- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Norbi 72 #99813 üzenetére
Köszi nektek!
Mely webshopokban érdemes egyébként nézelődni? Illetve mennyire törvényszerű, h szinte minden egyes sugárzót, erősítőt más gyártótól kell összeválogatni? Hülye példa, de ez számomra olyan, mintha az autó mind a 4 kerekén más más gumi lenne.
Egy gyártónak ennyire nincs ajánlható szettje minden kategóriában?Ance
Ejha, ez nagyon komolynak tűnik, de az ára is.
Hallottad már, vagy ők élből prémium gyártónak számítanak? Nem csak egy túlárazott, átlagos hangú, design-termék, ugye?Ha, jól látom aktív szett, ehhez tulajdonképpen egy medialejátszó kell és kifújt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Norbi 72 #99807 üzenetére
Az, h nincs helyem hova rakni őket.
Pl. a falba vájt fülke mennyire életképes ötlet?
Hozzáteszem az állók így sem férnének el.Szeretnék jó minőséget, csak a hely és a kialakítás miatt muszáj lemondanom az álló frontokról.
Gergőke88
Ahogy elnézem az árakat, karcsú lesz az a br. 200k az erősítőre, hangfalszettre. Br. 300-ig már van ajánlható szett? E fölé nem nagyon szeretnék már menni.
Nem tudom h milyen buktatói lehetnek a használtnak, mi alapján tudom felmérni, h mennyire volt széthajtva.
Ha, megbízható forrásból van, ám legyen, jöhet használt is, de akkor a nettó árat nézzük, ezesetben max. 240-250k.Első postomban írtam, h nem tudom szükségem van-e egyáltalán az 5.1-re. Gyanítom a szóban forgó pénzmagért egy sokkal minőségibb 2.1-es szettet tudnék választani.
Ha, a jelen rászánt keretet nézzük, melyikkel leszek előrébb 70% filmezés 30% zene mellett?E770
Kösz, rákeresek.
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi nektek.
Milyen márkát érdemes nézni ebben az árkategóriában?
Denon, Yamaha, JBL, Harman?
Létezik olyan minőségibb szett ebben a kategóriában, ahol a frontsugárzók nem álló dobozosok?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Nappaliba szeretnék idővel egy korrekt házimozi szettet, miután az autóban lassan elkészül az u-Dimension hifi.
Nem tudom ki mit javasol, 5.1, 2.1?
Illetve, a másik, h létezik jó hangzású, kompakt szett? A sub nem baj ha nagy, annak meg tudom oldani a helyét, de a hangszórókból nem szeretnék pl. álló, 1 méter magas, 30 x 30 cm-es dobozút.Van korrekt hangzás kisebb dobozban?
Mondjuk br. 150-200-ig milyen lehetőségek vannak, ha lehet erősítővel együtt?Köszönet.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu #56878 üzenetére
Azért csak nem annyira elvetendő téma, bár őszintén, br. 80 körül gondolkodtam első körben.
Sefter
Köszi, de ez csöppet túl lóg a rászánt kereten, még a nettóban is necces.
Hol lehet élőben egy ilyet meghallgatni? MM-ban vajon lehet?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Hangprojektorokról mi a vélemény? 6 éves 47"-os LG tv-m van, ahhoz gondoltam.
LG NB 4530A - első körben ezt néztem ki. 2.1 bőven elég.Miként érdemes egyébként csatlakoztatni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest