- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23208 üzenetére
és neked mit mondott? 1-es? xD
-
fatallerror
addikt
válasz
ricsik #23198 üzenetére
szerintem ez mindenre igaz. veszel egy jó drága cipőt és úgy érzed h megérte akkor többet nem akarsz rosszabbat. veszel egy pc-t, fejlesztgeted folyamatosan h minél jobb legyen. és számos példa van. mindenből mindig jobbat akarsz és folyamatosan jelennek meg új dolgok vagy újabbak mint az aktuális vmid ezért sosincs vége
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23158 üzenetére
ezt is megtaláltam de a merjünk nagyot álmodni miatt tovább mentem
de már megvan h mennyit szánt rá, ebből kiderült:"Számomra a Denon AVR-3802 már sztereóban is valamennyire minőséginek számít, azért vettem meg. Picit pontosítanék, ezt tartottam a legolcsóbb, már zenehallgatásra is alkalmas házimozi receivernek. Újonnan 340000 forintba került, a maiak közül szintén a hasonló árkategóriába tartozókat ítélem jó hangúnak."
ehhez az "útmutatóval" mérve olyan 700 ezerért hangfal, 150ért sub és van egy dune-je. tehát kb 1,5 milliós rendszere van és megfelel neki. én vagyok mulder
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23156 üzenetére
biztos? ezt találtam a helyi celebtől :Đ
"Már meséltem, hogy életem egyik legnagyobb élményét okozó rendszerében 5 db Focal Grande Utopia és 2 db Utopia Sub szólt."
bár ezek csak a hangfalak, mindenestül még nem találtam semmit, úgyhogy neked lehet igazad
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23154 üzenetére
tudom de feltételezem h egy ilyen maximalista ember meg is valósítja ezt az egyszerű álmot feltéve ha nem 100 milliós projekt, na de keresem, bbéci kommentek majd ctrl f és focal, biztos azt írta
-
fatallerror
addikt
válasz
nebulo5 #23077 üzenetére
nahát h ennek a fórumnak a történelmében én vagyok a legdurvább eset... voltak ám nagyon jó kérdéseim is
már annyi sérelem ért itt h kihat az életemre azaz anyagi kártérítést kérek 2,3 millió forint értékben életminőségem javítása érdekében és akkor nincs harag :ĐĐ és még korrekt voltam
-
fatallerror
addikt
válasz
ricsik #23048 üzenetére
igen én is addig tudok csak a szórakozásomra költeni míg itthon lakom, de még van pár évem :] röpködnek a 10 ezresek így is az edzésre de hát nem tudom abbahagyni, sport nélkül én nem bírom, na meg ha koncert van az is legalább 50 ezer, de majd úgy alakítom a dolgokat h maradjon bőven a házimozira
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23044 üzenetére
csak találjak melót ami legalább 100e nettót fizet és akkor pár hónap múlva kezdődhet az építkezés
örülnék azért ha millió alatt megúsznám a dolgot, a fülem dönt sajnos az összegről -
fatallerror
addikt
válasz
sirfer #23040 üzenetére
nem, de lehetnék 7 éves :Đ
én a 21 ill áprilisban 22 évemhez számoltam 30at, azt hittem h 50esek vagytok :ĐĐde nem panaszkodom mert 23 éves koromig szerintem összehozok egy több mint egy milliós belépő rendszert még minimálbérrel is kijön, más meg örül h túlél, nincs jogom panaszkodni szerintem de attól még irigy lehetek
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23035 üzenetére
annyit még akkor is megfontoltan költenék hifis cuccra ha évi 100 milliót keresnék :]
lehet h 30 évvel idősebbek vagytok nálam de ne táskázz, nem tetszik :Đ -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23029 üzenetére
csak 6700 dollár, de csöves
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #23019 üzenetére
az egyik front és a tv közé a legjobb igaz? esetleg még oldalt a nézőtávolság felénél
-
fatallerror
addikt
válasz
ToxLee #22976 üzenetére
a concept 6 és 8 között elég nagy a különbség, 2 nagy mély sugárzója van szerintem ezért van hátul is. annyira nem lephetett meg a dolog :]
viszont az ikon 5 mk2 és a 6-os mk2 között látszólag nincs nagy különbség persze hangilag biztos nagy van mert 60 ezer v mennyi az árkülönbségük. ha nem lenne nagy akkor a legtöbben az 5 mk2-őt választanák de alig hallok az 5ről, biztos jóval gyengébb és akkor itt is megvan az a különbség mint a többi dali család között -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22960 üzenetére
akkor bekapcsolni sem meri?
egyébként én is szoktam takarítani, néha az egész házat is de a szobám mindig, e tekintetben anyunak szerencséje van mert én rendmániás vagyok, már-már betegesen :Đ
-
-
fatallerror
addikt
válasz
Dictator^ #22935 üzenetére
ez a jó a kis vállalkozásokban h engednek mert ha már berendelnek neked vmit akkor kicsit lehet alkudni mert nem rizikózik h rámarad a cucc. persze erre játszani nem lehet de rákell kérdezni h engednek e :]
meg majd meglátjuk h a nyáron mennyibe fognak kerülni a dolgok, ennyire előre nehéz megmondani -
fatallerror
addikt
válasz
Dorian #22928 üzenetére
én elvetném ezt a marantzot, olyan komolytalan. az 5005 alá marantzból nem mennék.
az új denonokról megoszlik a vélemény, ennek ellenére én meghallgatom majd őket mert a 2311 nagyon bejön nekem. szóval szerintem a denon és a hk közül válassz egyéni ízlés szerint bár mivel neked nem sürgős én megvárnám a nyarat mikor jönnek az újak és "potya" pénzért megveheted ezeket a kifutókat -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22909 üzenetére
te is mész meg piton is, gyanús
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22897 üzenetére
High End Béci xD
Sanci: mutatom ha aktuális :Đ
-
fatallerror
addikt
válasz
#09634560 #22893 üzenetére
ajjjj, téged használlak majd basszusfogásra xD
Bécinek semmi sem jó, eszembe jut róla az egyik big bang theory rész mikor a howard kérdi a sheldont h miért van ennyi beváltatlan csekkje miért nem költi el, erre a sheldon: mert olyan dolgokat akarok venni amiket még nem találtak fel xD
na a Béci is ilyen, olyat akar ami még nincs -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22876 üzenetére
tökjó h nekem nem 0-ról kell kezdenem, anyuék megtűrnek még egy darabig sőt még a nővérem is maradhat itthon (na a kis piszok közgazdász, ő jól keres, vehetne házimozit simán grrrr). jó a légkör nem akarunk menekülni
de ügyes vagy h messze jutottál :]
emlékszem és nem te voltál az egyetlen úgyhogy annyira nem félek h panaszkodni fog bármelyiket is választom
-
fatallerror
addikt
válasz
kimi02 #22875 üzenetére
ha a plafon gipszkarton akkor szerintem az ok, nem kell fedni semmivel, a kép lehet h csalóka de szerintem távol vagy, kint ülsz a hallgatási pozícióból. a növényt rakd be egészena sarokba, a többibe is mehetne növény. szőnyeg kell hátulra a kanapé mögötti részbe ha esetleg nem lenne. nagyobb megjelenítőre is gyűjts szerintem :]
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22871 üzenetére
tyű akkor te is megjártad a rosszat :/
nekem elég ez a 15m2, minek nagyobb, az ágyam meg egy rövid szekrénysor van benne, 2 fotel meg az íróasztalom aminek a helyére megy majd a médiaszekció és ennyi, középen meg ugrálhatok ha akarom demonstrálni h van helyem xD
akkora szoba nem kéne mint a nappalink (25m2)
csak a hangfalaknak lesz kicsi a szobám (vagy nem) -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22865 üzenetére
lehet csak álca és az ikea katalógus 62.oldala van neki berendezve
(#22867) Warter: nincs zsúfoltság, egy nagy franciaágy még így is beférne. a túl sok bútort nem szeretem ezért csak annyi van amennyi szükséges :]
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22851 üzenetére
ha ez az eset áll fenn akkor mivel lehet a legjobban megfogni a basszust?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22833 üzenetére
mármint h én kistáska vagy kistáska pénzbe kerül a panel nagy címletekben?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22830 üzenetére
hány ezer euro?
-
fatallerror
addikt
válasz
Vidala #22827 üzenetére
igen először az "olcsóbb" megoldásokat kell végigpróbálni.vastag szőnyeg, vastag függöny, nagy növények a sarkokba, nagy képek a falra, ha nincs távol a hangfal a faltól akkor függönyszerű anyaggal ha betakarod (mintha kapucnija lenne és az eleje az arc) akkor nem torzul annyira a hang de ebben nem vagyok biztos
apránként rakj vmit a szobába és egyszer csak jó lesz :] -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22776 üzenetére
a középkategóriás denonoknak is cserélhető pl a 2311nek, a gyári olyan rossz?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22766 üzenetére
azt vettem észre utoljára
már hívtak munka ügyben de nem érdekel mégsem mert kurva messze van szóval kutatok tovább de márciusig remélem találok mert már vásárolni akarok :Đ
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22758 üzenetére
gondoltam h van milliós is de szerintem még neked sincs ilyen
számológépet is tudsz 2 millióért? xD -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22755 üzenetére
és mennyiből lehet venni egy jó elosztót? 20 ezer? nem csúcsra gondolok
-
fatallerror
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22563 üzenetére
nagyon jó te visszaolvastad a kommentjeim v nem tudom de ezzel kezdtem 1 hónapja h kitudja meddig lakom még a családi fészekben és nem 2 évre hanem akár 10 évre is veszem a hangfalakat mert ez nem avul gyorsan és számolni kell azzal ha nagyobb szobába kerülök
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22561 üzenetére
igen én is így gondoltam amíg rám nem szóltak itt h 15m2-es szobába ne vegyek álló hangfalat pedig szerintem nyugodtan lehet venni nagy erősítőt, nagy hangfallal, nem kötelező nagyon nagy hangerőn hallgatni, halkan háttérbe is szólnia kell szépen annyi pénzért...
az a problémám h mikor a múltkor hallgattam ikon 6ot, tsi300at meg rti a7-et egyből az jött le h nekem sajnos a tsi300 szint nem tetszik, több mint 200 ezres front kell, az a7 nagyon tetszett de a depos srác is mondta h nagy 15m2-be és nem tudom h volt beállítva de abban a szobában is ami szintén 15m2 körül van soknak éreztem, de akkor ha belett volna lőve jobban nem lett volna erős a basszusa... ez volt az a szint ami tetszett, nagyon is (kérdés h 608 v 1911 szintű erősítővel is tetszene e)
viszont a whathifi fórumán olvastam h egy srác q500ast vett ilyen pici szobába (2310es erősítője van a boltban 1911-el hallotta) és ekkor megnéztem h a hangszóró méretei alapján nekem is jó lehet ha tetszik majd a hangja...
nincs túlsok lehetőségem pénztől függetlenül
Béci azt mondta h ha eljön az idő rábeszél az állóhangfalakra és ad nekem egy olyan meghallgatni való listát h garantáltan elégedett leszek bármelyiket is választom, szerintem én már mindegyik nálunk forgalmazott hangfalat felvettem a listámrana mind1 majd ha aktuális
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22554 üzenetére
de egy <20m2es szobába nem rakhatsz be mondjuk mentor 8ast frontnak h a 2 csatornás zene is ütős legyen, leviszi a basszusa a fejed, vagy nem?
pl az én szobámban is lehetne 2-2,5 méter széles vászon, nézném 4 méterről de nagy hangcucc már nem lehetne h a zene is király legyenszerk: fogalmam sincs h mit akartam ezzel mondani, fáradt vagyok már én is xD
-
fatallerror
addikt
ja most esett le...jóvanna
(#22549) KTTech: tyű aki ilyen helyen lakik és feltolja 50%ig este a hangcuccát az biztos közkedvelt a környéken :Đ
amikor a párbeszédhez képest aránytalanul hangosabbak a dirr durrok attól szívbajt szoktam kapni, pl egy váratlan pisztolydörrenés : DD(#22550) Warter: biztos veszélyes a külsőd és kerül
-
fatallerror
addikt
ezek sem vmi nagy szobák...mekkora szobák ezek és milyen cucc a max ami kiéli magát benne?
a múltkor írtam h nehéz ugyan azt a szobát zenére is meg mozira is használni mert a zenének tér kell míg a moziszoba nem lehet vmi nagy ha a full hd-t élvezni akarja az ember...
kell egy moziszoba a sztereo meg megy a nappaliba vagy vhogy így lehet megoldani -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22485 üzenetére
emberek között is lehet kockulni, lásd: én a nap bármely szakán nyomatom ide a kommentjeim
-
fatallerror
addikt
válasz
zozy84 #22453 üzenetére
azért enni esznek csak tolják a vásárlást mert még gyűjtenek :]
én is így jártam, meghallgattam a tsi300at és nem tetszett, nő az összeg már majdnem milliós, nem határidős a dolog, amikor összegyűlik a pénz akkor vásárolok
mondjuk én csikó vagyok és a szüleimnél élek és nincs anyagi terhem, a pénzem csak a szórakozásomra megy :] -
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22445 üzenetére
nem a legkedvesebben reagáltunk ez tény, de szerintem nekem megbocsátott
-
fatallerror
addikt
de dobozban él aki ilyet kérdez v mi? ha kenyér és kenyér között van különbség akkor hangcucc és hangcucc között nincs és csak poénból kerül az egyik 234 ezerbe míg a másik 1,6 millióba?
most nem bántásként mondom, nem kell moderátornak szólnija és 3 hsz-el előbb még válaszoltam is példával a kolléga kérdésére
-
fatallerror
addikt
na az autós példa mégiscsak bejött, pont ez a különbség hang és hang között is
nem leszóltalak csak butaságokat kérdeztél (ha visszaolvasol én is sok hülyeséget kérdezek)
de ez a minek olyan ha az ilyen is jó gondolkodás nem volt szimpi elismerem, ezért reagáltam úgy ahogy de pont megvédeni akartalak azzal h inkább ne költsjó nekem a csúnya, ápolatlan ember is végül is ember ember....
jó nekem focizni a pöttyös labda is mert ha szögbe megy kilyukad mint ahogy a drága is labda, minek kimosni a ruhám hisz újra koszos lesz stbzenélsz látom, pengess meg egy gitárt, vedd fel majd játszd le gyenge hangfalon, teljesen mást fogsz hallani, minél jobb egy hangfal annál jobban utánozza le a hangot, ha azt akarod h szinte teljesen megegyezzen és csukott szemmel nem tudnád megkülönböztetni h hangszóróból hallottad a hangot vagy az előtted lévő élő gitárból akkor jó a hangcucc, de ez milliós tétel
-
fatallerror
addikt
ha nem hallasz különbséget a mozi és az otthoni pc-s hangrendszered között vagy az agybadugós füles és a rendes füles között vagy sok példa van még akkor a hallásod már most olyan rossz h felesleges költened a dologra....
minek bmw-t venni ha trabantal is ugyanúgy tudsz közlekedni....
ha nem akarsz költeni akkor ne költs -
fatallerror
addikt
válasz
MaTTeS #22406 üzenetére
akkor aki csak a zenéit akarja élvezni annak teljesen felesleges network erősítőt venni, parasztvakításnak tűnik, még az internetradiot is nyomathatja így aki akarja....tehát nincs komoly érv a network erősítők mellett...
médialejátszó sem kell csak rádugod a pc-t és mehetnek a zenéidköszönöm a linket
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest