- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiii
tag
Ki kell használnom az alkalmat, hogy itt sok a hozzáértő 🙂 Még egy kérdésem lenne. Most figyeltem fel a dologra, mert most pakoltam máshova az erősítőt. Amikor bedugom a konnektorba, akkor az erősítő és a mélynyomó is sárga (Harman Kardon) státusz jelzéssel mutatja, hogy hálózaton van. Bekapcsolom, működik rendesen, státusz lámpa fehér lesz.. viszont amikor újra ki szeretném kapcsolni, akkor kijelző ,minden kikapcsol,de nem vált vissza sárga színre a státusz lámpa. Ami engem nem is zavarna, de most hogy rendeztem a kábeleket stb éreztem, hogy kikapcsolt állapotban is nyomja a meleget. Tudtok erre tippet adni mi lehet az oka? Köszönöm
-
kicsiii
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek.
Már nagyon régóta van egy Harman Kardon AVR 355 erősítőm, illetve hozzá tartozó 5.1 rendszerem. Még annó egy rakás pénzért vásároltam, de nem használtam ki Igazán. Filmnézés , PS játékoknál néha használtam, de nem sűrűn. Most újra eljött az érzés, hogy többet használhatnám, mert új helyre költöztünk és itt sokkal megfelelőbb a nappali egy családi filmnézéshez. Eddig én optikai kábelen adtam neki a hangsávot, mert még régebben is amikor csak 1080p felbontás létezett, akkor is úgy éreztem, hogy ront a képminőségen. Ezért kép hdmi kábelen a tvbe, optikain meg a hang az erősítőbe. Nem volt hiányérzetem. Most már megjelentek a dolby atmos hangsávos filmek és sajnos amikor ilyen hangsávos filmet néznék nem jön hang. Próbáltam a neten mindenféle FW frissítés után keresni, hátha segít a megoldásban de sajnos semmit nem talaltam. Ezért fordulok hozzátok, hátha tudtok valamit tanácsolni? Légyszíves, ha van valakinek használható javaslata, kérem ne habozzon 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest