- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
Kicsit elmerültem itt a kábelezés történetbe. Kb 16 éve vettem hangfalkábelt
szerintem ideje lesz lecserélni azt is. Ugye a kiszemelt hangfalszett Teugel Ultima 40 5.1. Mit javasoltok melyik dobozhoz milyen kábelt vegyek. Illetve a frontokat hogy kössem be. A hangal hátán hidalva van 2 pár csati, érdemes dupla kábel vagy csak izmosabb hidalás a gyári helyett. Az erősítővel nagyon nem akarok elszállni Denon Avr 2400 vagy 2500 as lesz. Hdmi ből milyet használjak. A tv ugye connect boxos Q7F. A subhoz, centerhez, háttérhez egyformát vagy sem?
-
tothjani81
senior tag
Hát én ezt csak feltételeztem, hogy ez így lesz. De igazatok van sajnos sokszir vadászni kell az 5.1 et vagy dts-t is. Lehet elengedem én ezt az atmost és amit atmos sugárzóra költenék inkább odateszem az eeősítőbe.
-
tothjani81
senior tag
válasz
univerzita #155428 üzenetére
Hát én azon q7 tulaj vok aki az első szériát vette qe55q7fam. Van dts neo is és teljes dts támogatás. Ugye ez 2017 es modell az utódból érthetetlen módon kiszedték ezeket. Az atmos tudom hogy jelenleg angol nyelvan érhető el de 1-2 év és lesz magyar is. A nagy méretet már megszoktam amióta ez a tv van igyekszem mindent a legjobb minőségben nézni
-
tothjani81
senior tag
válasz
univerzita #155422 üzenetére
A tv lejátszója nem képes rá?
-
tothjani81
senior tag
válasz
#09634560 #155421 üzenetére
Hát na ez az. Nagyon le vok maradva. Dobom az optikát cserélem hdmi re. Atmost szeretnék hogy időtállóbb legyen a rendszer. Denon az szimpatikus sok jót olvastam rólla.Ja és ugye szempont lenne a zenehalgatás is. Ahogy olvasgattam nem minden erősí jó mindkettőre. Hangfalból estleg? Monitor audiót nézegettem, jamo-t, de ahogy lentebb írtam a teufelhez húzok nagyon.
-
tothjani81
senior tag
Illetve még tanácsot kérnék erősítővel kapcsolatban is. Kicsit le vagyok maradva ugyanis 16 éves a házimozim. Nem mai darab. Tv-m már megvan az adott az egy Samsung 55 Q7F hdd ről mindent lejátszik így nem érzem szükségét bármi külső lejátszónak. Jelenleg minden hang optikai kábelen megy ezen nem is nagyon akarok változtatni maxx csak akkor ha hdmi n jobb a hangminőség. Elég egy alap eeősítő de atmos képes kell legyen mert 5.1.2 rendszert szeretnék. Mi a legjobb választás manapság és miért?
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Valaki használ vagy halott szólni Teufel Ultima 40 5.1 szetett? Szeretnék egy olyan 5. 1 szettet venni ami mind külsőre és belsőre nem egy alap dobozhangú sikító süketítő magassal szerelt szett. Ez a teufel számomra nagyon tetszetős és sok jót olvasok róla német oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest