túlterhelsz (most már ezt kell irjam) 2 rákötött nem odaillő hangszóróval, szted mi lesz a következménye? 4 alternatíva:
1: Bizonyos idő mulva nem birja és elszáll a nem rá méretezett terheléstől és a tévéd hangszórói is megsinylik,akár sok akár kevesebb a terhelés.Mert vegyük észre,PC-re méretezett,tehát messze nem olyan fejlett mint a tényleges házimozi erősitők,amelyek elég jól kompenzálnak mindent.
2:tegyük fel hogy birja.De mivel párhuzamosan vannak kötve,igy megfeleződik az impedancia,így alapból elszivja a többi 4 és a mély elől is a hangokat, igy a hangszórók is erőlködnek é nem is marad a maradéknak elég hang,hosszabb használat.: lásd 1.pont.
3 Ezt elolvasva sorba kötöd:megnő az impedancia,nem vagy csak alig fogod hallani a centert,kéntelen leszel felhangositani,de centered akkor sem lesz.elveszi a többi az energiát,minél hangosabbra veszed,annál többet,ergo annál halkabb lesz a centered.
4: okulásul 1et kötsz be és teszem fel,a paraméterei passzolnak, nade épp elveszett a centerhang: tévéd bal vagy jobb oldaláról hallod azt amit középről akarnál.Hosszu távon rendkivül zavaró,az ellenoldali nézők messze nem élvezik az egészet,kimennek inkább.Tehát amiért küzdöttél kudarcba fulladt.
Konkluzió:ne indulj kábelért,a pénzed (lehet több is mint kábel ára) megmarad.. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
moongoose #14035 üzenetére
A dekóder természetesen bele van igtegrálva a feldolgozó egységbe.És diggitális kimenetem LPCM-ben vagy sztereó analógkén fogja kiadni.Analóg kimenet miatt és ha LPCM-ben szeretnéd továbbküldeni,pl egyes sztereó erősitők,vagy régebbi Logitech vagy hasonló 5.1-ek fogadták csak a PCM-et..
-
törölt tag
válasz
sirfer #13995 üzenetére
Nem tudom,milyen lejátszód van,de ha 2 HDMi kimenetes probléma megoldva. A jelkivitel. Mert ha nem,akkor még 1 splittter kell az osztáshoz,mivel csak a HDMI képes a H/K-ba bevinnni a HD formátumú audio jelet.
A geeks.hu-n néz meg a teszteket,hátha ott találsz. A samsung C7000-ben taglalják a 3D-t részletesen. -
-
törölt tag
válasz
tony70 #13988 üzenetére
A nagyobbak a jók. Bővebben:
Video signal D/A konverter:ez a videófeldolgozó áramkör órajelét jelenti 27 az alap, 108 nagyon jó érték, a 10 és a 12 bit az egyszerre feldolgozott jelek összege,pl 180 Mhz alatt 12 bitet dolgoz fel.A BD 148-tól indul.
Signal to noise: zajszint a jelben azaz jel/zajszint: minél nagyob annál jobb a DIN45500 nál,régi hifi készülékek még sokkal alacsonyabb volt.
Dinamyc range:dinamika tartomány tehát kb. hasznos jel erőssége,pl sötét jelenet világos jelenet közötti különbség.Audionál a leghangosabb torzitás mentes hang,képnél pedig kb a kontrastraánnyal megegyező,minél nagyobb,annál jobb.Régne a 70 dBellnek is örültünk sztereó rádióknál. -
törölt tag
válasz
sirfer #13984 üzenetére
Ottt videó beállitási gondok lesznek,kábel kizárt.Ha lehet a HDMI-képet állitsd passtroughra és nevezd el a bemenetet Pc nek a tévén.Mert alapból 576i- küld ki az erősitő defaulton ha jóltudom.Vagy állitsd a legjobb képet adó beállitásba az erősitőn,lehetőleg full HD és utána nevezd át a tévét.
Splitter(elosztó)megoldhatja a problémát,ha a beáállitásokkkal nem tudod helyrehozni.pl.ez..
3D re plazma,mert ott alig van vagy nincs crosstalk (áthallás;egyik szem információját a másik szem is látja). -
törölt tag
válasz
Gál István #13986 üzenetére
Nincs.
-
törölt tag
válasz
moongoose #13967 üzenetére
Szia!
Igen,létezik.DE!Neked olyat kell keresned,aminek van 5.1 analóg kimenete! és ilyet 10-ért nem hiszem hogy találsz.
Koax-on digitális jel megy ki.(lásd:1 sz hozzászólás,amit elméletileg el kellene olvasnod,és akkor sok minden kikerekedne) ami az orionodon nincs.A 10 ezres lejátsszókban azért van Dolby digital dekóder,hogy utána LPCM-ben ki tudják küldeni a jelet.Vagy ami neked kell,5.1 analóon,és neked ráadásul oan kell,amiben DTS dekódre van.És az általad jelőlteken egyiken sincs 5.1 analóg.Egész 30 ezerig nem találtam olyan lejátszót,ami tartalmazná az 5.1 analóg kimenetet.De neked csak olyan való a HT520-hoz hogy egyáltalán 5.1et kapj.Tehát: Orion száműzni számitógép köré,(odavaló),és veszel digitális bementes erősitőt, vagy keresel analóg 5.1 kimenetes lejátszót. -
törölt tag
Akkor ott a bibi hogy a távirányitó nincs meg.Tévét csak setupból/menüből lehet átkapcsolni YUV vagy S--videóra.Kösd be a sárga kompozitot.(hiába,nincs mit tenni táv nélkül,sajna..).
8-12 pin figyelése az magasabb kategóriájú tévéken kapcsolható csak ki-be és azt jelzi hogy ha jel érkezik a bemenetre(scart),akkor rákapcsolja arra a bemenetre a tévét. -
törölt tag
De igen tud.[ilyennel.].
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #13916 üzenetére
Azért ha késöbb lesz erősitővétel,két dologra hivom fel a figyelmed:
1: Az állódobozok nagyságrendekkel jobban szolnak mint a satellitek, és
2:kb 300 ezer ráköltött forint alatt nem lesz igazi HD érzésed hangban.
De nem lebeszélni akarlak,csak ha van lehetőséged gyüjteni,tedd meg. -
törölt tag
válasz
gyuromoj #13914 üzenetére
Megéri a 20 k többletet,nagyobb mélynyomó,erősebb hangfalak,és komolyabb hang.,Kb az Onkyo 508-nak felel meg,(kivéve bemérőmikrofon,az a nagytesóban van).
Onkyot én először kb 1977-78-ban láttam először,természetesen csak sztereóban,akkor inkábbb csodálója,mint tudója voltam a technikának(még ma is az vagyok,de ez van...) tehát nem ma kezdték a szakmát,de csak audioszekcióban tevékenykednek.Nem gyártanak pl tévét. Csak CD-DVD-Blu-ray lejátszókat,sztereó és HM erősitőket. Az idén eltalálták az árazást,bár a hangjuk BBéci szerint nem az igazi.De az átlagnak szerintem filmre és modern zenére több mint tökéletesen megfelel.Nekem is volt Onkyo Tx-Sr473-as(vagy 4es,nem tudom,10 éve vettem,7-8 éve adtam el).Most is szivesen vennék onkyot,pedig Yamahám van.
100 ig valóban nincs jobb alternativa,és az egydobozosok között is magasan a legjobb,nem cserélném el egyetlen,akár 200 ezer értékű Blu-rayt tartalmazó szettért.Pl azért sem,mert ez fadobozos a satellitjei,nem műanyag. -
törölt tag
válasz
gyuromoj #13911 üzenetére
Kicsit tegyél még hozzá és korrekt cucc kijöhet belőle:
pl.Onkyo TX-sr308:72 800
vagy ha nem kell HD,akkor olcsóbban is kijöhetsz,pl yamaha RX367: 64 900
vagy se HD hang,se HDMI-s bekötés,szimplán jó erősitő: Onkyo TX-SR307: 55 900
Hangfal:satelit:JBL SCS178: 65 000
álló:Mission MV8 cinema pack: 90 000
Mélynyomó:a szobádtól függ,de pl 3x3 ig jó: Infinity Classia:50 000
4x5ig: KEFC4:69 000
Esetleg létezik Onkyo HT-s3305 90 000 ebben minden benne van,de satellitek.Tehát ezekböl kalkulálhatsz,de pl.mélynyomó a szobád méretétől is függ.
-
törölt tag
válasz
OP-ToTo #13909 üzenetére
Az első kérdésedre megkaptad a választ,én is irtam,hogy a videóproci nem birná el.eddig gondolom tiszta.És ez nem a mi gondolkodásunkon múlik.
2.kérdésedre:messze nem összezavarós!:A Samsungodra nem megoldható.Nincs semmilyen bemenete,főleg digitálist nem láttam.(Ha véletlenül lenne rajta,linkeld be a képét!)De az elved jó:sokan ugy használják,hogy számítógépről először HDMI-n,optikai vagy Koax digitális kimeneten megy a hang az erősítőbe,onnan is ,de akár külön is HDMI-n vagy DVI--HDMI átalakítóval megy a kép a tévébe.
Ha igy szeretnéd,javaslom olyan házimozi beszerzését,amink van digitális bemenete,lehetőleg HDMI -márha van olyan a laptopodon. Segitséget nyujt hozzá az 1.sz hozzászólás. -
törölt tag
A front hangszórók egymástól kb.45-60° ra kel lenniük ugy hogy Te a szögcsúcsban ülsz.Tehát ha a két kezed kinyujtod a frontok felé.ekkora szöget kell bezárniuk.Tehát nagyjából fél-2.5 méter,ami persze attól függ,hol ülsz.Nem helyezheted közvetlen fal közelébne sem,attól legaláb 30 cm.távolságban legyenÉs fülmagasságban kell lenniük.A center nem lehet közelebb mint a frontok.De egysorban igen,főleg akkor ha többen nézitek,és a kép alá vagy fölé,vászon esetén mögé is mehet.Mélysugárzzót padlóra kell tenni,egy lehetséges helye a center és az egyik front közélehetőleg közel a falhoz.De ez helyiségfügggő,van ahol pl előre helyezve vagy a legsarokba célszerű,ezt ki kell kisérletezni:Én személy szerint mindkettöre láttam példát. Ugyanis környezetfüggő. Lényeg:halljad hogy vannak mélyhangok,de az irányukra ne jöjj rá.
Ezek az 1.sz hozzászólásban is taglalva vannak!!!
Látom,a többiek gyorsabbak voltak.Ez nem ment fel az 1.sz hozzászólás olvasása alól! -
törölt tag
válasz
P.Zoli22 #13873 üzenetére
A névlegest nézd,az a valós. A zeneit nem birja huzamosabb ideig,azt némelyik csak 1-1 pillanatnyi ideig de a legtöbb is max 5 percig birja.Szinte csak marketing célból irják ki.Azt jelenti egyébként hogy teljes kivezérlésen(tehár 20-16Khz,az RMS-t 1 kHz-el mérik) 1-10% torzitással(normálisan 0.1 alatt) névleges feszültségnél magasabb kimeneti jellel(pl 12 helyett 15V) mekkora teljesitményt ad le/viselne el.
-
törölt tag
válasz
OP-ToTo #13858 üzenetére
Igen,annyi a max felbontás,amit a lejátszód még fel tud dolgozni.Nagyobbakhoz HD lejátszó kell vagy Divx HD-kompatibilis készülék ahogy elöttem már megirták.
Nem értem,hova másoltad a lejátszódat.De van benne videó jelfeldolgozóproci,ami nem tud kb 600 sornál többet,bármilyen forrásból.Kivéve analó komponens,vagy HDMI,ezek alkalmasak töb sor feldolgozására,de ezt jelzik is a leirásban és a cimkéken pl 1080p(vagy i) felskálázás.A Tied nem alkalmas rá.Ezért irtam hogyát kell konvertálni normál divx-be vagy DVD-be.ami 576 sor vagy kissebb. -
törölt tag
válasz
masterful87 #13852 üzenetére
Ott inkább a dizájnt fizeted meg,felét se érik.Egy Polk még alap erösitövel is ütősebb, dinamikusabb.
-
törölt tag
válasz
sunshine86 #13844 üzenetére
A system menüben Dec.Mode menüpontban kell átváltanod DPL II movie vagy music -ra. Máshogy tényleg nem csatlakoztathatsz.Béci azt értette hogy a másik kimenő legyen sztereó RCA,szerintem.
Ja a dolby pro logic II egy dekódolási mód,lásd 1 sz hozzászólás audioformátumok.
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest