- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Onkyo: jobb hangzás és .phono bemenet.bár sok laptopból ki lehet csalni optikai jelet a fülhallgatón keresztül ha a tied is olyan akor ez a nyerő.
Pioneer: job csatlakoztathatóság, hdmi-vel, dekóderek tehát nem kell dekódoltatni a lejátszóval a jeletés legjobb vétel kategóriájában elég jó sztereó hangzással (pure direct módban) és ha késöbb indulnál több.1 felé ez akkor is ideális lesz valamint fejlett bemérő tehát szobai equalézerrel beméred, elmented akusztikailag tudsz rajta alakitgatni szoftveresen. -
törölt tag
Ha sztereót akarsz akor létezik hifi topik is, és DAC-ot kell venned és minden megoldott..de létezik Onkyo erősitő mely fogad optikai jelet és a Dac nem kell... .
Igen nagyon gagyi..másik uaz, csak más kivitel..
Sztem az Onkyo lesz nyerő.. ha a DNLA-t megoldod médiajátszóval akkor azt preferálnám.. hangminőségben nem versenytársa dupla árú avr sem. -
törölt tag
Parancsolj, ez a legjobb ár-értékarányu ujnak mondható erősitő.
Szerintem ha kábelezés megoldható, wi-fi ne legyen feltétel... én pl 20 méter kábellel oldottam meg valahol az akadozó wifi helyett stabil net átvitelét, fal mellett szekrény mögött egyéb eldugot helyeken tán 2000 ft-ból..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest