-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombor22
aktív tag
Köszi.
Tegnap szétszedtem megnéztem a biztosítékokat,a kondik nem puposak a kondik.
Majd ha lesz időm szétszedem újra.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz #09634560 #2504 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Az a baj hogy semmi nincs rajta se hangfal semmilyen bemenet,semmi.(230 ba bedugva)
Ma reggel bedugom,bekapcsolom,feláll 5 másodperc és kikapcsol és innen kezdve nem tudom visszakapcsolni.
Most jutott eszembe ha zárlat lenne azt írná ki hogy ''Protect'' de én idáig el se jutok mert egyszerűen nem kapcsol be.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam más topicot,ezért írok ide.
Van egy Harman Kardon AVR130 erősítőm és Jamo S 606 HCS 3 5.0 hangfalszettem,ma néztünk egy filmet és az erősítő egyszer csak lekapcsolt,és nem tudom visszakapcsolni.(nem volt semmi durranás füst stb.. egyszer csak észrevettük hogy nem szól)
Pirosan világít a készenléti led,de nem tudom bekapcsolni,már lehúztam a hangfalakat úgy se lehet bekapcsolni,szétkaptam megnéztem a biztik épek.
A kislányom szeret bebújni a hangfalak mögé és huzigálja a kábeleket ezért gondoltam hogy összeérhetet két kábel,de nem volt kihúzva,és gondolom erre van védelem a erősítőbe.
Nem egy mai darab 2005 ös de nagyon keveset volt használva, most kapcsoltam be fél év óta kb 20 percet ment.
Tudna nekem vki segíteni,márkaszervízbe nem szívesen vinném mert ott csak lehúzzák az embert.
Kipróbáltam ki volt húzva kb 1.5 óráig,visszadugtam bekapcsoltam kattant egy pillanatra minden felvillant kb 5 másodpercig utána kikapcsolt,és megint nem tudom bekapcsolni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos fejegységek
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LG monitorok
- Elektromos autók - motorok
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik