- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #27320 üzenetére
nekem mondjuk volt szerencsém 1 hétig egyszerre birtokolni az alsó kategóriás sztereo denonomat, és az uj szuper HMet.hát sápadtam,hogy mostantól ez lesz a "zene"...
amikor meg rákötöttem digitálisan,szörnyűlködtem.2 hete viszont nem tudom mi van,de újra szeretem a 2106ot.valszeg a rubik zenélnek helyette,de nem érzem most azokat a hibákat.rubikat amúgy sztem be fogom zoknizni...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kingljames6 #27314 üzenetére
a 70% film miatt talán inkább onkyo
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ricsik #27284 üzenetére
az xfi tud DTSt bekodolni is.teljesen ügyesen teszi.
nekem is van,h 3-4 hangkari áll a gépben,sosem volt még baj ebből.nagyon régen volt,h a w98 nem tudta lekezelni,mert ott az sem volt mindegy,melyik PCIba került a kártya,más volt a hangja.
a héten tervleadás lesz,úgyhogy nem tudom kipróbálni a koakszos átvitelt. a 889 és az xfi esetében.majd...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27255 üzenetére
ha bármit tudsz állítani a külső hangkaridon,akkor az a hangkartya eleve módosít a hangon.én ezt annyira kiszurom,amennyire lehet. én erre tudok gondolni. egyébként általában jónak tartjuk hivox cuccokat.az ő usb spdif atalakitoja is egy filléres usb hangkarira épül.az usb részhez szerintem nem nyúlt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27252 üzenetére
nem azért,mintha nagy mp3 hallgató lennék, de olyan sokat nem vágnak le.és úgy veszem észre,hogy részleteket veszit el,teret,finomságokat inkább.
kizártnak tartom,h ha ilyen bonyolult normális minőségben kivinni a hangot usbn spdifbe,akkor egy 6rugós cucc ugyanazt tudja.ennyire nem vok hülye.
azért annyira nem szar a rendszerem, egy 370 rugós uj árú hangfalszett vásárlása után,egy uj korában 130rugós akciós árú erősitőről hajtva, hogy ne lehessen hallani a különbséget egy 6 rugós és egy 100rugós jelforrás között. egyébként ha minden igaz,holnap végre megérkezik a koaksz digit kábelem, és az xfiből nyomom ki a hangot a 2106nak. és ki fogom próbálni a 889A optikai kimenetét is mixerrel,és anélkül,ha lesz időm.
aztán lehet visszaszivom,hogy jó ez a kis kütyü...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#92251648 #27246 üzenetére
Nem feltétlenül jobb, mindkettőt el lehet rontani. A gyenge hangkártyák csapnivaló digitális jelet adnak ki magukból, némelyik még át is konvertálja azt.
ezt ki lehet szűrni a teknikámmal?USB és Firewire összeköttetésnél némileg egyszerűsödik a jitternek nevezett időzítési problémahalmaz és lehetőségünk van a külső eszköz PC-ről történő szoftveres vezérlésére is.
miért problémásabb belső eszköznél jól kezelni a jittert?Ellenben a legtöbb olcsó külső hangkártyában/DAC-ban nagyon gagyi az USB receiver rész, ezért az olcsó DAC-ok általában jobban szólnak SPDIF bemenetről táplálva.
na ezt nem értettem. nekem mintha a két félmondat között kimaradt volna egy harmadik.a dac az szinte mindig spdifről van hajtvaCélszerű vagy egy normális USB/SPDIF átalakító (KingRex, HiFace) beszerzése, vagy olyan készülék vásárlása, amiben már nívós az USB receiver, csak hát ezek nem olcsóak.
de akkor miért tűnik nekem egész jónak a filléres usb hangkarim?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27241 üzenetére
nevesebb studiok asion keresztül érik el a chipet,de ez sztem nincs olyan direkt,mint a kernel.tehát ott már több múlik a kártyán.
mondom,nekem nincs semmiféle mixer,semmi volume control.nulla állitási lehetőség.azaz van,de nem történik semmi,mert az egész felületet megkerültetem.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27238 üzenetére
csak nem értettél.szerintem a chip semmit nem számol.
és végig digitális jelről irtunk BBélával.
nyilvánvalóan az analóg rész hulladék az összes alaplapin.nekem meg ilyenjeim voltak, analóg hang szeretet sorrendjében:
1. cmedia külső. 48kHz DA AD,optikai 7.1. brutto 5700Ft
2. xfi 192kHz,24bit,fullextra be tud kódolni DTS jelfolyamba akármit volt vagy 40eFT
3. turtle beach santa cruz. valami cristal chip volta rajta,elvileg tudta a 96kHzet.zajos volt,de olyan meleg hanggal,hogy na. 11eFt volt 10 éve fekete importban USAbol.
4. audigy 2zs. 192kHz,24bit. 30eFt volt 6 éve.
meg egy két még kommerszebb sbm volt.digiten nem nagyon próbálgattam őket 1:1ben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27235 üzenetére
nem lehet,h az alaplapi "hangkarik" összesen egy codecből állnak, és egy driverből?
csomót filóztam azon,h a 889Amra rákötöm a denont digiten,és megnézem, van-e bármi különbség.természetesen kernel streamet használva,tehát a mixerek kikerülésével,közvetlenül.
nem tudom pontosan okát, de az összeszedett zaj nálam mindig függött a drivertől.tehát nem attól,h mennyire gané egyéb alkatrészek vannak a lapon.egyébként az én kis szutyok usbs hangkarim is pattogott.rájöttem miért:rossz driver+gyenge proci kombó. ugyanis akár win7re váltottam,akár másik gépre tettem, meggyógyult.
ez egyébként alátámasztaná az elméletemet,h akár usb,akár lapra integrált, a driverek számolnak, a hardver összesen kodek,tehát ki-bemenet.aztán cáfoljon meg aki jobban ért hozzá.de a tapasztalatom az fix,csak a magyarázat értdekel
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #27226 üzenetére
valahol avxen találtam egy tesztet az itthon kapható magyar DACokról.ott vetették össze többek között ezekkel.eléggé lehúzták.ahogy olvastam a viba 2. olcsóbb daca nagyon tetszett az embereknek, kb annyira mint a hivox lupusok.
ha gondolod, egyszer átugorhatsz (ha megérkezett a koaksz) a viba pocket dacot kipróbálni.utragagyi minimál tenyérnyi design,filléres árkategória,de azt mondta az eladó, h egy 80rugós marantz dvdre kötve bármiben űberelte a beépítettet.
-
bajnokpityu
félisten
az azért egy 600rugós sztereo.
mai 60rugós denon sztereok csapnivalók.régen volt egy 300Vm, simán alázta a mostani 500asat hangminőségre.melyik aurumod van?ribbonosak?
nem értezett meg a digit koaksz kábelem, igy optikain használtuk a 2106dacát.
hát még igy is élvezetes volt a Audiophile Reference IV flacból. aki esetleg nem hallotta volna,töltse le, nekem tetszett az a szám,amikor taps közben bejönnek a zenészek,elhelyezkednek, és zenélgetnek.amit még észrevettem, hogy a zongora egyik számban egész jó,másikon meg zavaróan hars.nem értem miért.nem ebben a lemezben voltak azok,amik rosszak voltak,de hogy ennyire végletes legyen azonos láncon, pont a zongora.
rubi viszont oda van a fúvósokért, meg az énekesekért, xilofonért. végre élmény volt idehaza zenét hallgatni.
-
bajnokpityu
félisten
ha öregebb sztereot keresnétek helyemben inkább 8xxxes onkyiot vennétek, v 6xxes pioneert(reference szériából), esetleg toroidos optical class As denont?
vagy ajánlhattok egyebet is.99%,hogy DACról hajtanám flacos zenékre a rubikat.
30-50között ilyeneket találtam,alatta nem tetszenek ránézésre sem.rotelre nincs keret,cambridgeből csak a legújabbakat irják olyan jónak,mint amire emlékszem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #27017 üzenetére
ma vettem egy ilyet:
bár enyémet tuningolták,h a chipeket lefestették pirosra,és a gyártói felirat a lap elejére került
-
bajnokpityu
félisten
szerintetek vibavoice pocket dac, vagy inkább egy régi hivoxot válasszak?
esélyem nincs ilyneket korrekt módon meghllgatni,azonos láncon,csak a teszteket látom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
tyler69 #27006 üzenetére
nem fogod megúszni,hogy ha nem akarod kidobni a pénzed,h csomó helyre viszed a lemezeidet(vagy keritesz pár nagyon jó minőségűt,abból amit most hallgatsz,és hallgatni akarsz majd).
nincs olyan,h jó, v rossz, mindegyiknak van jellemzője,és olyat kell keresned, amiben nem érzed,h valami hiányzik.
egyébként ajánlom,h használtat vegyél,mert elején sztem nem fogod megtalálni a tutit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #27002 üzenetére
igy halad ahelyett,h veszek egy sztereot, eladom a denont és beruházok egy ilyenre...
-
-
bajnokpityu
félisten
erősen gondolkodom, h sokkal kényelmesebb lenne kernel streammel kiengedni a digit jelet koakszon egy hivox lupus DACnak,amiből jó minőségű interconnecttel meg teljesen kiváltható a CD:nem lesz olcsóbb,de sokkal kényelmesebb
van tapasztalatotok?
-
bajnokpityu
félisten
én meg megpróbálkozok némi német ebayel..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
KisApám #26936 üzenetére
mit lehet egy banándugón rosszul összerakni?
meg egyáltalán mi ez a Z banándugó?nem volt olcsó, aranyozott volt.nüansznyi volt a különbség,kb annyi,mintha odébb tettem volna.nem is vagyok teljesen biztos benne,szóval nem vok mérvadó.
azért kérdeztem ezt a preout témát,mert ismerősöm nem hitte el,nekem meg most nincs itt egy második erősitő,h kipróbáljam.
-
bajnokpityu
félisten
ha a denonom előerősitő kimenetére egy sztereot akarok kötni,akkor azt megtehetem mondjuk annak a CD bemenetére?
szóval ha nem oldható elő-végfoka van,csak sima bemenete.mennyi a különbség a preout és a line out között?
-
bajnokpityu
félisten
fekete valdus 400
megvannak a gyári hangszórói is,de a magasat egy visatonra cseréltem,ami összehasonlítatlanul jobb.ha leveszed a selymet sem látszik az átalakitás, pont befért a gyári helyére.
külsőre majdnem gyári állapot, minimálisak a sérülései.annyi van még vele,hogy a csatlakozópanelt ki akarom cserélni(már megvettem hozzá), mert amikor a hangszórót cseréltük, akkor eltört az egyik banán.első tulaja vagyok,nagyon keveset ment. -
bajnokpityu
félisten
a loudness arra hivatott,hogy végszükség esetén,ha olyan a hangfalad,akkor kis hangerőn felzengeti a mélyet, magasat. a hangzást teljesen tönkreteszi.
ha nem jó a lineáris EQ,akkor vagy a füleddel, vagy a láncoddal van baj,vagy az izléseddel.
én konkrétan az spdifet szinte mindig thru módban használom, tehát sem EQ sem volume nincs,csak a nyers hanganyag jön ki belőle. kis túlzással azt sem tudom,h lehet-e állitani bármit is...
erősitő meg direct módban van,vagy pure directben.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
KisApám #26900 üzenetére
lehet megköveztek, kácsában vettem anno banánokat,de jobban tetszett ezek nélkül,csupasz kábelt bekötve,mint banánnal.mélyek mintha elmosódtak volna.
most uj hangfalkábeleket is akarok venni, azokra nem fogok tenni csatit.én nem akarom sosem szétszedni,tehát a praktikus oldala elhanyagolható.
olvasom ezt a filléres témát.nem teheti ez tönkre a váltót? tannoy sysns egyébként nekem kedvencem volt, csak elborult drága lett volna 5.0t kihozni belőle.
-
bajnokpityu
félisten
most,h megtehetem,h normális zenét hallgassak, megkérdezlek titeket, mi a kedvencetek, amiből király minőségű felvétel készült.
akármilyen vad ötleteket szivesen várok
-
bajnokpityu
félisten
nem tudtok eladó kb 80cm magas állványt?
annyira kiváncsi vok a rubi monitorokra,de szentségtörésnek tartanám polcra tenni.emberi áron nem találok semmit.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #26745 üzenetére
nem mindegyik hangfalnál jön ez be.a 3szög oké,de van olyan hangfal,aminek nem tesz jót ha pont feléd fordul.
szerintem meg keress valami mély hangú férfi énekest, meg valami bőgőset, és forgasd,mozgasd.elsőre nagyon nem kedvező a sarokba tenni.azt nem tudom,első v hátsó reflexes?hátsó sokkal érzékenyebb.
első körben egyébként bedugnám teljesen,ha igy jobb a végeredmény,akkor van remény elhelyezéssel, dugózással javitani.ha igy sem jobb,akkor menthetetlen
próbáld meg a hangfalak körét, és a többi sarkot berendezni.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
te milyen hibákat vettél észre benne?
igy esetleg legközelebb én is hamarabb észreveszem.rohadtul utálnám, ha 2 hét múlva rájönnék valami komoly hibára.ebben a streamos helyiségben egész jó volt az ikon, de ha ugyanannyiba kerülnének sem venném a dalit.ez már szerintem izlés dolga.
denonhoz egyébként jobban illene a dali,de hosszabb távon úgyis kap valami rotelt, vagy CAt,mert szerintem sokkal jobb erősitőt is kiszolgálna. -
bajnokpityu
félisten
no,voltam ma streamaudionál.
egyelőre oda vagyok meg vissza.kiszolgálás elsőrangú,profik a srácok minden téren.most iszonyat kinálatuk van,kb akármit meg lehet hallgatni.furcsa módon a helynek szerintem olyan az akusztikája, hogy a mély túldúsul.vagy ma front van,és minden mély bántott,ebben nem vagyok biztos.pedig tele van hangcsapdákkal.valahonnét az erősitők irányából jött a sok mély.másik amit előre leszögezek,nekem alapvetően mindegyik tetszett, remek ár/értékű dolgokat hallottam.
engem előszor a q acoustic érdekelt,lévén 5.0 szett 140papir.hmm,azonnal elmosolyodtam,ami durva hibákat eddig ilyen árúaknál hallottam, alig volt érezhető.na mondom,jó helyre jöttem.kicsit sok és pontatlan volt a mély,de ennyi pénzért kapni némi szinpadot, némi finomságot.
qln 603.hmm, hát igen, több pénz több zene.őt nagyon sokáig hallgattam,csomó dolog nagyon tetszett benne, de valami nem az igazi.egy frekin kiemel a középtartományban,ami belerondit.erre később jöttem rá.
dali ikon 6.hát mondom, eddig 2x hallottam, nem szerettem, de nem létezik,h ne tetszen egy 340rugós hangfal.hmm, nem igy emlékeztem.dobozhang alig, magas egyáltalán nem tompa.szinpad mintha kisebb lett volna, mint első élményem vele.kicsit nyomulós,de nem rossz.
hallottam monitor audio bx5öt, nagyon tetszett.amit hallottam ezek közül ez,meg a dali volt a legjobban tetsző nekem.nagyon-nagyon tetszett,komolyan el kezdtem rajta gondolkodni.
ekkor eljött az 5 óra,zárás.döntés még nincs.
poenból kértem be progmetált,igen rossz minőségben volt meg a srácoknak a dream theatertől néhány album.nem is áll jól ezeknek a hangfalaknak,de arra jó volt,h a QLNt kiejtettem,mert üvöltött az a freki.bár a srácok szerint nekem nem kéne h tetszen a ribbon, ha már eljöttem,kértem, rakják be a proson mk2-t.ők azt mondták, ha már ribbon,akkor próbáljam ki a bizományban náluk levő rubicont. kipróbáltam, pénteken elhozom
talán ha 10percig hallottam, de azonnal lefoglaltam.sajnos előző tulaj mind az 4 hangszórón rajta hagyta nyomát
monitorokban alul csaravok ütötte luk, center TV nyomát viseli, a front sarka meg durván le van verve.maga a hangfal óriási, nem igazán szép. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #26670 üzenetére
satsystemben hallottam a 100e Ftos belépőszintű hálózati szűrő/stabilizátort.meg a fél millásat is.
jelentem elsőre nem hallottam,de amikor elkezdtem figyelni a mélyeket,meg a teret,bizony van különbség.abszolut nem elhagyagolható.kb olyan a különbség, mint a kef C7 meg ai IQ7 közötti különbséget feleznénk
bocsi,statikus vok,azért ilyen bonyolult a megfogalmazás
-
bajnokpityu
félisten
én mondjuk kipróbáltam az alaplapit is.
ezzel együtt mondom, én nem találtam összességében ennél jobb megoldást összesen 30e Ftból sima gép melletti zenehallgatásra.
eredetileg sima windóz pittyegésre szántam őket, a többi csak meglepi volt.
bocsi,ha eszembe jutott fillérekből valami 2.0t venni,nem vok sznob, hogy 100 alatt le se üljek...
-
bajnokpityu
félisten
kihagyták kb minden modellből a szűrőkondit,nekem egyik 2.0m balansza bemondta.
tényleg nem egy életcél,de 2-3e Ftos kábelekkel már hallgatható.számomra pl egy kef sokkal hallgathatatlanabb,mint a 1250Xem.
a 1250x doboz irdatlan merev,egész jó selyem magasa van,és egy nagyon rossz mélyközepe.
kábeltuningtól lett tere,kicsivel javult a közép hihetősége.node, 10e FTból nincs semmi alternativa.én azt gondolom, kb 3x ennyiért lehet kicsit jobbat venni.az a legidegesitőbb,hogy a 1250X és a 3000An kivül a többi sokkal rosszabb,és pont ezt a kettőt összesen lehetett 1 évig megvenni,és ujra csak az áruknak megfelelően rosszakat.
te ezeket hallottad valami korrektebb kábellel,nem alaplapi hangkarira kötve?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jobnlk #26607 üzenetére
az AGK a hamanné?pff,aszittem több köze van a sennheiserhez.ha már ugyanazokat a hangszórókat szerelik be a fejhallgatóikba.
Vidala! Neked mi közöd a C64es újságiróhoz?Mert a CoVboy levelei nagyon királyok voltak.
nemigazán érdekel,h ki mennyire akar miről lebeszélni
pláne nem egy eladó.többre értékeltem, amikor miután 2x mondtam, nem nem akarom a best buy ezertesztgyőztes missiont, kiderütl,h szerinte tényleg jó cucc, de haszna is tenger van rajta.
mint látod, az sem érdekel,h abszolut más a véleményem dolgokról, mint az emberek nagy többségének. mivel tömegek mondanak mást, ezért ezzel foglalkoznom kellene, de többször elkövettem már azt a hibát,h eszerint vásároltam.na,pl az AKGt azóta sem bántam meg,pedig sem nem szép, sem nem jó,de olyan,aminek szeretem.mindenki sennheiserre akart rábeszélni, hogy mennyi a mélye,enyémnek meg semmi.mégis én fülemen van 10 éve.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Steve014 #26594 üzenetére
nekem nincs obsidianom.
valszeg nem is lesz.annyival jobb a többi aranyérmesemmel szemben,h olcsó rendszer esetén nem hiányolja annyira a subot kis nm szobában.
nekem viszont van is subom,és nagy is a tér.jobnlk:
első teszt nekem teljesen semmitmondó.hogy a rákba tudja különvenni a doboz hangját a hangszórókétól.magasnál még csakcsak, de alatta szerintem annyira összefügg.többit majd később elolvasom. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Romyka #26551 üzenetére
megköveztek, de én izlésemnek a sorrend:
1. polk Wharfedale Obsidian 600 szett Dali Concept 6 együtt.mindnek más hibája/előnye van, még nem tudtam dönteni ennyi hallgatás után.
4.Mission MX4 szett
5.Kef C7 szett
a jamot nem hallottam.jazzekre, rockra.kef magasát egyszerűen nem állom...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
KisApám #26516 üzenetére
a mai hm erősitők lejátszák a flacot?sztem mp3 ogg és vége.
ha lejátszanák,akkor már nem olyan nagy hülyeség,de mi abból indultunk ki,h csak mp3,és egyé lossyt akarsz.
ilyen célra, tök mindegy milyen erősitőt veszel,egyértelműen a forrás a leggyengébb.egyébként most vettem 7ezeré külső hangkarit, van olyan hangja, mint egy sandisk sansanak, v ipodnak.sansám van,ipodok meg szerintem nem jobbak nála,ebből indltam ki.ezek természetesen játszanak flacot,és kihallani milyen kódolású az mp3.
de a sansa füleskimenetét eszembe nem jutna erősitőre rákötni,pláne zenét hallgatni róla.
ennél jobb megoldás a külső hangkari.ennél sokkal jobb megoldás a flacot jó minőségű lemezre CDnek irni,és venni egy használt asztali CDt 20-30ezerért.ezek ugyanis sokkal jobb DACot tartalmaznk, mint a HM erősitők.
én hol favorizáltam? én maximum véleményemet mondtam el, te meg v meghallgatod,v nem.
én abból indultam ki, amit én már elrontottam,h vettem egy aránylag drága uj HM erősitőt, 5 éves koráig kb egyáltalán nem hallgattam, annyira rühelltem a hangfalaimat, most meg van egy uj erősitőm ami kb 50-60ezret ha ér.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #26512 üzenetére
marketing működik.
igen, a mai embernek szüksége van rá,h pendriveről hallgasson sűritett zenét. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #26486 üzenetére
nekem még egy marantz is beleférne 30körül.
BBéci:jó,akkor nem az kerül bele.de ne kapjál be.ránézésre papiron levő adatokból ezt lehetett levonni. de az is furi lenne,hogy van 12szériányi végfokjuk, adná a helyzet,h egyre olcsóbban adják, és ők inkább évente kifejlesztenek ujabb 12 szériát.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #26475 üzenetére
netről leszedett HD sorozatfelvételekben is amikor figyeltem, 5.1 hang van. erősitő dolby digitalt ir ki,tehát ac3.
denonnál nagy ugrás volt anno a 2105 és a 2106között hangban.meg szerintem,de ez csak tipp, mindig egyel nagyobb széria belét kapják meg az egyre kisebbek.szóval nem lehet, hogy ma pl a 2106os hangját tudja egy 1611?
igen,az ethosnál jobb hangja volt annak a phonarnak,amit 5-6 éve hallgattam.mondjuk úgy,nem ismertem rá a márkára,sem a vifa hangjára
-
bajnokpityu
félisten
napokban hallottam egy phonart,érdekes módon annyira nem voltam tőle odáig.pont olyan mint a denon, semmi hibája, csak éppen nehéz lelkesedni érte.mást tudsz még mondani?
http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=&S=2&ID=2308
hmm,érdekes helyen vált a váltója.jó messze a szokásostól.mjből melyiket?csupa monitor méretűt látok,meg subot.
-
-
bajnokpityu
félisten
talán kedden megyek streamékhoz a dyna gyártócsaládból párat meghallgatni.
egyébként ez volt zenében szivemhez közel álló:
http://www.korner-audio.com/webshop/hangfalak-hangszorok/allo-hangsugarzok/tangent-lounge-l26-padlo-hangsugarzo.de ezzel meg az a baj,h pl a háttereket simán monitor árában 260/pár árban adnák..
A vifa magasaiba többször beleszerettem,ki gyárt hangfalat belőlük?
-
bajnokpityu
félisten
igy van.meg mindenkinek más zenékhez kell megfeleljen,valamint hallásunk is másképp károsodott.
furcsa dolog ez.wharfim pl rockos.mindenből rockot akar csinálni.kifigyeltem,azért,mert csinál egy púpot 150Hz környékén,és a gitárerősitők is itt erősitenek legjobban.de ezt a gyártó szerintem azért csinálta,mert el akarta fedni, hogy nem megy le igazán mélyre.szóval,hiba/jellem felfogás kérdése.
egyébként nálam most a polk 400asa a befutó.aztán majd nem hallgatok zenét
-
bajnokpityu
félisten
ezt mondjuk nem értem. szerintem a hk azon kivül h házimoziban király,zenében nyomulós.de nem rossz,csak nem éppen klasszikusokra való.ha erre érti,h zenében nem jó,hát ok,de azért nem ugyanaz.
onkyio marantz meg jobb abban.
dali szerintem nem annyira jó zenére(bár ezzel Bbéla pl nem értett egyet), ellenben házimozira jó. szóval összefoglalva, szerintem akár jó is lehet a hk dalival.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #26402 üzenetére
marantzok amiket hallottam, fényesek voltak.ha a hangfal magasa is erős,akkor borzasztó lehet a végeredmény.pl szerintem egy KEFel párositva menekülnék.
denon olyan,mintha kicsit lekerekitené a tetejét,ezért nem bántó a végeredmény.CAnál nem éreztem, hogy olyan nagyon fényes lenne,ellenben több hangfalat tud zeneien kihajtani, mint pl a denon.
már nem emlékszem mikori és melyik dalid van, de a régiek erősek voltak magasban, most amit hallottam az nem volt fönt túlzó.szerintem dalihoz nagyon illik a denon.
sirfer:soha nem érdekelt a hm erősitő hdmi bemenete.fogalmam sincs.
steve:szerintem igazából mindegy, nagy hibáját nem éreztem az obisidannak.ha lehetne valami olyasmit vennék hozzá, ami a közepeket kicsit jobban erősiti,mint a többit.pl egy középkategóriás piot.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest