- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
Nemir Ombe #131796 üzenetére
Régi garázsból készül az új moziszoba, házon belül. (Eddig nappaliban volt, most egy nagyobb rekonstrukció keretében a garázs külön épületbe költözik, ezt csak megjegyzem...)
44 négyzetméterről van szó, 2,8 méter belmagassággal. Alul-felül kemény beton, lent padlószőnyeg lesz, fent még nem tudom kap-e valamilyen burkolatot. Oldalai szilikát falon erős vakolat, szintén nem tudom kell-e neki valamilyen burkolat. A korábbi garázsajtó befalaztatott, így a szobának egyetlen bejárata marad, más nyílászáró nincs benne.
Csak és kimondottan filmezés lesz, esetleg elvétve egy-egy koncert lemez.
Egyáltalán nem szeretnék csecsás szettet, ha lehet maradnék a teljesen egyszerű megjelenésű daraboknál. Az ilyen márvány, kő, zongoralakk, és idegen űrhajóról származó cuccok nem az én világom. Minél egyszerűbben néz ki, számomra annál szebb.A linkelt példányok nagyrésze külsőre számomra rendben van, már amennyire ezeken a képeken ezt meg tudom állpítani. Azért személyesen egészen más benyomást tudnak tenni ezek a szépségek - amikor tényleg azok.
-
weres78
senior tag
válasz
Norbi 72 #131789 üzenetére
A tesztet elolvastam korábban természetesen, de köszönöm szépen a linket.
A három milllás szettnél kicsit konkrétabb tipp kellene, mi az amit érdemes lehet meghallgatni?Nagyon régi házimozim az, amit le szeretnék cserélni. Teljesen lemaradtam mi merre fejlődött, és nem is akarom magam mélyen a témába ásni, ezért kérem a segítségeteket.
A Yamaha nekem bevált anno, bár lecseréltem. Mégis arra húz a szívem újra... A teszt alapján ez a vonzalom nem változott. -
weres78
senior tag
YAMAHA MX-A5000 +CX-A5100 párossal van valakinek személyes tapasztalata? Ha megosztaná velem nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest