- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Thuglife #157493 üzenetére
Ne a TP-linkből indulj ki. A Chromecast Audio-nak teljesen jó minőségű a DAC-ja, és a jelszintje, azaz analógon jack-RCA kábellel is jó hangja van egy jó rendszeren.
egy optikai jack-Toslink átalakíóval pedig optikai jel kiadására is képes, így ha az erősítődben minőségi DAC van, még szebb lesz a hangja.
Kezeli a HD hangokat is (24 bit / 96kHz).
Tudsz rá küldeni stream-et telefonról, pc-ről.Amúgy ha mindenáron újabb / modernebb szolgáltatásokat szeretnél, itt a fórumon is árulnak egy kis Marantz 610-est, ami amellett, hogy sztereó és van SW out-ja, van benne spotify kliens, airplay, sőt, upnp-n is lehet rá zenét küldeni számítógépről és telefonról is, továbbá hálózati lejátszó is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BBéci #110879 üzenetére
vicces.
szeptemberben vettem egy kocsit, és egy ismerős szerelőhöz szoktam hordani. A múltkor vittem vizsgáztatni, és mondtam neki, hogy van pár apróság, amit jó lenne, ha megoldana, a hátsó gyerekzár rossz, és nem szól a hátsó hangszóró sem, bütyköljék már meg.
Namost, egy villanyszerelő egy órát rászánt az életéből, hogy szétszedje a hátsó ajtót, és kiderült, hogy azért nem szól a hátsó hangszóró, mert nincs beszerelve - egy gyári szivacs van csak a helyén.
De én ezt nem tudtam, azt hittem, hogy ez hiba... -
fokukac
nagyúr
válasz
agressor12 #43377 üzenetére
akkor állítsd auto-ra.
a médialejátszó stereo-ban nyom ki jelet, igen.
Már csak ezért is célszerűbb venni erre egy célhardvert, na és a képminőség miatt is. -
fokukac
nagyúr
válasz
agressor12 #43374 üzenetére
A második képen alul van az optikai kimenetnél a "PCM", az jelöli, hogy lekonvertálja a jelet sztereóba.
Azt állítsd át RAW-ra, vagy amilyen másik opció megjelenik, és elvileg akkor megy majd ki surroundba.
Mondjuk, csak egy-két tv-adás van, ahol 5.1 a jel (pl. a forma-1), a többinél inkább Dolby 2.0.
Ami pedig médialejátszóból jön be jel, azt csak sztereóban adja ki a tévé optikain. (ez általában igaz a beépített médialejátszókra is) -
fokukac
nagyúr
válasz
Gaben360 #42217 üzenetére
Köszi mindannyiótoknak.
Nem látszik a képen, de a felső polc magasságában nincs hátlap, (így arra tud szellőzni), csak alul (azért is van felül az erősítő, mert kilóg hátul, és alul így el se férne).
(elég félreszabott állvány ez, csak eddig nem vettem észre, mert nem volt erősítőm, csak egy mini-hifim... De pl. nem is elég mély. A hátlap meg teljesen bekavar, az első üvegajtót meg le is kellett szerelni, már ahhoz is, hogy egyáltalán beférjen.
Amúgy tényleg, alul ~3 centivel több hely van.) -
fokukac
nagyúr
35 ezer egy egyméteres kábelért... az igen..!
ez már az a hihetetlen kategória számomra...
Kíváncsi vagyok, mit tud egy ilyen? Illetve tényleg hallani lehet-e a különbséget..?SZerk:
@Tonyo (#42167): erre gondoltam, ami itt volt a linkben... -
fokukac
nagyúr
válasz
xtremetuning #40619 üzenetére
erről jut eszembe egy ~2 évvel ezelőtti vicces aukció a vateráról, ott is hasonló feltételeket támasztott az eladó
-
fokukac
nagyúr
válasz
bajnokpityu #40471 üzenetére
Az infláció egy fogyasztói kosár áremelkedése, és speciel szerintem eléggé torzít, mert más a mi fogyasztói kosarunk, mint egy nyugdíjasé mondjuk...
Amúgy a technikai cuccok árában nem nagyon volt infláció, a fejlődés miatt, és persze amiatt mert már mindent a távol-keleten gyártanak...Ami viszont számít, az az árfolyam. 2001-ben 300 Ft fölött volt a dollár árfolyama, aztán ez lement 2007-2008-ra 150 Ft-ra is, most pedig 225.
Tehát a 900 dolláros ár nagyjából klappol a 340 e Ft-os mo-i árral, ha hozzáveszed a magyar áfát, meg azt, hogy nálunk némileg drágább minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Napirajz könyv
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest