- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy PolkAudio PSW110-es mélyládát. A kérdésem, hogy a hátulján a phase kapcsolót hova állítsam 0-ra vagy180-ra?
Továbbá van egy felette egy Low pass nevü tekerő gomb 60-180-ig beosztva azt hova kell állítai.
A láda egy Pioneer vsx424-es erösítőre van rá kötve. -
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Pioneer vsx424-es erősítőt, amit a pc-m videókártyályával kötöttem össze egy DVI-HDMI kábellel, és még az erősítőből megy egy HDMI a tv-be. Ez így is jól működik átjön minden DD, DTS, és HD hang. A kérdésem, hogy a DVI-HDMI kábelt érdemes lenne e kicserélni egy sima HDMI-re lenne e valami különbség köztük? -
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Pioneer vsx424-es erösítőnél, hogy tudok OSD menüt a tv-n beállítani ha nincs rajta kompozit csatlakozó? -
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem netdeporól egy Pioneer VXS 424-es erösítőt, de sajnos nem volt nekik raktáron. Ezért ajánlottak helyette egy Harman Kardon AVR 151-est.
A kérdésem, hogy érdemes lenne e ezt a pioneer helyett vennem, szinte csak film nézésre használnám. -
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Yamaha AVR S80-as házimozim, nem mai darab de eddig tökéletesen működött. Ez a rendszer olyan, hogy a mélyládán vannak a hangfal csatlakozók, és a ládát kell az erösítővel össze kötni egy vastagabb fő kábellel.
Ma délután film nézés közbe egyszer csak kikapcsolt. Azóta ha bekapcsolom pár másodperc után újra ki is kapcsol minden alkalommal.
Szerintem a mélyládával lett valami mert ha azt áramtalanítom, és csak az erösítőt kapcsolom be az bekapcsolva marad.
Nem tudja valaki mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged