- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Dorian
félisten
Na úgy néz ki mégsem lesz Pioneer vsx-ax5i-m.
Mégsem adja el. Pedig a Marantz-omra alig kellett volna ráfizetni.
-
Dorian
félisten
Na ha már ekkora téma ez: Megveszem az emlegetett Pio-t. Csak Balmazújvárosban van
Most fűzöm a csajom, hogy mi lenne, ha hétvégén kirándulnánk egyet a Hortobágyra
-
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
A frontokhoz és a hátterekhez páronként ugyanolyan hosszú legyen a kábel, akkor is, ha nem szimmetrikus az elhelyezés.
Kácsában van ezer féle, értenek is hozzá. Elmondod mihez kell, és ajánlanak valami OFC rézkábelt
Frontokhoz, centerhez érdemes kicsit jobbat, vastagabbat venni, anyagi lehetőségektől függően, de 2x2mm2 alá semmiképp ne menj.
Bekötésnél a polaritásra és az irányra kell figyelni. -
Dorian
félisten
válasz
v.attis #17006 üzenetére
A bluray miatt a HD-s codec-ek kellhetnek, de csak akkor, ha nem belépőszintű rendszered van, mert azon úgysem hallani ki a különbséget. Az a sok egyéb codec amire gondolsz, a sztereó forrást alakítja át különböző módon 5.1-es hangzássá, ezt neked kell eldönteni, mennyire van rájuk szükséged.
-
Dorian
félisten
válasz
v.attis #16937 üzenetére
Háát, én próbálnálak lebeszélni, hogy hitelből hangcuccot vegyél... Megveszed az erősítőt és akkor 10 hónapig áll a szekrény tetején, mire meglesznek a hangfalak. Vagy gyűjts amíg a pl az erősítőt meg tudod venni, és akkor csak a hangfalakat kell hitelezni (vagy fordítva), így fele hitellel és egyszerre lenne meg az egész.
-
Dorian
félisten
válasz
Vidala #16804 üzenetére
A régi albimban sokkal nagyobb volt a szoba, mint a jelenlegi, saját lakásom nappalija, ott is megvolt már a Dali C6. Sajnos azt kell mondjam, hogy az albiban határozottan jobban szólt, ezt egyrészt a nagyobb térnek tudom be, másrészt hangcsillapítás terén jelenleg nagyon gyenge lábakon áll a nappali, van mit rajta fejleszteni.
-
Dorian
félisten
válasz
perczeg7032 #16787 üzenetére
Nekem is Dali C6-om van, én Marantz AVR-t választottam hozzá, mert fontos volt, hogy sztereóban való zenehallgatásra is alkalmas legyen (nyilván egy AVR és a pénztárcám korlátain belül)
Teljesítményben a 21 m2-re még soknak is érzem, nagyobb térben is simán megállná a helyét. 3 éve még nem voltak ezek az új Onkyok, ki kell próbálni összepárosítani, meghallgatni. -
Dorian
félisten
Tudja valaki, hogy a Wendes MM-ban lehet kapni optikai jack ártalakítót? Vagy valahol a belvárosban? Kácsánál vettem, de az egy kicsit kiesik és már a másodikat töröm bele a laptopba
Veszek egy tucattal
-
Dorian
félisten
Persze, tudom, hogy diszkrét csatornák, ezek szerint az "effekt" fogalmával nem vagyok tisztában.
Úgy értettem a dolgot, hogy túl vastag kábelt hátterekhez használni aránytalanul drága lenne ahhoz képest, amikre azok valók. Tehát énekhang, esetlegesen sztereó tér nem innen jön, hanem csak nyílvesszők, géppuskaropogás, helikopter, tapsvihar -
Dorian
félisten
válasz
bela7562 #16745 üzenetére
Mégis honnét tudják, hogy neked melyik hangdobozhoz milyen hosszú madzag kell? Ráadásul valószínűleg valami gagyi túkbelet tennének bele, amit rögtön ki is lehetne dobni, de az erőlködő nyilván annyival drágább lenne.
A frontokhoz, centerhez vegyél 4 mm2-es OFC rézkábelt, a hátsókhoz 2 mm2-est. A két fronthoz azonos hosszúságút, akkor is, ha nem azonos távolságra vannak. Kácsa audio-ban dobról levágják a megfelelő méretet, banánt is kapsz hozzá. Bekötésnél figyelj a + - (piros-fekete) pólusokra, és a nyíl vagy felirat irányában (a hangdobozok felé) való bekötésre. A kimért hosszra számolj rá egy kicsit baromi kínos, ha pont nem elég, vagy feszül, vagy akármi.
-
Dorian
félisten
válasz
v.attis #16698 üzenetére
A Mission MV8 az az állófrontos szett, amit már érdemes megvenni és szerintem 80ezerért nem nagyon kapsz jobb 5.0-t újonnan. Ehhez még amúgy is kell kb 50-ért egy sub. Wattokkal felesleges dobálózni, semmit nem mondanak, inkább a hangdobozok érzékenysége ami számít, hiszen ez fejezi ki, hogy 1 Watt befektetésével 1 m-ről milyen hangnyomást tudsz produkálni. Az mv8 91 dB-je belépő kategóriában pedig jónak számít.
A fenti Videoton rendszerem nekem is volt, nem említhetőek vele egy napon sem.
A Phillips szappantartókat meg inkább hagyjuk.
Erősítő tekintetében sem gondolom, hogy a teljesítménytől kell félned, a manapság kapható AVR-eké elegendő, inkább minőség és szolgáltatás (na és anyagiak) tekintetében kell válogatnod. A mv8-hoz sokan ajánlják (és vették is itt többen) az Onkyo-kat. Ha belefér, válaszd az 508-at, ne a 307-308-at. Barátnőm bátyjának ugyan pont MV8szett + Onkyo508 van de komolyabban nem hallgattam meg, így autentikusan nem nyilatkozhatom. -
Dorian
félisten
válasz
v.attis #16693 üzenetére
Persze, hogy haddszóljon hangosan. De ez miért feltételezi, hogy 2 álló front erre (természetesen torzítás és erőlködésmentesen) nem elég? Én is szeretem a hangos zenét (szegény szomszédok), de - (mínusz!) 20-as hangerő fölé 99%-ban nem tekerem az AVR-t, mert bőőőven elég. Ha jó minőségű CD vagy FLAC a forrás, akkor meg még ez is sok. Az AVR-ek teljesítményét amúgy is 1 csatornára adják meg, és azt lehet osztani annyival, ahányat megszólaltat, tehát nem igazán nyersz így teljesítményt.
szerintem akármilyen normális minőségű rendszert választasz, teljesítményben nem lesz hiány, inkább a minőségre törekedj.
Bár jó lenne tudni, mekkora szobában, mennyi pénzből gazdálkodsz. -
Dorian
félisten
válasz
v.attis #16691 üzenetére
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot, azt gondolom, hogy ennek nem a "mi árkategóriánkban" van jelentősége. Szerintem jobban jársz, ha az árkülönbséget inkább jobb minőségű hangfalakra, erősítőre költöd.
Praktikussági okok miatt sem szerencsés, mert elég nehéz úgy elhelyezni két hátsó álló hangdobozt, hogy pl. a kanapé ne "árnyékolja le"
A zene pedig praktikusan elölről szól, ha elmész egy koncertre, akkor is előtted van a színpad. -
Dorian
félisten
válasz
Dictator^ #16658 üzenetére
Szerintem nem a hagyományos értelemben vett részletgazdagságban van különbség, hanem abban, hogy az álló hangdobozok a mélyebb tartományt is nagyobb hangnyomással tudják megszólaltatni. Tulajdonképpen mivel a mélyek is a teljes hang részei, lehet azt mondani, hogy azonos típusú monitor és álló hangdobozok esetében az állók "részletgazdagabbak".
-
-
Dorian
félisten
Én is vakartam a fejem egy darabig, maikor annó megvettem az AVR-t. Aztán győzött az erőszak, kikapartam a fekete biszbaszokat (gondoltam akármi is legyen ez, nem kell ide
) és bele a banánokat.
Ja hallgatóztam előbb erősítő-búgás ügyben: Tök csendben is csak akkor lehet valamit hallani, ha konkrétan hozzáér a fülem, tehát gyakorlatilag semmit. Dehát ezt is vártam el...
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Még egyszer ismétlem: spdif kimenet lehet koax és optikai is, akkor is, ha mini jack az interface, ezt kívülről nem lehet megállapítani.
Azért írom, mert sokáig én is tévedésben voltam: Azt hittem, hogy ez csak koax lehet, Kácsában megmutattam a laptopot, vettem is hozzá kábelt. Aztán nem volt hang. Egy csomó ideig azt hittem, hogy a laptop kimenete hibás, és optikai interface az csak az a négyzet alakú lehet. Aztán utánaolvastam és rájöttem, hogy nem.
-
Dorian
félisten
Próbálgattam... Végül az a megoldás adta a legjobb eredményt, ha a subon lévő keresztváltó maradt csutkára (vagy legalább 80Hz fölé, az mindegy) tekerve (erősítőn a vágás 80Hz, feljebb engedné, az alatt nem), a frontok large-on, de a center és a hátterek small-on vannak. A sivatagos Transformers csatajelenetet hallgattam végig mindenféle beállításon, még ki fogom próbálni a Dark side of the Moon DTS CD-t is
-
Dorian
félisten
Természetesen csak a small-oknál vág. (De egyébként most minden large)
Most értem haza, megnéztem, az 50Hz pont be van jelölve a sub keresztváltó potiján, úgyhogy próbálgatom. Ilyenkor van valami ökölszabály, hogy milyen film-jelenetekkel ajánlott, vagy koncertekkel, vagy tegyek be azt-azt, aztán majd kisül valami? -
Dorian
félisten
Hú, régen volt az már, sajnos nem emlékszem akkor hogy volt beállítva. Jelenleg 80Hz a vágási freki, de a frontok is megkapják a teljes tartományt. (hangerő 50%-on) Természetesen nem lehet megmondani hol a láda, ez alap, akkor sem volt ez gond, hanem a sztereó színpadkép nem volt olyan egyértelmű ha a sub két front között volt, mintha azon kívül. De igazából ez az egész csak elmélet/érdekesség, mert azóta már rég nem használok zenére subot.
Ami mostanság kezd érdekelni: Melyek azok az AVR-ek jelenleg, amik HD-hang képesek, és zenei hangminőségben egyenértékűek, vagy esetleg kicsit jobbak a jelenlegi Marantz 4001-nél? Nyilván az ezeket a feltételeket teljesítő legolcsóbb készülékek iránt érdeklődöm
-
Dorian
félisten
válasz
dhcodoki #16373 üzenetére
A két front közé való elhelyezést kifejezetten nem tartom jó ötletnek, rombolja a szinpadképet. Mondjuk ezt kifejezetten sztereó zenehallgatásnál vettem észre, aztán amúgy is leszoktam arról, hogy olyankor bekapcsoljam a subot.
Ez a H/K 255 ugye már HD-hang képes? Hangminőségben vajon hogy áll a Marantz 4001-hez képest? A HD hangok támogatása miatt átfutott az agyamon, hogy a cserével járó kb + 40-50 ezer Ft-ot kicsengessem, de általános hangminőségben nem szeretnék visszalépést.
-
Dorian
félisten
válasz
P.Zoli22 #16355 üzenetére
Első blikkre:
A tévét nem tudod valamire rátenni, hogy a center ne zavarjon bele a képbe?
A frontokat lehetőség szerint előrébb kellene hozni, nem látom mennyi hely van mögöttük, de 30-40 centi kéne a faltól.
Subot egy ilyen doboz szerű asztal alá tenni hiba. Annak aztán mindenképp kell hely önmaga körül, főleg, ha nem zárt. Talán a fotelt el kéne távolítani a szobából, vagy nem tudom.
Surrondok egyáltalán nincsenek jó helyen: magasságilag fülmagasság + 50-60 centire kell elhelyezni. Puffra tenni eleve borzalom, az annyire egy instabil valami. Nem olyan nagy probléma, ha nem mögötted vannak, szereld fel az oldalsó falakra, magad felé beforgatva. -
Dorian
félisten
válasz
Thuglife #16069 üzenetére
Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de nemrég itt vetődött fel: Valaki felhomályosítana ASIO driver ügyben? Laptop realtek-es kártyáján, optikai kimeneten keresztül, Foobar2000-rel hallgatok zenét. Van olyan asio driver, ami erre a kártyára is jó? Vagy a Foobar-hoz kell valami plugin? Ez érezhetően javít a hangminőségen digit kimenet esetén is?
-
Dorian
félisten
válasz
Vikthor #15973 üzenetére
Nem értelek. DVD-Bluray nem zárja ki azt, hogy az erősítőbe a hangot koax-szal vagy optikán vidd, a képet pedig a playerből a TV-be közvetlenül HDMI-n. Az én erőlködőm hdmi-s, mégsem azon keresztül kötöm, hanem a fent említett módon. Semmi szükségem rá. A HD-s hangokról pedig ebben a kategóriában felesleges beszélni.
-
Dorian
félisten
BBéci: (és persze mindenki más, aki ért hozzá)
A rendszerem leggyengébb pontja a szobaakusztika. Hangcsillapítás tekintetében (főleg a frontokkal szemközti fal tekintetében) milyen lehetőségek vannak? Egyszer már volt szó róla, valamilyen fali könyvespolcban gondolkodom (barátnő kifejezetten támogatná is), de ezen belül mikre kell figyelni: méret, alak, nemtudommi...
Saját tervezésűben gondolkodom, úgyhogy ha nem nagyon kacifántos, és esztétikailag is rendben van, akkor tulajdonképpen nincsenek kötöttségek...
-
Dorian
félisten
Én is kérdeznék, hangfalak small / large témában:
Nem tudom elképzelni, mi értelme van small-ra tenni valamelyiket. Úgy gondolom, hogy egy normális minőségű hangfalnak, akármilyen kicsi is, nem tud megártani, ha megkapja a teljes hangfrekvenciát, max nem sugározza ki. Az meg csak jó lehet, ha a lehetőséget mind megkapja, hogy menjen olyan mélyre, amilyenre tud, nem? A surround Dali C1-im eddig small-ban voltak, most áttettem large-ra őket, kíváncsi vagyok, esetleg nagyobb tér-érzetet ad-e az 5.1 mint eddig, magyarul "több hang jön-e hátulról" -
Dorian
félisten
válasz
ricsik #15520 üzenetére
Ne bizonytalankodj, hallgass Bécire: "Részben a füleidre, részben egymás felé irányított, oldalt, de 30-50 centivel hátrébb elhelyezett direktsugárzók"
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a magassági elhelyezés sem mindegy, én sokat pöcsöltem vele. Se túl magasan nem jó se túl alacsonyan. Irányadónak a hangdoboz közepe 60cm-re legyen feljebb, mint ülési pozícióban a füleid. -
Dorian
félisten
válasz
Gál István #15530 üzenetére
Elég baj, ha egy erősítőn bass/treibe-t kell állítgatni. Ez cseppet se legyen szempont.
-
Dorian
félisten
válasz
csemberlen #15420 üzenetére
igen
-
Dorian
félisten
válasz
csemberlen #15418 üzenetére
Ha teheted, mindenképp direktbe kösd be. Mindkét fronthoz vezető kábel ugyanolyan hosszú legyen, akkor is ha aszimmetrikusan helyezkednek el a hangdobozok.
-
Dorian
félisten
válasz
csemberlen #15410 üzenetére
Úgy érted, a frontok kábele lesz 5 méter (?). Bár furcsállom, sokallom.
OFC rézkábel, legalább 2,5 mm2 -
Dorian
félisten
válasz
csemberlen #15399 üzenetére
Ez az a hangfalszett, amit már érdemes megvenni, és ár/érték arányban is verhetetlen.
-
Dorian
félisten
Én ezekkel kezdtem a pályafutásomat '98-ban
Meg azzal a fajta Videoton rádióserősítővel, ami sztem mindenkinek volt egyszer. Rengeteg kolesz szobabulit kiszolgált
Aztán amikor elkezdtem dolgozni, lecseréltem egy Marantz 2216-ra (pedig akkor az is már 20 éves volt) egy pár Tannoy M3-mal. Nem is ecsetelem a különbséget.
-
Dorian
félisten
Lehetséges, Te jobban értesz hozzá. De én úgy gondolom, hogy az alsó kategóriában, amiről az esetek 90%-ban beszélünk talán más az arány: bizonyos árszint alatt nem kapható normális AVR, és ebben a kategóriában inkább a felszereltség növeli az árat, mint a hangminőség, míg alsóközépkat. hangfalakból viszonylag kedvező árért lehet jó minőséghez hozzájutni.
-
Dorian
félisten
válasz
v.attis #15364 üzenetére
Yamahákra általánosságban jellemző, hogy mozira jobban ajánlottak, nagyon dinamikusak, zenére kevésbé. Denonokra jellemző a kicsit mosott, "jazzes" hang. Én jobban szeretem a Rotel féle tisztább, precíz hangzást, a Marantz-ok is inkább ilyenek, de embere válogatja.
Erősítő-hangfal kérdésben olyan ökölszabály van, hogy az erősítő értékénél 1,5-2 x drágább 5.1-es szett illik össze minőségben.
De ezek mind általánosságok, csak kiindulópontnak jók. -
Dorian
félisten
válasz
v.attis #15319 üzenetére
Én mindenképpen használt erősítőt javaslok ilyen költségkötöttségek mellett. A tematikus fórumok (PH, AVX, AVfórum) apróiban nagyon olcsón lehet nem olyan régi erősítőkhöz jutni.
A viszonylag zárt közösség miatt nem igazán vannak csalók, és ha kinézel néhány meghirdetett példányt, a véleményünket elmondjuk róla.
Jó minőségű, DDpl2, DTS képes erősítőt már 30 körül ki lehet fogni, a hdmi pedig úri huncutság ebben a kategóriában: a hangot és a képet külön kábelen is lehet vezetni, a HD hangzás, amihez a hdmi kell, pedig kb. 10x drágább rendszereken hallatszik ki. -
Dorian
félisten
Van hozzá zárt sub is, ha jól emlékszem 50-ért, bár az az én ízlésemnek elég picike. De más fajtát is lehet venni, sub-nál nem fontos a típus/márkaazonosság. Filmezéshezhez mindenképp kell sub, mert a a frontok nem képesek a mély tartományban olyan hangnyomást leadni, hogy megfelelő dinamikával szólalhassanak meg a robbanások és hasonló dolgok.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Gyerekek, össze ne vesszetek má'
Most pl. Kraftwerk-et hallgatok. Az is elektronikus, de nem mondanám tuctucnak. -
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
válasz
#09634560 #15086 üzenetére
DPL2 Music-ot én is használtam egy darabig és örültem magamnak, hogy "hátulról is jön hang" De pure direct módban egyszerűen jobban szól. Annyira, hogy értetlenkedek is. Ok, módosítások, meg mindenféle extra áramör nélkül megy a hang a két frontra, azt még értem hogy tisztább, dinamikusabb a hangzás, de két dolgot nem fogok fel, már korábban is akartam kérdezni:
Miért érzem, hogy így nagyobb a tér, mint DPL2 Music-nál? ez némi ellentmondás...
Ami pedig a legszembetűnőbb: sokkal nagyobb és tisztább mélyhangok vannak pure módban. valahogy a DPL2 Music nem igazán használja a subot... -
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
válasz
Vidala #15075 üzenetére
2.0 filmek és sztereo tévéhangokat én is Dolby Pro Logic "movie" módban szeretem hallgatni. Zenét pure audio -ban, ha tuctuc bulit csapunk akkor sztereo+sub, 5.1 filmeket 5.1-ben, vagy virtual 6.1-ben, amit az 5.1-ből elég jól megcsinál. De múltkor az M1-en egy DD 2.0 operánál a CSII music jött be legjobban.
-
Dorian
félisten
Sajnos nem igazán emlékszem pontosan. Amikor 3 éve megvettem a hangcuccaimat egy rakat helyen jártam hallgatózni, de már rég volt. Az Izabella-Aradi u. sarkon is van egy bolt, a Szt, István körútról északra nyíló egyik utcában is... Vannak itt, akik jobban ismerik ezeket a helyeket...
Thuglife: lehet, h igazad van, nem tudom...
-
Dorian
félisten
Mostanában a topik olvasgatásának hatására kezdek ismét rákapni a zenehallgatásra. Hihetetlen, hogyan tud szólni egy flac "pure direct" módban, még a házimozi erősítőmön is. Már el is felejtettem ezt az élményt. Most Harcsa Veronika szól...
-
Dorian
félisten
válasz
hdcsaba87 #14723 üzenetére
Azért ettől nem kell félni, hangfalak típusai nem cserélődnek olyan gyorsan. Itt nem lehet megjátszani, hogy beleteszünk valami új chipet, ráteszünk 2 új csatlakozót, aztán cserélheti a júzer a régi cuccait. Az én Dali C6 szettemet majdnem 4 éve vettem és még mindig kapható. Bár azóta több, mint másfélszeresére nőtt az ára
Na, Sanci megelőzött.
-
Dorian
félisten
Akinek rágcsálói vannak, érdemes lehet lapos (szőtt) kábeleket venni, azt nem nézik növénynek
Én mindenesetre baromira örültem neki, hogy a hangfalkábeleket békén hagyták. A telefonkábelt meg egy lámpa 230-as kábelét bezzeg összerágták.
Szerencséjükre csak a 0-t, a fázist nem
-
Dorian
félisten
válasz
Dorian #14079 üzenetére
Na, tegnap voltam a fent említett havernál, van az egybe-rendszerén (Valami Samsung, a típusát nem jegyeztem meg, de legalább 8 éves...) optikai bemenet, úgyhogy valószínűleg megoldódott a külső dvd problémamentes rákötése. Vagyis mégsem biztos, mert most kitalálta, hogy akar egy új tévét is, annak meg kéne az opt. bemenet. Most azt találtam ki, hogy inkább a TV-t kösse rá optikával, a tv médialejátszója meg úgyis megbirkózik a fent említett formátumokkal, sőt, ha ráérez az ízére, akkor a HD mkv-kal is. A + dvd játékos árából, vagy egy kicsit többből pedig vesz egy külső vinyót, amit rá tud dugni a Tv-re, erre felmásolhatja akár a dvd lemezekre eddig kiírt divix filmjeit. Szóval itt a költséghatékonyság jelentős szempont de úgy tűnik, így sikerül kihozni a dologból a legtöbbet.
-
Dorian
félisten
válasz
Vidala #14088 üzenetére
Ehh, én hiába beszéltem. A múltkor is átmentem ahhoz a lány ismerősömhöz, aki képes volt 3m-ről való tv nézésre fullhd 32"lcd-t venni, átjött a barátnője tévét akar venni. Nem hitte el, hogy ekkor a távolságra ez baromi kicsi (nem beszélve arról, h feleslegesen fullhd-s), pedig ott volt előtte. Amikor említettem egy nagyobb plazmát, mint lehetőség, akkor ő márpedig úgy hallotta, hogy az rengeteget fogyaszt, meg hamar tönkremegy, stb. Ááá nem is tudom m it győzködöm itt az ismerőseimet, vegyen mindenki olyan sztykot amit akar, aztán az önelégült boldog tudatban, hogy milyen fasza cuccot vett, legyen csak boldog.
-
Dorian
félisten
válasz
Vidala #14083 üzenetére
Én tudom jó, nem nekem kell mondani. De neki nincs is nagyon igénye másra.
A meglévő cuccban lévő dvd player-rel majd lejátsza a dvd-ket 5.1-ben, a tízezerért vásárolandó dvd játékossal meg a divixeket, meg a többi szarrátömörített szutyok formátumot. Legtöbbször ezek nem is 5.1-esek, úgyh majd hallgatja sztereóben, oszt jónapot.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest